INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Aszka gratki!mialam wladnie pytac. U mnie dzis 5096! Z 2174 tak urosla!
Ale fajnie ze nam rosna
Ja juz teraz nie robie, czekam na wizyte u lekarza, 11 czerwca mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 18:31
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:a która to Twoja IUI?
Babe B lubi tę wiadomość
-
Malwa85 wrote:Iui 2 ale cykl stymulowany 8. 7 na clo i wszystko ładnie rosło, a ten był na Aromeku i w 11 dc pęcherzyk 12mm i 16mm, a dziś czyli 13 dc 16mm zmalał a ten 12 zwiększył się do 16mm to i tak mało więc dostałam zastrzyk z Menopuru jutro Choragon i w sobotę iui - ale mam wrażenie że bez sensu to iui przy takich pęcherzykach.
Malwa85 do soboty jeszcze urośnie. A znam ciążę z pęcherzyka 16. Więc nie martw sięaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwa85 wrote:Iui 2 ale cykl stymulowany 8. 7 na clo i wszystko ładnie rosło, a ten był na Aromeku i w 11 dc pęcherzyk 12mm i 16mm, a dziś czyli 13 dc 16mm zmalał a ten 12 zwiększył się do 16mm to i tak mało więc dostałam zastrzyk z Menopuru jutro Choragon i w sobotę iui - ale mam wrażenie że bez sensu to iui przy takich pęcherzykach.
-
nick nieaktualnyaszka wrote:a meza nasienie przebadane,jakie masz wyniki badan hormonalnych, hsg masz?
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:hsg 2, FSH - 3,7, Testosteron 0,6, ale to sa wyniki z przed roku, od tego czasu biore metformine, CLO, brevactid i na koniec utrogest. W pazdzierniku mialam tez badane jajowody i wszystko dobrze wyszlo. Meza wyniki doskonale.
-
Dziewczyny, trudno się z Wami rozstać
Czytam cały czas. Aszka, Tulipanna - bardzo, bardzo się cieszę
Zarażajcie wiruskami!!! W szoku lekkim jestem, że taka rewolta była z listą IUI, ale też jestem zdania, że osoby, którym się nie udało, nie powinny być usuwane. To dodatkowy negatywny bodziec. Niezapominajka, coś mało od nas dziewczyn. Może ja Ci mogę jakoś pomóc?
Ja czekam na @ (coś koło poniedziałku-wtorku) i w przyszłym tygodniu startujemy!!! Koleżanka z forum mi pisała (która też bierze udział w tych BK), że będzie Menopur i potem Cetrotide. Ze zwolnieniem z pracy nie będzie problemu, rodzinny da mi L4, tylko jeszcze się zastanawiam na co najlepiej wziąć takie ściemnione...
Ania_84 lubi tę wiadomość
06.2015 - ICSI Novum - udane
29.03.2015 - 3 IUI - nieudane
10.2014 - 2 IUI - nieudane
03.2014 - przedwczesny poród i śmierć córeczki po niespełna 2 miesiącach
10.2013 - 1 IUI - udane...
-
nick nieaktualnyvendetta83 wrote:Dziewczyny, trudno się z Wami rozstać
Czytam cały czas. Aszka, Tulipanna - bardzo, bardzo się cieszę
Zarażajcie wiruskami!!! W szoku lekkim jestem, że taka rewolta była z listą IUI, ale też jestem zdania, że osoby, którym się nie udało, nie powinny być usuwane. To dodatkowy negatywny bodziec. Niezapominajka, coś mało od nas dziewczyn. Może ja Ci mogę jakoś pomóc?
Ja czekam na @ (coś koło poniedziałku-wtorku) i w przyszłym tygodniu startujemy!!! Koleżanka z forum mi pisała (która też bierze udział w tych BK), że będzie Menopur i potem Cetrotide. Ze zwolnieniem z pracy nie będzie problemu, rodzinny da mi L4, tylko jeszcze się zastanawiam na co najlepiej wziąć takie ściemnione...vendetta83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:to jak doskonałe to wskazania do inseminacji, moze cos masz ze sluzem jak ja.