INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Cosma wrote:Dziewczyny czy trzeba sie jakos specjalnie przygotowywac do inseminacji w sensie tego i tego nie wolno robic a to i to powinno sie itp. Moze glupie pytanie ale jestem kompletnie zielona w tym temacie, jedyne co wiem to to, ze bede miec stymulowana, wizyte mam w piatek( 12 dzien cyklu) narazie na podejrzenie czy naturalnie jajko rosnie
Ja specjalnie się nie przygotowywałam. Musiałam mieć zrobione badania na hiv, żółtaczki itp. No i nie współżyłam dwa dni przed ale to raczej chodzi o partnera. Z pełnym pęcherzem poszłam na inseminację i tyle było u mnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mimi86 wrote:hej ja bylam na becie po pracy o 15:00 ale wynikow jeszcze nie ma zaraz wychodze z domu i bede wieczorm to wtedy wam napisze
Czy wiecie co u Lunki?
Nieustająco trzymam za Was kciuki i zaglądam tu z sentymentem...
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
lilou wrote:Kamila a co u Ciebie? Jak się czujesz? Zawsze jak się zastanawiam czy podchodzić do 3 iui, myślę o Tobie, Tobie się udało, to może i mnie się uda
U Nas niepłodność idiopatyczna jak u was widzę.
trzymam za Was wszystkie kciuki!
lilou lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej jestem juz w domku
beta 0,4 dziwne bo zawsze mialam 0,1 pierwszy raz robilam 12 dni po owulacji a nie 14 wiec moze to pozostalosc po ovitrelle?maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny przykro mi...
Dziwne te bety, bo ja jak 2 razy robiłam, to za każdym razem wychodziło mi 2,00 i na pewno nie była to pozostałość po zastrzyku...