INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylila25 wrote:hej wlasnie wrocilam od lekarza i wiecie co mi powiedziala?
jestem 3dni przed @ a mam pecherzyk 45mm ktory juz zaczal pekac bo pojawil sie juz plyn w zatoce douglasa, estradiol wyglada jak na I trymestr ciazy a progesteron mowi ze zdarza sie ze we wczesnej ciazy spada a nie koniecznie rosnie.
pytalam czy nie za duzy ten pecherzyk ale powiedziala ze nie, kiedys gdzies wyczytalam ze za duzy tez nie moze byc... nadzieja wrocila
tak tylko napisalam jakby to kogos interesowalo -
lila25 wrote:hej wlasnie wrocilam od lekarza i wiecie co mi powiedziala?
jestem 3dni przed @ a mam pecherzyk 45mm ktory juz zaczal pekac bo pojawil sie juz plyn w zatoce douglasa, estradiol wyglada jak na I trymestr ciazy a progesteron mowi ze zdarza sie ze we wczesnej ciazy spada a nie koniecznie rosnie.
pytalam czy nie za duzy ten pecherzyk ale powiedziala ze nie, kiedys gdzies wyczytalam ze za duzy tez nie moze byc... nadzieja wrocila
tak tylko napisalam jakby to kogos interesowalo
Fajnie że napisałaś02 06 2015 26 06 2015
21 07 2015 14 09 2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTutaj wypowiedz specjalisty z forum naszego bociana dla Ciebie, bo akurat ja sie w torbielach tez juz orientuje bo ja mialam:
Szanowna pani,
prawidłowy pecherzyk ma od 18 do 24 a niektórzy podają, że do 26 mm. Jacek Szamatowicz lekarz ginekolog
U mnie lekarz mówił ze max do 30 mm mozna uznac pecherzyk, powyzej juz jest torbiela, a tutaj masz wypowiedz lekarza ze prawidłowy pecherzyk jest od 18 mm do 26 mm. -
nick nieaktualnylila25 wrote:przed IUI mialam zastrzyk i pekl na 100% bo sprawdzalam na usg
teraz jest kolejny -
aszka wrote:pecherzyki sie uznaje do max 30 mm, powyzej to juz torbiel. A miałas w ogole zastrzyk na pękanie? Bo wyglada na to ze masz niepekajace pecherzyki.
Ale z poprzedniego peknietego, co potwierdzone, może być ciąża jak najbardziej. -
aszka wrote:Tutaj wypowiedz specjalisty z forum naszego bociana dla Ciebie, bo akurat ja sie w torbielach tez juz orientuje bo ja mialam:
Szanowna pani,
prawidłowy pecherzyk ma od 18 do 24 a niektórzy podają, że do 26 mm. Jacek Szamatowicz lekarz ginekolog
U mnie lekarz mówił ze max do 30 mm mozna uznac pecherzyk, powyzej juz jest torbiela, a tutaj masz wypowiedz lekarza ze prawidłowy pecherzyk jest od 18 mm do 26 mm.
ja nigdy nie mialam a co teraz z tego bedzie.. nie wiem...
moja ginekolog powiedziala ze jest prawidlowy -
nick nieaktualnylila25 wrote:ja nigdy nie mialam a co teraz z tego bedzie.. nie wiem...
moja ginekolog powiedziala ze jest prawidlowyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 20:05
-
Dziewczyny no kurcze ciężko czasem coś napisać szczerze, przykro że któraś się obrazie, ale niech specyfika tego forum nie będzie pocieszycielstwo a pomieszanie-tak- ale realne. Czym innym jest wsparcie.
A czym innym slodzenie...
Lila idz do innego lekarza, obawiam się ze torbiel 4 cm może się szybko nie chcieć wchlonac. Żebyś przez to nie miała kolejnego cyklu w plecyViera Yves lubi tę wiadomość