X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • Mimi86 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia gdzie u nas najlepiej zrobić kariotypy i jaka jest cena?

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana invimed na piotrowickiej 320 zl :)/os. Wyniki maja byc za 2-3 tyg od pobrania i nam powiedzieli ze beda dzwonic jak juz beda. Minely 3 tyg dzwonie i pani mowi ze wyniki juz sa ;) jak sie potem okazalo byly juz po niecalych 2 tygodniach, ale nikt nie raczyl zadzwonic :P a ja sie stresowalam co dzien ;) wiec po 2 tyg mozesz juz pytac czy jest wynik :) jako ze tez macie obnizone nasienie polecam zrobic mutacje cftr i azf w fajnej cenie invimed ma bo za 200 zl.
    http://www.topgenetics.pl/produkt/panel-nieplodnosc-meska/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 10:36

• lipa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, jak mija niedziela? Ja Już tylko czekam na testowanie. Może we wtorek. Ale o dziwo jak zawsze cycki mnie bolą 2 tyg przed @, to teraz biorąc dupka nie czuje nic... junioer, Wrono kiedy testujecie?

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to jest z luteiną? Okres przychodzi w trakcie brania czy dopiero kilka dni po odstawieniu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalezy od kobiety inezka. Jedne dostaja tak jak ja po odstawieniu dopiero a niektore w trakcie brania.

Lipa moze to dobry znak? :)) z calego serca ci tego zycze kochana :)))))) ja mam dzis termin @... mam nadzieje ze przyjdzie! A jak nie to bede musiala ja jakos wywolac ale jak to nie mam pojecia wezme kilka dni lutke i ostawie moze przyjdzir :P czasem mnie cos zakluje na @ ale ani widu ani slychu i w ogole mnie brzuch nie boli tak typowo okresowo :(( mam nadzieje ze nie bedzie zwlekac...

inezka lubi tę wiadomość

• Suzii Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki te które robiły wymas z szyjki Mac, ile czekaliście na wynik?

AMH 1.8 endomenda 1st
    HSG -ok :)
    ivf 07.2016 :( invicta gdańsk
    15.02 laparo
    3IUI clo :(
    2016 IVF :(
    2017 IVF :(
    Crio?????
  • Mimi86 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki sylwia , wiec sie tam przejade te kariotypy zrobic. wynik daja bez problemu ?bo wiem ze niekiedy nie chce dac wyniku jak sie u nich na konsultacje nie pojdzie, np. Genom w rudzie slaskiej.

co do luteiny to ja pare razy wywolywalam @
    Bralam 3 razy dziennie przez 4 dni i po paru dniach od odstawienia przychodzila @. Raz sie zdarzylo ze podczas brania luteiny @ przyszla (wtedy odstawia sie odrazu lutke)

2r8rj48at734p213.png

• lipa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzii wrote:
    Dziewczynki te które robiły wymas z szyjki Mac, ile czekaliście na wynik?

ja robiłam w diagnostyce. Do 2 tyg na całość czekałam. Chlamydia najdluzej

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Invimed robi te badania w genom- wiem bo widze na wynikach ich logo, ale odbieralam je wlasnie w invimedzie i nie bylo problemu :) oboje dajecie tylko dowod osobisty wydaja wyniki i do widzenia :)

A w jakich dawkach te 3x dziennie? :) jak jitro nie przyjdzie to zaczne brac :)

Ja na wymaz czekalam 3-4 dni ale to nie robilam w zadnej sieciowce typu diagnostyka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 15:31

• lipa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Zalezy od kobiety inezka. Jedne dostaja tak jak ja po odstawieniu dopiero a niektore w trakcie brania.

Lipa moze to dobry znak? :)) z calego serca ci tego zycze kochana :)))))) ja mam dzis termin @... mam nadzieje ze przyjdzie! A jak nie to bede musiala ja jakos wywolac ale jak to nie mam pojecia wezme kilka dni lutke i ostawie moze przyjdzir :P czasem mnie cos zakluje na @ ale ani widu ani slychu i w ogole mnie brzuch nie boli tak typowo okresowo :(( mam nadzieje ze nie bedzie zwlekac...

a nie myślisz, żeby zrobić test? Wiem wiem, że wszystko było wbrew, ale ja bym i tak zrobila

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa robilam dwa dni temu chyba zanim lezalam w goracej wodzie tak wiesz, na wszelki wypadek, ale byl ujemny :)

• lipa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę wcześnie chyba? No ale nic, w takim razie niech @ przychodzi do ciebie jak najszybciej

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byl to niby 11 dpo wprawdzie po poludniu... ale niiieeeee... pewnie mi sie franca przesunie jak na zlosc :( moze kupie dzis dla pewnosci i sikne zeby bez wyrzutow sumienia wywolywac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 15:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoja droga. Mialam robiony wymaz na chlamydie byla ujemna a partner chlamydie ureo i mycoplasme gin uznala ze skoro o ma ujemne to ja tez bo juz dawno bym sie zarazila. OK. To jak myslicie czemu przed ivf mam zrobic chlamydie z krwi igg i igm skoro podobno jest to mniej wiarygodny wynik? Czemu krew a nie wymaz? Czytajac o tych klasach igg igm to jedyne co mi przychodzi na mysl to to ze chce sprawdzic czy juz przechodzilam ja? :/ oczywiscie zaczelam sie schizowac ze skoro to mniej wiarygodne badanie to moze mam to cholerstwo a nie wyjdzie i przez to moga sie nie udawac transfery... chora glowa...

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bralam 3 razy dziennie po jednej tabletce pod jezyk

2r8rj48at734p213.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaahh, ja mam dopochwowe

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to nie wiem jak takimi sie robi, czy tak samo czy inaczej:/

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

2r8rj48at734p213.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inezka wrote:
    Dziewczyny jak to jest z luteiną? Okres przychodzi w trakcie brania czy dopiero kilka dni po odstawieniu?
    zalezy od osoby, u mnie po odstawieniu.

inezka lubi tę wiadomość

• lipa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chyba k***a zaczynam plamic...

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa ktory to dpo?

‹‹ 818 819 820 821 822 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ