INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoplakalam sie. Pisze do ciotki ( jest starsza tylko o 5lat i traktujemy sie jak siostry) jak Szymuś. I mowi ze odkad pojechalam do domu to ciagle placze i nawet pierwszy raz plakal podczas kapieli- a on wprost uwielbia sie kapac. Pierwszy raz w zyciu poplakalam sie ze wzruszenia
-
gaja13 wrote:Dzięki sylwia za ciepłe słowo mi w maju mineło 2 lata ja jeszcze muszę podejść do 3 IUI i potem in-vitro.Wiecie co jest najdziwniejsze że zawsze byłam optymistką a teraz boje się marzyć bo to tak boli haha dzień przed okresem zawsze jest czarny
Mi też w maju minęły 2 lata starań. Też będziemy jeszcze do 3 iui podchodzić, tylko najpierw musimy się podleczyć, a na wyniki jeszcze czekamy.
Peonia88
-
Suzii wrote:Ja będę do 3 razy próbowała z IUI, ale muszę poszukać przyczyny no chyba że za bardzo chcę i to jakaś blokada ... ? Ale weż się wyluzuj jak nie mogę przestać myśleć, od jutra zaczynam biegać może sport pozwoli mi się wyluzować i przestać tylemyśleć a z 5 kg też przydałoby się zrzucić
Suzii, bieganie jest super, jeśli chodzi o wpływ na psychikę, wracasz z treningu i żadne problemy nie istnieją. Ale jak nigdy nie biegałaś, to nie powinnaś teraz zaczynać, bo możesz sobie zaszkodzić, jak organizm nie jest przyzwyczajony. Ja biegałam już rok przed staraniami o dziecko, minął rok, w ciążę nie zaszłam, odpuściłam bieganie, tzn. biegam dalej tylko o wiele wolniej, tylko żeby się poruszać i dalej nie jestem w ciąży. Po iui nie powinno się uprawiać sportów. A podczas biegania jest bardzo dużo czasu do myślenia, ja non stop myślę i marzę o dziecku.
Co do wyluzowania, ja potrafię wyluzować tylko wtedy jak wiem, że w danym cyklu nie ma szans, bo jest np. jakaś infekcja, albo inna choroba.
Peonia88
-
lilou to faktycznie musze sie zstanowic z tym bieganiem po iui, ale do ovu zacznę biegać a potem moze marsz po płazy .
Ja spać nie moge u nas burza i trzaska piorunami, juz stresuje sie poranna beta chociaż wiem ze nic z tego bo piersi przestałam czuć atak ma, zawsze przed @ . W piętek mam wizytę u nowego doktora w sprawie 2 iui . Miałam sie zjawić w 1 dniu cyklu, ciekawe czy po odstawieniu luteiny od razu @przyjdzie? Mam brać do czwartku ale jak bede miała juz wynik to w środę bym zakończyła luteinę. ..
Tak zbieram myśli o co mam sie spytać na wizycie, teraz moja wizyta każda trwała 2 min wiec w pośpiechu nie pytałam o nic tylko przestraszona godziłam na wszystko .
Mam pytanie , dziewczyny jakie powinnam zrobic przydatne badania na NFZ bo chce jutro tez isc po skierowanie do ogólnego ? Mam takiego lekarza ze da co może
Monik trzymam kciuki za przyrost bety, twój wykres jest optymistyczny tez robiłaś testy i nic aż tu pięknie oby było jeszcze piękniej
Mimi mamy tak samo i te same przeczucia oby sie nie sprawdziły i po 18 były najszczęśliwsze na całym ovufriendzie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 02:22
AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki sylwiśta jeszcze trochę przede mną ale po głowie mi chodzi bo nie odpuszczę moim marzeniom !
Juz po pobraniu krwi teraz czekam brrrryyyAMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
nick nieaktualnyDziewczyny czy trzeba sie jakos specjalnie przygotowywac do inseminacji w sensie tego i tego nie wolno robic a to i to powinno sie itp. Moze glupie pytanie ale jestem kompletnie zielona w tym temacie, jedyne co wiem to to, ze bede miec stymulowana, wizyte mam w piatek( 12 dzien cyklu) narazie na podejrzenie czy naturalnie jajko rosnie