INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
czy mogę dołączyć? * czerwca mieliśmy naszą pierwszą IUI.. Szukąłam info kiedy są największe szanse powodzenia.. pewnie to jedno z tych pytań, na które nie ma odpowiedzi... Ale natrafiłam na Was
Kmb - najszczersze gratulacjei Majówkom którym się udało - również
Nasze IUI na cyklu naturalnym, po Ovitrelle. Parametry nasienia: jedne z lepszych: 40 mln/1ml, 130mln objętościowo. 55% A+B. Wstrzyknięto 20 mln. Teraz czekam. Biorę 1 x duphaston dziennie, mimo słabych wartości progesteronu (ok 8-10 w 7dpo) - nie wiem czy to nie za mało.
600 zł inseminacja + 140 wizyta i Ovitrelle. 740zł
Teraz zostaje ty;lko czekać - jeszcze tydzień, choć chyba w piątek zrobię betę...
Przy podobnych parametrach udało się nam zajść naturalnie. Niestety dopadło nas poronienieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 13:18
gaja13 lubi tę wiadomość
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
bartusiowa-mama wrote:Hej dziewczyny!
czy mogę dołączyć? * czerwca mieliśmy naszą pierwszą IUI.. Szukąłam info kiedy są największe szanse powodzenia.. pewnie to jedno z tych pytań, na które nie ma odpowiedzi... Ale natrafiłam na Was
Nasze IUI na cyklu naturalnym, po Ovitrelle. Parametry nasienia: jedne z lepszych: 40 mln/1ml, 130mln objętościowo. 55% A+B. Wstrzyknięto 20 mln. Teraz czekam. Biorę 1 x duphaston dziennie, mimo słabych wartości progesteronu (ok 8-10 w 7dpo) - nie wiem czy to nie za mało.
Teraz zostaje ty;lko czekać - jeszcze tydzień, choć chyba w piątek zrobię betę...
Przy podobnych parametrach udało się nam zajść naturalnie. Niestety dopadło nas poronienie
Podaj date IUI to cie na listę wpisze jeśli chcesz i kciuki trzymam -
nick nieaktualnybartusiowa-mama wrote:Hej dziewczyny!
Przy podobnych parametrach udało się nam zajść naturalnie. Niestety dopadło nas poronienie -
nick nieaktualny
-
MARCOWE IUI
13.03 - kaka470/1
29.03 - niezapominajka/2
KWIETNIOWE IUI
15.04 - Kamila8k/3
16.04 - Ania1602/3
MAJOWE IUI
16.05 - aszka/1
18.05 - Aga 1/1
21.05 - kkkaaarrr/1
23.05 - glitterpink/1
31.05 - kmb/ 6
CZERWCOWE IUI
01.06 - Babe B
02.06 - gaja13
02.06 - Inkaa
02.06 - agniecha88
03.06 - karmela85
05.06 - Nanatasza
05.06 - kasiula1020
06.06 - Malwa85
08.06 - muszynka
08.06 - bartusiowa-mama /1
11.06 - Eltasz
JAK KTÓRĄŚ POMINELAM ALBO COS ZLE WPISANE PISZCIE POPRAWIE
-
lilou wrote:kmb świetne wieści! gratuluję ci serdecznie! Opłacało się walczyć
) dajesz nam nadzieje! życzę ci spokojnej ciąży, dbaj o siebie
będziesz pracować, czy idziesz od razu na L4?
Wszyscy każą mi iść na zwolnienie zwłaszcza szefowa która na bieżąco była co i jak i czasem przeżywała bardziej niż ja. Tylko ja na wolnym psychicznie nie wytrzymamaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeti80 wrote:cześć dziewczyny
ja jestem teraz na miesięcznej przerwie od IUI i mam takie pytanie, czy wy miałyście problem z wypadającymi włosami? na początku to lekceważyłam ale teraz wychodzą mi garściami
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:to wychodzi ze ja bede placic najwiecej ;/
Nas miesięcznie wynosiło około 1200-1500złstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*]