INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
mi o piciu i pełnym pęcherzu nikt nie mówił
ja sobie dodatkowo wkręciłam, że jak się nie wysikam przed iui, tylko po, to potem wylecą wszystkie plemniki
i tak, jak pisze szk - ma się udać, to niezależnie od pęcherza się uda
babe - 33mm to faktycznie już torbiel.. pęcherzyk dawno już powinien pęknąć..pogadaj z lekarzem, zrób usg, czy pękłstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnyOczywiscie ze jak sie ma udac to sie uda, niezaleznie czy ktos ma pełny pecherz czy pusty i czy pije kawe czy herbate. Tyle, ze to sa jakby takie pomoce nie tyle co wpływaja na IUI tylko na cos innego -przyspieszenie owulacji, brak podraznienia.
lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylipa, uważaj z tymi testami z allegro... dziewczyna na innym wątku przez kilka dni miała drugą kreskę a ciąży nie było... na aptecznych ani widu ani słychu, po kilku dniach dostała @ i odwrotnie nie raz dziewczynom allegrowskie wychodzą negatywne te niby czułe 10 a apteczne 25 pokazują bladziocha
-
sylwiaśta159 wrote:lipa, uważaj z tymi testami z allegro... dziewczyna na innym wątku przez kilka dni miała drugą kreskę a ciąży nie było... na aptecznych ani widu ani słychu, po kilku dniach dostała @ i odwrotnie nie raz dziewczynom allegrowskie wychodzą negatywne te niby czułe 10 a apteczne 25 pokazują bladziocha
dzięi, ale znają siebie sprawdzęna sto sposobów:) i tak planuję pojechać na betę w niedzielę. Lubię się katować po prostu -
Dawno nie pisałam, prawie 2 cykle mnie ominęły
Jestem już po laparoskopii & histeroskopii. Wszystko w porządku, jajowody drożne, macica prawidłowe, wszystko książkowo po prostu. Tak więc nadal nie wiem, dlaczego 5 IUI nieudanych
W tym miesiącu odpuszczamy (zresztą przez to krwawienie po laparo nawet nie wiem, na jakim jestem etapie cyklu), spróbujemy jeszcze pewnie inseminację w lipcu/sierpniu.
Gratulacje dla wszystkich, którym się udało!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:57
aszka, margo001, kmb, urocza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylipa wrote:wlasnie kupiłam na allegro 5 testów ciążowych o czułości 10. a obiecałam sobie więcej tego nie robić
i pewnie w sobotę sobie zatestuję. To będzie 12 dni po ovitrelle, nie powinien już zostać w moczu prawda?
OBY OBY trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJunioer wrote:Dawno nie pisałam, prawie 2 cykle mnie ominęły
Jestem już po laparoskopii & histeroskopii. Wszystko w porządku, jajowody drożne, macica prawidłowe, wszystko książkowo po prostu. Tak więc nadal nie wiem, dlaczego 5 IUI nieudanych
W tym miesiącu odpuszczamy (zresztą przez to krwawienie po laparo nawet nie wiem, na jakim jestem etapie cyklu), spróbujemy jeszcze pewnie inseminację w lipcu/sierpniu.
Gratulacje dla wszystkich, którym się udało! -
Ja już po teraz długie 2 tygodnie oczekiwania i odpoczywania
Dziękuję za wszystkie kciuki!!
Nanatasza wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu dużo miłości i coś z miłości życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 11:27
Nanatasza, lipa lubią tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
gaja13 wrote:Ja już po teraz długie 2 tygodnie oczekiwania i odpoczywania
Nanatasza wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu dużo miłości i coś z miłości życzę! -
Nanatasza wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu dużo miłości i coś z miłości życzę!i Tobie, by ten 2 czerwca był szczęśliwy!!
no my dziś przytulanki intensywnemoże może coś z tego bedzie!
obawiam się jedynie.. bo biorę macmiror na infekcję.. i czy on nie zniweczy planów naszychstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Nanatasza wrote:dziękuję dziękuję
i Tobie, by ten 2 czerwca był szczęśliwy!!
no my dziś przytulanki intensywnemoże może coś z tego bedzie!
obawiam się jedynie.. bo biorę macmiror na infekcję.. i czy on nie zniweczy planów naszych
też ostatnio brałam macmiror, wspołżycie przy nim jest niewskazaneale nie wiem jak wpływa na plemniki
-
Junioer wrote:Dawno nie pisałam, prawie 2 cykle mnie ominęły
Gratulacje dla wszystkich, którym się udało!
Skąd ja to znam, z jednej strony się człowiek cieszy, że wszystko w porządku a z drugiej wkurza, że kolejne badanie nie pokazuje przyczyny niepowodzeń. -
Nanatasza wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu dużo miłości i coś z miłości życzę!
Szybko zleci, piękna pogoda, długi weekend tylko się relaksować i czekać na dwie kreski -
Wygląda na to, że moja kolej! Zaraz po IUI wymyśliłam, że pójdę jutro na betę. Dzisiaj jednak się łamię czy może nie zrobić zwykłego sikańca i jak drugiej kreski nie zobaczę to oszczędzić żył i się już nie kuć. Dylemat straszny, zmieniam zdanie co 5 minut...
niezapominajka lubi tę wiadomość