INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie IUI 1100 zł
a ja dzisiaj była u nowego lekarza i w sumie fajny ale nic nowego nie powiedział oprócz tego ze zrobimy inseminacje albo badanie na drożność jajników . Dzisiaj na usg wyszło ze mam 2 torbiele wiec znowu po okresie musze isc czy jeszcze sa czy nie a wtedy da mi lekka stymulację ....
No i nie wiem co mam zrobic czy jeszcze raz spróbować czy zrobic drożność a tak wogole to najlepiej w tym wieku to on vitro
Mam 39 lat wiec sama juz nie wiem .....AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuzii wrote:U mnie IUI 1100 zł
a ja dzisiaj była u nowego lekarza i w sumie fajny ale nic nowego nie powiedział oprócz tego ze zrobimy inseminacje albo badanie na drożność jajników . Dzisiaj na usg wyszło ze mam 2 torbiele wiec znowu po okresie musze isc czy jeszcze sa czy nie a wtedy da mi lekka stymulację ....
No i nie wiem co mam zrobic czy jeszcze raz spróbować czy zrobic drożność a tak wogole to najlepiej w tym wieku to on vitro
Mam 39 lat wiec sama juz nie wiem ..... -
Chciałam mieć pewność z ta beta wiec dziś ja powtórzyła wynik 0,1 czyli tamto chyba jeszcze reszteczka zastrzyku była. No nic odstawiam leki i żegnaj inseminacjo. Przed nami kolejny ostatni krok..
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Krysiak, fajnie, że trafiłaś na dobrego lekarza:) Ja po zmianie też jestem pełna nadziei:) Również na razie rezygnujemy z IUI...
Mimi przykro mi...krysiak lubi tę wiadomość
-
Mimi tak mi przykro Wierze ze niebawem wszystko si ułoży , dziś lekarz mi powiedział ze nie ma różnicy nasz stan samopocUcia , ja jednak wierze ze trzeba wierzyć , ja taki mam zamiar w tym cyklu . Całuje :*
Aszka moje amh to 5.08. , poprzednia lekarz mi powiedziała ze lekkie pcos a teraz nic takiego nie usłyszałam .
Moje tsh 0, 998 czyli te w normie , trochę mi smutno ze lekarz powiedział ze moje komórki mogą być juz nie takie jak powinny i może być problem .... Ale znam przypadki i chociażby tu na forum multum po 40 .
Boje sie i zastanawiam co mnie jeszcze czeka a, a przede wszystkim co mam zrobic czy IUI czy jednak najpierw zrobic drożność ???? Jak myślicie? Bo zależy czy jeszcze chce próbować IUI czy zacząć starania do in vitro
Migotka skąd jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 21:03
AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
nick nieaktualnySuzii wrote:Mimi tak mi przykro Wierze ze niebawem wszystko si ułoży , dziś lekarz mi powiedział ze nie ma różnicy nasz stan samopocUcia , ja jednak wierze ze trzeba wierzyć , ja taki mam zamiar w tym cyklu . Całuje :*
Aszka moje amh to 5.08. , poprzednia lekarz mi powiedziała ze lekkie pcos a teraz nic takiego nie usłyszałam .
Moje tsh 0, 998 czyli te w normie , trochę mi smutno ze lekarz powiedział ze moje komórki mogą być juz nie takie jak powinny i może być problem .... Ale znam przypadki i chociażby tu na forum multum po 40 .
Boje sie i zastanawiam co mnie jeszcze czeka a, a przede wszystkim co mam zrobic czy IUI czy jednak najpierw zrobic drożność ???? Jak myślicie? Bo zależy czy jeszcze chce próbować IUI czy zacząć starania do in vitro
Migotka skąd jesteś? -
no i stalo sie , mimo że dzis jeszcze wzielam luteine to wieczorem dostalam @ nagle mnnie zalało ehh....
Suzii ja na twoim miejscu zrobilmbym drozność, bo gdyby sie oazalo ze sa niedrozne to iui nie ma najmniejszego sensu, szkoda kasy i czasu.
Ja mialam przed iui zrobiona laparosopie z histeroskopia podczas ktorej tez sprawdzili droznosc.
Powodzenia dziewczynySuzii lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
-
nick nieaktualny
-
Mimi głowa do góry , jakoś tak zbratalam sie z Toba , wiem jak Ci smutno ale , dasz radę. Będziesz miała piękna / ego dzidziusia nie trać wiary , ,
Ja chyba jednak sprawdzę drożność , i tu pytanie czy robią to na NFZ? Czy tylko prywatnie?
Mimi86 lubi tę wiadomość
AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
ostatnio ciagle jak mam dola i wlacze radio to leci ta piosenka moze to jais znak ze bedzie dobrze posluchajcie słow , daje wiare heh
https://www.youtube.com/watch?v=1P-juL9-OgEmaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
-
nick nieaktualny