X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • Mimi86 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia gdzie u nas najlepiej zrobić kariotypy i jaka jest cena?

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana invimed na piotrowickiej 320 zl :)/os. Wyniki maja byc za 2-3 tyg od pobrania i nam powiedzieli ze beda dzwonic jak juz beda. Minely 3 tyg dzwonie i pani mowi ze wyniki juz sa ;) jak sie potem okazalo byly juz po niecalych 2 tygodniach, ale nikt nie raczyl zadzwonic :P a ja sie stresowalam co dzien ;) wiec po 2 tyg mozesz juz pytac czy jest wynik :) jako ze tez macie obnizone nasienie polecam zrobic mutacje cftr i azf w fajnej cenie invimed ma bo za 200 zl.
    http://www.topgenetics.pl/produkt/panel-nieplodnosc-meska/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 10:36

• lipa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, jak mija niedziela? Ja Już tylko czekam na testowanie. Może we wtorek. Ale o dziwo jak zawsze cycki mnie bolą 2 tyg przed @, to teraz biorąc dupka nie czuje nic... junioer, Wrono kiedy testujecie?

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to jest z luteiną? Okres przychodzi w trakcie brania czy dopiero kilka dni po odstawieniu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalezy od kobiety inezka. Jedne dostaja tak jak ja po odstawieniu dopiero a niektore w trakcie brania.

Lipa moze to dobry znak? :)) z calego serca ci tego zycze kochana :)))))) ja mam dzis termin @... mam nadzieje ze przyjdzie! A jak nie to bede musiala ja jakos wywolac ale jak to nie mam pojecia wezme kilka dni lutke i ostawie moze przyjdzir :P czasem mnie cos zakluje na @ ale ani widu ani slychu i w ogole mnie brzuch nie boli tak typowo okresowo :(( mam nadzieje ze nie bedzie zwlekac...

inezka lubi tę wiadomość

• Suzii Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki te które robiły wymas z szyjki Mac, ile czekaliście na wynik?

AMH 1.8 endomenda 1st
    HSG -ok :)
    ivf 07.2016 :( invicta gdańsk
    15.02 laparo
    3IUI clo :(
    2016 IVF :(
    2017 IVF :(
    Crio?????
  • Mimi86 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki sylwia , wiec sie tam przejade te kariotypy zrobic. wynik daja bez problemu ?bo wiem ze niekiedy nie chce dac wyniku jak sie u nich na konsultacje nie pojdzie, np. Genom w rudzie slaskiej.

co do luteiny to ja pare razy wywolywalam @
    Bralam 3 razy dziennie przez 4 dni i po paru dniach od odstawienia przychodzila @. Raz sie zdarzylo ze podczas brania luteiny @ przyszla (wtedy odstawia sie odrazu lutke)

2r8rj48at734p213.png

• lipa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzii wrote:
    Dziewczynki te które robiły wymas z szyjki Mac, ile czekaliście na wynik?

ja robiłam w diagnostyce. Do 2 tyg na całość czekałam. Chlamydia najdluzej

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Invimed robi te badania w genom- wiem bo widze na wynikach ich logo, ale odbieralam je wlasnie w invimedzie i nie bylo problemu :) oboje dajecie tylko dowod osobisty wydaja wyniki i do widzenia :)

A w jakich dawkach te 3x dziennie? :) jak jitro nie przyjdzie to zaczne brac :)

Ja na wymaz czekalam 3-4 dni ale to nie robilam w zadnej sieciowce typu diagnostyka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 15:31

• lipa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Zalezy od kobiety inezka. Jedne dostaja tak jak ja po odstawieniu dopiero a niektore w trakcie brania.

Lipa moze to dobry znak? :)) z calego serca ci tego zycze kochana :)))))) ja mam dzis termin @... mam nadzieje ze przyjdzie! A jak nie to bede musiala ja jakos wywolac ale jak to nie mam pojecia wezme kilka dni lutke i ostawie moze przyjdzir :P czasem mnie cos zakluje na @ ale ani widu ani slychu i w ogole mnie brzuch nie boli tak typowo okresowo :(( mam nadzieje ze nie bedzie zwlekac...

a nie myślisz, żeby zrobić test? Wiem wiem, że wszystko było wbrew, ale ja bym i tak zrobila

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa robilam dwa dni temu chyba zanim lezalam w goracej wodzie tak wiesz, na wszelki wypadek, ale byl ujemny :)

• lipa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę wcześnie chyba? No ale nic, w takim razie niech @ przychodzi do ciebie jak najszybciej

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byl to niby 11 dpo wprawdzie po poludniu... ale niiieeeee... pewnie mi sie franca przesunie jak na zlosc :( moze kupie dzis dla pewnosci i sikne zeby bez wyrzutow sumienia wywolywac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 15:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoja droga. Mialam robiony wymaz na chlamydie byla ujemna a partner chlamydie ureo i mycoplasme gin uznala ze skoro o ma ujemne to ja tez bo juz dawno bym sie zarazila. OK. To jak myslicie czemu przed ivf mam zrobic chlamydie z krwi igg i igm skoro podobno jest to mniej wiarygodny wynik? Czemu krew a nie wymaz? Czytajac o tych klasach igg igm to jedyne co mi przychodzi na mysl to to ze chce sprawdzic czy juz przechodzilam ja? :/ oczywiscie zaczelam sie schizowac ze skoro to mniej wiarygodne badanie to moze mam to cholerstwo a nie wyjdzie i przez to moga sie nie udawac transfery... chora glowa...

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bralam 3 razy dziennie po jednej tabletce pod jezyk

2r8rj48at734p213.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaahh, ja mam dopochwowe

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to nie wiem jak takimi sie robi, czy tak samo czy inaczej:/

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

2r8rj48at734p213.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inezka wrote:
    Dziewczyny jak to jest z luteiną? Okres przychodzi w trakcie brania czy dopiero kilka dni po odstawieniu?
    zalezy od osoby, u mnie po odstawieniu.

inezka lubi tę wiadomość

• lipa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chyba k***a zaczynam plamic...

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa ktory to dpo?

‹‹ 818 819 820 821 822 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ