INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno widzisz i kurde wszędzie opinie są różne. ;/ Jeden urolog i profesor z kriobanku w Białymstoku mówił nam, że operacji nie zaleca, bo albo poprawa jest nieznaczna, albo wcale i często są komplikacje pooperacyjne, a żylaki ma 80 % mężczyzn, inni zalecają i bądź tu mądra... a mogę zapytać jakie macie teraz parametry do IUI?
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:no widzisz i kurde wszędzie opinie są różne. ;/ Jeden urolog i profesor z kriobanku w Białymstoku mówił nam, że operacji nie zaleca, bo albo poprawa jest nieznaczna, albo wcale i często są komplikacje pooperacyjne, a żylaki ma 80 % mężczyzn, inni zalecają i bądź tu mądra... a mogę zapytać jakie macie teraz parametry do IUI?
wysłałam zaproszenie do Ciebie, napisze na priv. -
nick nieaktualny
-
Moja IUI nie udana.
@ przyszla po równo 14 dniach od podania pregnylu, cykl krótszy o jakieś 3 dni i tak sie zastanawiam dlaczego, skoro z reguły mam 27 dni, a jeśli zdążają sie odchylenia to raczej w druga stronę...
Ten cykl trwał 24 - jak dla mnie mega krótko.
Miała któraś z Was taką anomalię ?
Dodam ze nie byłam stymulowana. Jedyne co to pregnyl w nocy z 10 na 11 dc. IUI miałam w 12 dc.
Macie jakieś pomysły?
W dodatku mam stan podgorączkowy i czuje sie fatalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 17:16
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
nick nieaktualnyLa-mia wrote:Moja IUI nie udana.
@ przyszla po równo 14 dniach od podania pregnylu, cykl krótszy o jakieś 3 dni i tak sie zastanawiam dlaczego, skoro z reguły mam 27 dni, a jeśli zdążają sie odchylenia to raczej w druga stronę...
Dodam ze nie byłam stymulowana. Jedyne co to pregnyl w nocy z 10 na 11 dc. IUI miałam w 12 dc.
Macie jakieś pomysły?
W dodatku mam stan podgorączkowy i czuje sie fatalnie -
nick nieaktualnygaja13 wrote:Dziewczyny a czy wy do IUI miałyście pełny pęcherz moczowy czy pusty bo ja się już szykuje dziś psychicznie jutro fizycznie
Hehe a ja wypiłam juz dwie bo wstalismy wtedy rano, wiec powiedział ze spoko, zeby juz nie pic. -
La-mia wrote:Moja IUI nie udana.
Macie jakieś pomysły?
W dodatku mam stan podgorączkowy i czuje sie fatalnie08.09 - transfer
-
gaja13 wrote:Dziewczyny a czy wy do IUI miałyście pełny pęcherz moczowy czy pusty bo ja się już szykuje dziś psychicznie jutro fizycznie
Mnie sie lekarka kazała wysikać, powiedziała, że ten pełny pęcherz może nam więcej napsuć niż pomóc.....Po co w ogóle pełny pęcherz, bo ja nie rozumiem sensu tego, a jak nie rozumiem sensu, to nie lubię tego robić.... -
dziewczyny a jakie działanie ma kawa po iui i pelen pęcherz ?
Już powoli tez się szykuje do iui boje się tylko bo jak na zlosc owu chyba będzie w dlugi weekend tym bardziej ze biore clo. Dzis 7dc a ja mam dwa pęcherzyki po 10 mmI procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
godaweri wrote:Mnie sie lekarka kazała wysikać, powiedziała, że ten pełny pęcherz może nam więcej napsuć niż pomóc.....Po co w ogóle pełny pęcherz, bo ja nie rozumiem sensu tego, a jak nie rozumiem sensu, to nie lubię tego robić....
Pecherz powinien byc pelny, bo wtedy jest sie latwiej dostac przez szyjke do macicy. Gdzies tam on naciska na cos i lekarzowi jest po prostu latwiej wprowadzic plemniki. Tak mi tlumaczono -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBabe B wrote:Hej ja mialam dzis inseminacje stym bylam clo pecherzyk mial 33mm duzy i tylko jeden ale moj lekarz powiedzial ze moje endometrium mu sie nie podoba:(
dostalam zastrzyk ovitrelle w brzuch i za 2 h zrobil mi inseminacje.teraz tylko czekacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 23:27