INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Taką mam cichą nadzieje ze to wlasnie to. Naprawde ciezko mi zaobserwować śluz płodny dlatego gdy przeczytałam jak to było u Ciebie to iskierka nadziei sie pojawiła
-
Przepraszam, ze dopiero teraz, ale dzisiejsze emocje pozytkowalam na swiezym powietrzu.
Beta 60,77!! Chyba ja i mój lekarz mamy inne rozumienie słów "wynik lekko dodatni". Jestem przeszczesliwa!!!kmb, lipa, urocza, muszynka, aszka, Idgie, Nanatasza, Ania_84, yourself lubią tę wiadomość
-
jeżeli mogę się wtracic to nie lepiej jest zostawić tak jak było na samym początku z tą listą ? ewentualnie z boku dopisać przy uśmiechniętych buzkach za którym razem się udało.
No i nie wiem dlaczego nie ma na liscie dziewczyn, które zaciazyly ale poronily. Wiem ze to smutne, ale jakos można byloby zaznaczyć, ze jednak im się udało bo przeciez o statystyki tu chodzi.
Te malpki i inne udziwnienia to az zle się na to patrzy. Najlepsza i najbardziej czytelna była lista pierwotna tylko ewentualnie dopiszcie za którym razem się udało np.:
Kaka470/ 1
kmb wrote:kmb wrote:MARCOWE IUI
13.03 - kaka470
KWIETNIOWE IUI
15.04 - Kamila8k
16.04 - Ania1602
MAJOWE IUI
06.05 - Malwa85
06.05 - kasiula1020
06.05 - beti80
08.05 - karmela85
09.05 - Sonia2
13.05 - Nanatasza
16.05 - aszka
18.05 - Aga 1
19.05 - La-mia
21.05 - kkkaaarrr
21.05 - staraczka85
22.05 - MiliTu
23.05 - filipinka2
23.05 - glitterpink
24.05 - scrap-girl
26.05 - urocza
27.05 - lipa
30.05 - godaweri
31.05 - kmb
CZERWCOWE IUI
01.06 - Babe B
02.06 - gaja13
02.06 - Inkaa
02.06 - agniecha88
03.06 - karmela85
04/05.06 - Nanatasza
a tak ???????????????/Idgie, kaka470 lubią tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
muszynka wrote:jeżeli mogę się wtracic to nie lepiej jest zostawić tak jak było na samym początku z tą listą ? ewentualnie z boku dopisać przy uśmiechniętych buzkach za którym razem się udało.
No i nie wiem dlaczego nie ma na liscie dziewczyn, które zaciazyly ale poronily. Wiem ze to smutne, ale jakos można byloby zaznaczyć, ze jednak im się udało bo przeciez o statystyki tu chodzi.
Te malpki i inne udziwnienia to az zle się na to patrzy. Najlepsza i najbardziej czytelna była lista pierwotna tylko ewentualnie dopiszcie za którym razem się udało np.:
Kaka470/ 1
Cofnij I poszukaj z dzisiaj wpisów wojnę o liste przeprowadziłam. A wykresy są pokazane różne by dziewczyny określiły co chcą. A te które niestety jednak nie zaszły nie wiem czy chcą być bo to przykre wspomnienia. -
kkkaaarrr wrote:Przepraszam, ze dopiero teraz, ale dzisiejsze emocje pozytkowalam na swiezym powietrzu.
Beta 60,77!! Chyba ja i mój lekarz mamy inne rozumienie słów "wynik lekko dodatni". Jestem przeszczesliwa!!!
Gratuluję chcesz by już Ci buźki wpisać? Czy czekamy? -
vendetta83 wrote:Dziewczyny, trudno się z Wami rozstać
Czytam cały czas. Aszka, Tulipanna - bardzo, bardzo się cieszę
Zarażajcie wiruskami!!! W szoku lekkim jestem, że taka rewolta była z listą IUI, ale też jestem zdania, że osoby, którym się nie udało, nie powinny być usuwane. To dodatkowy negatywny bodziec. Niezapominajka, coś mało od nas dziewczyn. Może ja Ci mogę jakoś pomóc?
Ja czekam na @ (coś koło poniedziałku-wtorku) i w przyszłym tygodniu startujemy!!! Koleżanka z forum mi pisała (która też bierze udział w tych BK), że będzie Menopur i potem Cetrotide. Ze zwolnieniem z pracy nie będzie problemu, rodzinny da mi L4, tylko jeszcze się zastanawiam na co najlepiej wziąć takie ściemnione...
Ja pytałam o dziewczyny z zach-pom, bo w Policach zamknęli Laboratorium Wspomaganego Rozrodu i tak się zastanawiam, czy nadal robią w szpitalu inseminacje na NFZ... 10.06 idę na wizytę do gin, która tam też ma dyżury, więc zapytam, ale teraz ciekawość mnie dopadła
Co do powodu L$ - ja poszłam i powiedziałam jak jest, przyniosłam skierowanie na IUI i moja rodzinna nie robiła problemu, wpisała fakty i wystawiłą zwolnienie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 22:31
-
kmb wrote:I
Cofnij I poszukaj z dzisiaj wpisów wojnę o liste przeprowadziłam. A wykresy są pokazane różne by dziewczyny określiły co chcą. A te które niestety jednak nie zaszły nie wiem czy chcą być bo to przykre wspomnienia.
Ale można w takim przypadku zaznaczyć/2 (np u mnie za 2 razem...)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 22:34
-
MARCOWE IUI
13.03 - kaka470/1
29.03 - niezapominajka/2
KWIETNIOWE IUI
15.04 - Kamila8k/3
16.04 - Ania1602/3
MAJOWE IUI
06.05 - Malwa85
06.05 - kasiula1020
06.05 - beti80
08.05 - karmela85
09.05 - Sonia2
13.05 - Nanatasza
16.05 - aszka/1
18.05 - Aga 1/1
19.05 - La-mia
21.05 - kkkaaarrr/1
21.05 - staraczka85
22.05 - MiliTu
23.05 - filipinka2
23.05 - glitterpink
24.05 - scrap-girl
26.05 - urocza
27.05 - lipa
30.05 - godaweri
31.05 - kmb
CZERWCOWE IUI
01.06 - Babe B
02.06 - gaja13
02.06 - Inkaa
02.06 - agniecha88
03.06 - karmela85
04/05.06 - Nanatasza
06.06 - Malwa85
06.06 - muszynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 07:55
-
kkkaaarrr wrote:Przepraszam, ze dopiero teraz, ale dzisiejsze emocje pozytkowalam na swiezym powietrzu.
Beta 60,77!! Chyba ja i mój lekarz mamy inne rozumienie słów "wynik lekko dodatni". Jestem przeszczesliwa!!!
To teraz moge powiedziec z pelna odpowiedzialnoscia: A NIE MOWILAM? :-* -
kmb wrote:I
Cofnij I poszukaj z dzisiaj wpisów wojnę o liste przeprowadziłam. A wykresy są pokazane różne by dziewczyny określiły co chcą. A te które niestety jednak nie zaszły nie wiem czy chcą być bo to przykre wspomnienia.
Tak czy siak mnie możesz dopisać na 6 czerwcaI procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
nick nieaktualny
-
Ale nam się worek majowy rozwiązał -
nick nieaktualnykkkaaarrr wrote:Przepraszam, ze dopiero teraz, ale dzisiejsze emocje pozytkowalam na swiezym powietrzu.
Beta 60,77!! Chyba ja i mój lekarz mamy inne rozumienie słów "wynik lekko dodatni". Jestem przeszczesliwa!!!urocza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyurocza wrote:kkkaaarrr gratulacje!!!
taka piękna beta, że nie ma mowy o pomyłce, na mój gust możesz już nazywać się zaciążoną przez inseminacje
u mnie pregnyl jeszcze działa, test pozytywny 8dpo, za 4 dni sprawdzę czy utrzymuje taką wersję. -
urocza wrote:kmb brawo za przywrócenie listy
nie chciało mi się drugi raz szarpać, miesiąc temu jak Idgie przestała moderować listę to też się tu dziwne rzeczy działy, kasowanie itp. wtedy tupnęłam nogą.
Co do ilości buziek, fakt przyzwyczaiłam się, że lepiej widać te udane, ale pomysł z ilością buziek-IUI nie jest zły, można pomyśleć o wyróżnieniu jakoś dodatkowo tych udanych.
Byl moment, ze pojawila sie cyferka z liczba podejsc i to byl nieglupi pomysl.
Ale ja nie bede brac udzialu w glosowaniu, bo teraz jestem tu gosciem (czestym gosciem).kmb, niezapominajka lubią tę wiadomość
08.09 - transfer
-
idgie alendlugo byłaś z nami
opowiadaj jak u Ciebie. jak stymulacja?
ja dziś jadę do kliniki. jajniki bolą, oby znów nie było za późno..Idgie lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Idgie wrote:Byl moment, ze pojawila sie cyferka z liczba podejsc i to byl nieglupi pomysl.
Ale ja nie bede brac udzialu w glosowaniu, bo teraz jestem tu gosciem (czestym gosciem).
Nie ma gościem ty tu jak u siebie
Właśnie opowiadaj jak teraz u ciebie po kolei i miejsce mi tam trzymaj na Ivf niedługo czas na mnie by tam zagościc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 07:05
Idgie lubi tę wiadomość