INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykmb wrote:Napewno będzie łatwiej przez to przejść, nawet jak będziesz miała doła i tylko pocztasz to będzie lepiej zobaczysz, że nie tylko ty masz problem ale jak my wszystkie tu a jeszcze jak pokażą się buźki uśmiechnięte na liście to dodaje sił i wiary, że kiedyś się uda
zdecydowanie tak! w zeszlym tygodniu gdy przeczytalam ze Aszka pozytyw to tak sie cieszylam jakby to mnie dotyczylo, mimo ze tylko Was biernie czytalam. Wiec trzymam za nas wszytskie kciuki, aby sie darzylo!!! -
krysiak wrote:zdecydowanie tak! w zeszlym tygodniu gdy przeczytalam ze Aszka pozytyw to tak sie cieszylam jakby to mnie dotyczylo, mimo ze tylko Was biernie czytalam. Wiec trzymam za nas wszytskie kciuki, aby sie darzylo!!!
Ze mną też tak było - zanim się odezwałam, szpiegowałam dziewczyny przez przeszło miesiąc, a teraz nie wyobrażam sobie dnia bez zajrzenia tutaj
kmb, urocza, Nanatasza lubią tę wiadomość
-
kmb brawo za przywrócenie listy
nie chciało mi się drugi raz szarpać, miesiąc temu jak Idgie przestała moderować listę to też się tu dziwne rzeczy działy, kasowanie itp. wtedy tupnęłam nogą.
Co do ilości buziek, fakt przyzwyczaiłam się, że lepiej widać te udane, ale pomysł z ilością buziek-IUI nie jest zły, można pomyśleć o wyróżnieniu jakoś dodatkowo tych udanych. -
Też jestem za lista powinna być pełna co do buziek mogą oznaczać ilość IUI ale te szczęśliwe niki muszą się bardziej odznaczać może jakieś dodatkowe znaki tak żeby na pierwszy rzut oka się wyróżniały bo w końcu to u nas wielki zaszczyt być tą szczęściarą i jej się to należy!
urocza lubi tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
Drogie, zaraz wyjdę z siebie i stanę obok!!!
Mój lekarz zadzwonił do mojego męża (ot co, numer mu się pomylił) i lakonicznie oznajmił, że mam powtórzyć hcg w poniedziałek. Mój M był tak zaskoczony telefonem, że nie wpadł na pomysł, aby o coś więcej zapytać. Ja się do lekarza dodzwonić nie mogę, lekarz natomiast zamiast odebrać napisał mi mi sms'a: "proszę dalej brać luteinę i powtórzyć hcg w poniedziałek. Dzisiaj wynik lekko dodatni"
Czyli nadzieja jest, skoro lekko dodatni to nie ujemny! Nie wiem ile dokładnie, bo siedzę w pracy i gryzę paznokcie z nerwów. Ale skoro tylko lekko dodatni a nie całkiem dodatni to czy na pewno wszystko w porządku. Tyle się człowiek już naczytał o stratach dziewczyn, o ciążach pozamacicznych, aaaa jestem cała w nerwach!! Serducho mi tak bije, że mało nie wyskoczy, ja się już od rana nastawiłam na negatyw, a tutaj taka wiadomość!!!kmb, Idgie lubią tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:Drogie, zaraz wyjdę z siebie i stanę obok!!!
Mój lekarz zadzwonił do mojego męża (ot co, numer mu się pomylił) i lakonicznie oznajmił, że mam powtórzyć hcg w poniedziałek. Mój M był tak zaskoczony telefonem, że nie wpadł na pomysł, aby o coś więcej zapytać. Ja się do lekarza dodzwonić nie mogę, lekarz natomiast zamiast odebrać napisał mi mi sms'a: "proszę dalej brać luteinę i powtórzyć hcg w poniedziałek. Dzisiaj wynik lekko dodatni"
Czyli nadzieja jest, skoro lekko dodatni to nie ujemny! Nie wiem ile dokładnie, bo siedzę w pracy i gryzę paznokcie z nerwów. Ale skoro tylko lekko dodatni a nie całkiem dodatni to czy na pewno wszystko w porządku. Tyle się człowiek już naczytał o stratach dziewczyn, o ciążach pozamacicznych, aaaa jestem cała w nerwach!! Serducho mi tak bije, że mało nie wyskoczy, ja się już od rana nastawiłam na negatyw, a tutaj taka wiadomość!!!
Skoro kazał powtórzyć więc beta musiała być więcej niż 5może była na tyle niska, że trudno było określić nawet jemu.
głowa do góry trzymamy kciuki do poniedziałku
-
MARCOWE IUI
13.03 - kaka470
KWIETNIOWE IUI
15.04 - Kamila8k
16.04 - Ania1602
MAJOWE IUI
06.05 - Malwa85
06.05 - kasiula1020
06.05 - beti80
08.05 - karmela85
09.05 - Sonia2
13.05 - Nanatasza
16.05 - aszka
18.05 - Aga 1
19.05 - La-mia
21.05 - kkkaaarrr
21.05 - staraczka85
22.05 - MiliTu
23.05 - filipinka2
23.05 - glitterpink
24.05 - scrap-girl
26.05 - urocza
27.05 - lipa
30.05 - godaweri
31.05 - kmb
CZERWCOWE IUI
01.06 - Babe B
02.06 - gaja13
02.06 - Inkaa
02.06 - agniecha88
03.06 - karmela85
04/05.06 - Nanatasza
CZY TAK CZY LEKKA PRZESADA Z BOBASAMI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:11
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper lista
)) ja chcialam do was bardzo dolaczyc w lipcu ale nie wiem co z tego bedzie
mielismy pierwsze badanie komputerowe i wyszlo bardzo malo ejakulatu(moj mowi ze ze dwie krople mu wyplynely poza pojemnik...) bylo 0,7 ( zawsze ma ok 1,5 do badania w tak w domu podczas stosunku jak porownywalam to na prwno ok 2 wiec nie wiem czy ro stres czy co...) no i ze bylo tak malo ejakulatu to i plemnikow tylko 3,75 mln... ale za to ruch z 13% ( tyle zawsze bylo w badaniu w zwyklym lab) teraz postepowo jest 51%... wiec niby wychodzi ponad milion plemnikow postepowych... morfologia 4%... Nie wiem czy gin zrobi nam w lipcu ta iui...
-
Czyli nadzieja jest, skoro lekko dodatni to nie ujemny! Nie wiem ile dokładnie, bo siedzę w pracy i gryzę paznokcie z nerwów. Ale skoro tylko lekko dodatni a nie całkiem dodatni to czy na pewno wszystko w porządku. Tyle się człowiek już naczytał o stratach dziewczyn, o ciążach pozamacicznych, aaaa jestem cała w nerwach!! Serducho mi tak bije, że mało nie wyskoczy, ja się już od rana nastawiłam na negatyw, a tutaj taka wiadomość!!!
A NIE MOWILAM?
-
kmb, dzieki za proby dogodzenia wszystkim z wygladem listy. Moim zdaniem jednak teraz zrobila sie ona malo czytelna. Jesli jednak wiekszosci sie podoba, to nie bede sie upierac przy zmianach.
Aby nie byc tylko malkontentem, ktory nic od siebie nie daje to moze:
- nieudane
- udane
ilość buziek = ilość IUIsylwiaśta159, urocza, niezapominajka, Idgie lubią tę wiadomość
-
czyli lekko zaczynamy się cieszyć
cierpliwości w czekaniu do poniedziałku!!
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
kkkaaarrr wrote:kmb, dzieki za proby dogodzenia wszystkim z wygladem listy. Moim zdaniem jednak teraz zrobila sie ona malo czytelna. Jesli jednak wiekszosci sie podoba, to nie bede sie upierac przy zmianach.
Aby nie byc tylko malkontentem, ktory nic od siebie nie daje to moze:
- nieudane
- udane
ilość buziek = ilość IUI
serduszka są ok - wyróżniają sięstarania od 2007
niezapominajka wrote:Dzisiaj zalogowałam się do ZIP (zintegrowana Informacja Pacjenta) - wiecie, że IUI na NFZ kosztuje 260 zł
a prywatnie kasują jak za zboże
ja bym się nie zdecydowała na nfz robić iui, ani sprzętu, ani wiedzy.. a jak im limity się wyczerpią to co zostawią w połowie cyklu?starania od 2007
dziewczyny co robić!?
jajniki mnie bolą, czuję że może być wcześniejsza owu .. seksu się chcea jutro termin u lekarza.. może będzie iui, nie chcę, by plemniki były gorszej jakości, ale z 2 strony może dziś warto spróbować?
help ...starania od 2007
nick nieaktualny
-
Nanatasza wrote:dziewczyny co robić!?
jajniki mnie bolą, czuję że może być wcześniejsza owu .. seksu się chcea jutro termin u lekarza.. może będzie iui, nie chcę, by plemniki były gorszej jakości, ale z 2 strony może dziś warto spróbować?
help ...
Żadna z nas nie zadecyduje za Ciebie ale ja bym czekała. I czekam z tobąbądź silna dasz radę.
Nanatasza lubi tę wiadomość