INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybarrtusiowa- w końcu mówiłaś sama, że wiesz, że to Twoja ostatnia IUI
mimi, lipa.... czasem tak jak bartusiowa mówi, nastawienie pomaga, mnie jak widać aż pęcherzyki pierwszy raz w życiu nie pękły od myślenia o ivf ;p to wasze ostatnie próby?
mnie ten czas tak się dłuży ... ;/ dopiero 18 dc... czyli czekanie na @... potem znowu caly miesiac z anty.... najbardzirj przeraża mnie to że od stymulacji do stymulacji ma być 3 mce przerwy... wiec tym bardziej boję się, że 1 stymulacja się nie uda, albo nie będę miała mrożaków a pierwszy transfer się nie uda... -
Eh mnie się zawsze wydaje, że wyluzowałam - do czasu. Wczoraj mnie siekło w trakcie oczekiwania na wizytę kontrolną /BTW endo 15mm, ciałko żółte i jeszcze płyn w zatoce/ a tam same rozpromienione ciężarówki... DOSŁOWNIE SAME BRZUSZKI - 8 BRZUCHÓW !! i tylko ja jedna - pusta...oczy mi się szkliły na potęgę ;/ Lekarz sam wspomniał o stresie, żeby wyluzować i że wie doskonale jakie to trudne. Opowiadał, że dzisiaj przyjęli na oddział pijaną w 7 miesiącu - SZÓSTA CIĄŻA! nie ma sprawiedliwości.
-
Wrono nie ma sprawiedliwosci
Ale masz piekne endo
Przyznam sie wam ze ta ciaza spadla z nieba.... biore L4 i spier z pracy! Mam dosc tego ciaglego cisnienialipa, lilou lubią tę wiadomość
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jutro bede kolo diagnostyki wiec pomyslalam ze moze jutro zrobie ta bete i bede miala z glowy , to bedzie 12 dni po inseminacji. jak myslicie????
co do tantum rosa to tez wlasnie sie nim podmywam (3 dni stosowalam clotrimazolum i potem tantum rosa) oj jak mnie pieklo ale jaka ulgaaaa
Sylwia tak, to byla moja ostatnia iui, lekarz mowil ze jak sie nie uda to startujemy z ivf. niestety teraz idzie na urlop wiec wizyte mam dopiero 22 wrzesnia (to bedzie polowa nastepnego cyklu) no i zobaczym y czy antyki dostane na pazdziernik czy nie.
Mowicie o diecie, mi zas by sie rzydalo przytyc:/ mam 162 cm a waze 47 kg masakra ;/ jem ladnie a przytyc nie moge.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCosma witaj
Inezka zazwyczaj robi sie 24 h przed iui by miec lewnosc ze pecherzyk nie peknie przed iui
Mimi o jak ja bym chciala tyle wazyc ale przy 163 cm waze 61 kg i od nowego roku staram sie schudnac a tu co rusz pokusy czekajainezka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj gaju :* co moge ci powiedziec ... wiesz, ja tez mialam takie podejscie... w koncu 2 lata staran stuknie lada moment a nigdy nie mialam nawet biochemicznej... dopiero od miesiaca uwierzylam, ze moze sie udac. Dopiero wtedy, gdy podjelismy decyzje o on vitro, mimo ze wiem, ze to trudna droga, to uwierzylam, ze moze sie udac. Jakos od zawsze czulam ze normalnie nie zajde... rozwazacie in vitro?
-
Dzięki sylwia za ciepłe słowo mi w maju mineło 2 lata ja jeszcze muszę podejść do 3 IUI i potem in-vitro.Wiecie co jest najdziwniejsze że zawsze byłam optymistką a teraz boje się marzyć bo to tak boli haha dzień przed okresem zawsze jest czarny02 06 2015 26 06 2015
21 07 2015 14 09 2015
-
nick nieaktualny
-
U mnie najgorszy moment to początek 1 fazy cyklu jak @ przychodzi...normalnie żyć mi się nie chce...najchętniej to zniknęłabym na kilka dni...ale trzeba wziąć się w garść i żyć dalej...
klara_bella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny w piątek idę do kliniki dopytać o pare kwestii odnośnie iui we wrześniu. Oczywiscie mam spisane pytania na kartce, ale może z własnego doświadczenia coś podpowiecie? Jest coś istotnego, co warto uzgodnić wcześniej, czy to na tyle prosta procedura, że nie ma za bardzo co wymyślać?
-
Mimi myślę, że możesz już testować...chociaż ja osobiście szybko tego nie zrobię...zbyt wiele mnie to kosztuje...
-
Migotka jak ja cię rozumiem dokładnie tak jak piszesz czasami człowiek chciałby zniknąć i uciec od problemów a ja zastanawiam się czy w wrześniu podejść do IUI będę miała jedną mniej ale potem jadę na wesele do pl i czy będę mogła normalnie się bawić i pić bez strachu jak myślicie?02 06 2015 26 06 2015
21 07 2015 14 09 2015