INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula po cichu gratuluję
Dziewczyny powiedzcie mi, w którym dc bada się estradiol???
Nigdy go nie badałam!!! -
nick nieaktualny
-
Ufff Sylwiaśta dzięki:) Jutro rano lecę
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robiłam tsh, fsh, Lh, prolaktynę.
Testosteron robiłam dawno temu i wyszedł minimalnie pow.normy, a co to jest anty tpo, anty ft3 i ft4?
Coś mi zaświtało w głowie, że mimo, iż moje pęcherzyki ładnie rosną i pękają, to mogą być puste... - może dlatego nic się nie dzieje?
31.08. mam wizytę u nowej pani dr...chcę być przygotowana i nie chciałabym, aby wizyta poszła na marne, bo powie mi tylko, żebym zrobiła to i to badanie...i znowu czekanie i cykl stracony... -
Już wiem, może uda mi się jutro to wszystko zbadać...
-
nick nieaktualnymigot_ka wrote:Robiłam tsh, fsh, Lh, prolaktynę.
Testosteron robiłam dawno temu i wyszedł minimalnie pow.normy, a co to jest anty tpo, anty ft3 i ft4?
Coś mi zaświtało w głowie, że mimo, iż moje pęcherzyki ładnie rosną i pękają, to mogą być puste... - może dlatego nic się nie dzieje?
31.08. mam wizytę u nowej pani dr...chcę być przygotowana i nie chciałabym, aby wizyta poszła na marne, bo powie mi tylko, żebym zrobiła to i to badanie...i znowu czekanie i cykl stracony... -
A ja nie miałam nigdy badany, nawet przed IUI...;/
-
nick nieaktualnyMigotko dlatego pytam bo wlasnie mozesz wszystko za jednym zamachem zrobic ja zrobilam wszystkie i z kompletem poszlam do lekarza te o ktore pytasz w w kierunku hasimoto
Aszka hmm... tez mnie nigdy przed owu nie badali...
Kamila my nie mielismyKamilam8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Migotko dlatego pytam bo wlasnie mozesz wszystko za jednym zamachem zrobic ja zrobilam wszystkie i z kompletem poszlam do lekarza te o ktore pytasz w w kierunku hasimoto
Aszka hmm... tez mnie nigdy przed owu nie badali...
Kamila my nie mielismy -
Anula - gratuluję to się ładnie zapowiada
U mnie też o żadnych żółtaczkach nie było mowy
A u mnie - ból brzucha ustał (wczoraj nic). Cycki nic. Temperatura słaba, no ale to "dopiero" 7dpo..
Migotka, już pewnie wiesz co to aTPO, aTG, i że TSH robi sie razem z ft3 i ft4 bo samo tsh o niczym nie świadczy. Dziwne że jeszcze tych badań nie robiłaś, ja je jakoś traktuję jako must-have starającej sie od minimum roku... do tego zbadałabym cukier i insulinę na czczo. Proste badanie a dużo może wnieść.
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualnyJa te badania tarczycowe miałam jakoś ponad rok temu robione, czy to wystarczy, czy one mogą się zmienić w ciągu roku? Wyszły ok.
A estradiol i LH jaką powinien mieć normę tuż przed owulacją?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 08:49
-
nick nieaktualny
-
Witam Was Kochane i w tym temacie Pani Dr zaproponowała nam iseminacje, mam być do niej stymulowana CLO i Gonalem f. Czy któraś z Was korzystała kiedyś z takowego połączenia? Mam clostillbelgyt od 2-6dc po 1 tabletce, a Gonal f 4,5,7,9 dc po 50 j. Co o tym myślicie? Czy któraś z Wa miała inseminacje w Gamecie w Rzgowie? Jak to się odbywa? nam kazała przyjechać 10 dc na monitoring
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 09:30
-
Ok, zrobiłam estradiol, anty tpo, anty tg, ft3, ft4 i zostałam z portfelem chudszym o 120zł
Widzisz Bartusiowa, ja o tych badaniach dowiedziałam się tutaj na forum. Cisnęłam mojego lekarza o jakiekolwiek badania, ale powiedział, żebym nie wyszukiwała sobie problemów - tyle w tym temacie