INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochana invimed na piotrowickiej 320 zl /os. Wyniki maja byc za 2-3 tyg od pobrania i nam powiedzieli ze beda dzwonic jak juz beda. Minely 3 tyg dzwonie i pani mowi ze wyniki juz sa jak sie potem okazalo byly juz po niecalych 2 tygodniach, ale nikt nie raczyl zadzwonic a ja sie stresowalam co dzien wiec po 2 tyg mozesz juz pytac czy jest wynik jako ze tez macie obnizone nasienie polecam zrobic mutacje cftr i azf w fajnej cenie invimed ma bo za 200 zl.
http://www.topgenetics.pl/produkt/panel-nieplodnosc-meska/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 10:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZalezy od kobiety inezka. Jedne dostaja tak jak ja po odstawieniu dopiero a niektore w trakcie brania.
Lipa moze to dobry znak? ) z calego serca ci tego zycze kochana ))))) ja mam dzis termin @... mam nadzieje ze przyjdzie! A jak nie to bede musiala ja jakos wywolac ale jak to nie mam pojecia wezme kilka dni lutke i ostawie moze przyjdzir czasem mnie cos zakluje na @ ale ani widu ani slychu i w ogole mnie brzuch nie boli tak typowo okresowo ( mam nadzieje ze nie bedzie zwlekac...inezka lubi tę wiadomość
-
dzieki sylwia , wiec sie tam przejade te kariotypy zrobic. wynik daja bez problemu ?bo wiem ze niekiedy nie chce dac wyniku jak sie u nich na konsultacje nie pojdzie, np. Genom w rudzie slaskiej.
co do luteiny to ja pare razy wywolywalam @
Bralam 3 razy dziennie przez 4 dni i po paru dniach od odstawienia przychodzila @. Raz sie zdarzylo ze podczas brania luteiny @ przyszla (wtedy odstawia sie odrazu lutke)maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyInvimed robi te badania w genom- wiem bo widze na wynikach ich logo, ale odbieralam je wlasnie w invimedzie i nie bylo problemu oboje dajecie tylko dowod osobisty wydaja wyniki i do widzenia
A w jakich dawkach te 3x dziennie? jak jitro nie przyjdzie to zaczne brac
Ja na wymaz czekalam 3-4 dni ale to nie robilam w zadnej sieciowce typu diagnostykaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 15:31
-
sylwiaśta159 wrote:Zalezy od kobiety inezka. Jedne dostaja tak jak ja po odstawieniu dopiero a niektore w trakcie brania.
Lipa moze to dobry znak? ) z calego serca ci tego zycze kochana ))))) ja mam dzis termin @... mam nadzieje ze przyjdzie! A jak nie to bede musiala ja jakos wywolac ale jak to nie mam pojecia wezme kilka dni lutke i ostawie moze przyjdzir czasem mnie cos zakluje na @ ale ani widu ani slychu i w ogole mnie brzuch nie boli tak typowo okresowo ( mam nadzieje ze nie bedzie zwlekac...
a nie myślisz, żeby zrobić test? Wiem wiem, że wszystko było wbrew, ale ja bym i tak zrobila
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySwoja droga. Mialam robiony wymaz na chlamydie byla ujemna a partner chlamydie ureo i mycoplasme gin uznala ze skoro o ma ujemne to ja tez bo juz dawno bym sie zarazila. OK. To jak myslicie czemu przed ivf mam zrobic chlamydie z krwi igg i igm skoro podobno jest to mniej wiarygodny wynik? Czemu krew a nie wymaz? Czytajac o tych klasach igg igm to jedyne co mi przychodzi na mysl to to ze chce sprawdzic czy juz przechodzilam ja? oczywiscie zaczelam sie schizowac ze skoro to mniej wiarygodne badanie to moze mam to cholerstwo a nie wyjdzie i przez to moga sie nie udawac transfery... chora glowa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny