INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny my niedługo będziemy mieli umowiona bezplatna konsultacje w Czechach w klinice w sprawie IUI AID po ostatnich ustawach stwierdzilsmy ze na 90% wyladujemy tam
gaja a czy Ty mialas normalna @ może niby @ była zagniezdzaniem ??gaja13, lilou lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny my niedługo będziemy mieli umowiona bezplatna konsultacje w Czechach w klinice w sprawie IUI AID po ostatnich ustawach stwierdzilsmy ze na 90% wyladujemy tam
gaja a czy Ty mialas normalna @ może niby @ była zagniezdzaniem ??
Ania_84 lubi tę wiadomość
02 06 2015 26 06 2015
21 07 2015 14 09 2015
-
I tanie
my za IUI AID w klinikach płacimy około 1300-1500 zl
tam 150 euro
basia7777 wrote:Czechy bardzo dobre. Koleżanka miała 6 razy in vitro w Katowicach...bez rezultatów. Pojechali do Czech i za pierwszym razem się udałosylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu_84 czy masz jakiś namiar na tą klinikę w Czechach? Możesz wysłać jakiś link. Da się tam jakoś dogadać i w ogóle?
Gaja13- jak reszta obstawiam wczesną ciążę po wynikach badań i zaciskam kciuki.
Ja po każdej IUI odczuwałam lekki ból brzucha przez 1 dzień.
Co do specjalnego traktowania mój mąż świrował, jak wracaliśmy z zabiegu to rozkładał mi fotel w aucie i gryby mógł to by mi kazał też nogi w górze trzymać hihihi
W dzień insemki zawsze brałam wolne i sporo odpoczywałam. Potem chodziłam do pracy ale starałam się nie dźwigać, nie biegać i itp._analiza, Ania_84 lubią tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.- 3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
nick nieaktualny
-
Karo85 wrote:Aniu_84 czy masz jakiś namiar na tą klinikę w Czechach? Możesz wysłać jakiś link. Da się tam jakoś dogadać i w ogóle?
.
http://www.gyncentrum.com/pl
lekarze mowia plynnie po polsku personel tezjak pisalam dmaila to po polsku i tez po polsku mi odpowiedzieliewa81, Karo85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zaczęłam się martwić... Jestem w trakcie stymulacji do 3 IUI. Ponieważ w ostatnim cyklu miałam jeden pęcherzyk lekarz postanowił mi zwiększyć czas stymulacji. Biofę Aromek 2x1 od 2 dc aż do 9. Kazał mi przyjść na kontrolę 9 dc ale postanowiłam iść dziś (7 dc) dla pewności czy wszystko ok. Byłam u innego lekarza bo mojego nie było ale w tej samej klinice. I jaki wynik? Mam 4 pęcherzyki od 12 mm. Cztery! Pytam się czy mam już przestać brać Aromek a on, że nie będzie zmianiał decyzji lekarza prowadzącego i to bardzo ładna stymulacja. No więc pytam czy przy 4 można robić inseminację a on, że nie wiadomo czy wszystkie będą ok. Co myślicie o tej sytuacji? Macie podobne doświadczenia? Boję się przestymulowania, boję się utraty cyklu...
-
sylwiaśta159 wrote:Ania kiedy startujecie?
ale juz nic nie planuje bo zawsze cos wychodzisylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:To juz niedlugo ) bedzie dobrze )
dobrze wiem ze IUI to loteria .. szczegolne ze u nas jest to jeden wlewik.. nasienia.. nie mozemy poprawic.. nie mamy szans na to ze moze cos z naturalnego starania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW kazdym badz razie chcialam napisac, ze wiekszosc osob przystepujacych do iui sa z problemem meskim- tak jak my. My tez mielismy jeden jak to ladnie nazwalas wlewik i o poprawianiu nie bylo mowy bo nie mialo to sensu- wiem to stad- ze przed druga IUI moj sie zapomnial i mielismy tylko 12 h abstynencji- oczywiscie do iui nasirnie sie nie nadawalo wiec tym bardziej do poprawiania po iui (tyle ze mielismy zamrozone nasienie )
I pewnie wiele kobiet ktorym sie jednak udalo tez tak mialo. Poza tym pamietaj ze przy AID plemniory sa najwyzszej jakosci i z pewnoscia znajdzie sie silacz, jak nie za pierwszym to za kolejnym razem tego Wam zyczeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
wiem napawa mnie to optymizmem..choc widze po dzieczynach na AIDkach ze owszem sa przypadki za 1,2 razem ale sa tez niesttey takie ktore juz 6 raz podchodza i nic..nooo ale my odjedziemy max 3 razy jak nie..to wtedy skladamy papiery o adopcje
-
nick nieaktualny