INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
bartusiowa na spokojnie (ja wiem - nie da się) poczekaj na bete i zobaczymy, trzymam kciuki! Ostatnią tabletkę lutki mam wziać jutro na noc a w środę rano betę, wiec chyba będzie ok ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zaraz 15, koncze prace i jadę po wyniki... mogę spodziewać się absolutnie wszystkiego, niemniej po dzisiejszym dość mocnym bólu brzucha jak na okres - wnioskuję, co wnioskuję.. każda może sobie dopowiedzieć... asekuracyjnie - łażę już z podpaską...
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualnybartusiowa- mama ja bym na Twoim miejscu sprawdziła tę kwestię z mięśniakami. Może tu leży przyczyna... Ale czy na USG nie widać mięśniaków? Nikt po CC nie zauważył, to się da zauważyć zwykłym USG? Mam w rodzinie kuzynkę z mięśniakami, nic fajnego niestety...
Powodzenia, oby było dobrze wszystko !! -
Kochane wiem, że czekacie więc już spieszę z niusami.
Beta spadła, dziś jest 30, poronienie czyha za rogiem.. odstawiam progesteron.
TSH super 1.7. Triglicerydy ok cholesterol ok. Cukier NIE ok. 115 na czczo. Czekam do czwartku na prolaktyne. I wiecie co? Mam nadzieje ze będzie wysoka i w końcu zacznę ją zbijać lekami. Tych miesniakow na usg nie widac. Sa ponoc male ale liczne. Na usg mam prawidlowy obraz macicy. I koniecznie coś na endometrium bo chyba w moim przypadku trzeba je "podrasowac". Wino wytrawne nie przejdzie.. nie cierpię
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualny
-
MARCOWE IUI
13.03 - kaka470/1
29.03 - niezapominajka/2
KWIETNIOWE 17 IUI
15.04 - Kamila8k/3
MAJOWE 20 IUI
16.05 - aszka/1
18.05 - Aga 1/1
21.05 - kkkaaarrr/1
23.05 - glitterpink/1
31.05 - kmb/ 6
CZERWCOWE IUI
01.06 - Babe B
02.06 - gaja13
02.06 - Inkaa
02.06 - agniecha88
03.06 - karmela85/2
05.06 - Nanatasza
05.06 - kasiula1020
06.06 - Malwa85
08.06 - muszynka
08.06 - bartusiowa-mama /1
11.06 - Eltasz
18.06 - MiliTu
26.06 - gaja13
LIPCOWE IUI
05.07 - sylwiaśta15902 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja jestem bardzo zawiedziona podejściem lekarzy w klinice w porównaniu z wizytą u prywatnego zwykłego ginekologa. Jak nie zapytam się czy jest wszystko ok, jaki pęcherzyk, ile ich jest, to nie dowiem się nic!!! A najlepiej, jakbym w ogóle o nic nie pytała! Przecież lekarz jest od tego, żeby nas poinformować ile pęcherzyków, jakie endo itp. itd. Dziś byłam na usg w Gyncentrum u dr Cz i mam nadzieję, że już nigdy więcej! Jutrzejsze iui podobno będzie jeszcze jakiś inny lekarz robił. Następnym razem, nie zgodzę się na wizytę u innego lekarza niż dr M. Nie dość, że człowiek ma stresy, bo nie umie w upragnioną ciąże zajść, to jeszcze trzeba się durnymi lekarzami stresować.
Peonia88
-
nick nieaktualny
-
Lunk_a wrote:Cześć Przepraszam ze tak o sobie ale jestem jeszcze na urlopie. Niezapominajka mie mam okresu gin mówi ze pewnie jeden cykl mi wypadnie. Także pewnie dostane za 20 dni dopiero. A Ty?
Ale jakoś jej nie wierzę. @ nadal brak
-
nick nieaktualnydziewczyny, z tego co wiem, okresu możecie nie mieć jeszcze i 2 tygodnie i to całkowicie normalne.
teraz na necie czytam i też piszą, że 6 tyg to norma i dopiero jak się nie pojawi to trzeba udać się na konsultację
na pewno więc zaraz @ się pojawi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 19:08
-
Bartusiowa, tulę cię mocno. Jak mogę ci podpowiedzieć, to może udaj się do endokrynologa z tymi wynikami... Jak moja endoginka zobaczyła moje - wysoka PRL, insulina i glukoza to zaraz dostałam garść tabsów i się wyregulowało. Powiedziała, ze nawet jak zajdę to nie utrzymam ciąży...
Sylwia, w szpitalu mnie uprzedzali, ze do 42 dni może @ się nie pojawić, ale ja jestem tak bardzo niecierpliwa... No chyba, ze już jestem w ciąży