INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:Jolcia to byłas dzielna
Ania moj kot to siedzi i sie na nas gapi co prawda ja teraz mam zakaz ale tak bylo wczesniej, ze się wgapiał. Na pocztaku męża to krepowało, a pozniej przestało
moja jest strasznie zazdrosna o meza ze ja smiem dotykac jej panaaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasicaLisica wrote:Popłakałam się! Jak opowiedziałam mężowi to powiedział: Kupić Ci kicię? Dobrze, że humory nam wszystkim dopisują!
budzenie o 4 nad ranem zeby dac jejjjjesc
mur beton sie przyzwyczaisz do pobdek , zmiana kuwety- to akurat nalezy o meza.. ale zapach kuwetki odzwierciedla i ciwczy go do zapachu kupy dzieckJolcia1985, aszka, KasicaLisica lubią tę wiadomość
-
Elf wrote:Jolcia1985
Czy tu są same kociary?
Ja też mam kota, tj. kotkę
I już się martwię na zapas co to będzie jak mały bąbel się pojawi, jak one zareagują na niego. Tym bardziej, że nie mają styczności z dziećmi. Ostatnio byli u nas znajomi z 2 letnią córką, Zosia tylko podeszła do tego starszego kotka (to ona ) a ona już ją z daleka ostrzegała dziwnymi odgłosami "nie zbliżaj się". Natomiast młodszy (chłopak) wydaje mi się, że nie ma większego problemu z dziećmi.Ania_84, aszka lubią tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Elf wrote:To najważniejsze, że udało się Wam znaleźć miejsce/ludzi, do których macie zaufanie.
Ma to swój koszt, niemały zapewne.
przykladowo IUI AID - dawcy w Noum to koszt 1350 czesc wzyt jest wpakiecie ewentulanie dodatkowe wizyty 87 zl
natomiast w Kielcach Gamtea IUI AID 1200 zł ale kazda wizyta monitorig koszt 110 zl .. wiec generlanie wychodzi na to samo
dawc a z kliniki .. jest w cenie iUI AID natomiast jelsi chcesz innego dawce z zagranicznego banku to niestey koszt okolo 2-2500 tys za same słomki plus IUI okolo 900 zl
noo ale to i tak nic w porownaniu z szukaniem plemnikow w naszym przypadku 9300 plus jelsi bysmy sie nie zakwalifikowali po znalezieniu plemnikow do rzadowego n to koszt IVFWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 23:36
-
Jolcia1985 wrote:Chyba tak
I już się martwię na zapas co to będzie jak mały bąbel się pojawi, jak one zareagują na niego. Tym bardziej, że nie mają styczności z dziećmi. Ostatnio byli u nas znajomi z 2 letnią córką, Zosia tylko podeszła do tego starszego kotka (to ona ) a ona już ją z daleka ostrzegała dziwnymi odgłosami "nie zbliżaj się". Natomiast młodszy (chłopak) wydaje mi się, że nie ma większego problemu z dziećmi.Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
Nasze koty już się nauczyły, ze sypialnia czasami jest tylko dla nas . Czasami małemu jeszcze zdarzają się wpadki, my tu miziu miziu a ten wskakuje, mruczy i chce żeby go głaskać, albo kładzie się na łóżko i zaczyna się myć. No mały zboczeniec .
Koty - rewelacyjne zwierzaki, i na prawdę bardzo dużo uczą, potrafią ukoić nerwy :)i są to bardzo empatyczne zwierzakiAnia_84, aszka lubią tę wiadomość
05.11.2016 Antoś ❤
-
Jolcia1985 wrote:Nasze koty już się nauczyły, ze sypialnia czasami jest tylko dla nas . Czasami małemu jeszcze zdarzają się wpadki, my tu miziu miziu a ten wskakuje, mruczy i chce żeby go głaskać, albo kładzie się na łóżko i zaczyna się myć. No mały zboczeniec .
Koty - rewelacyjne zwierzaki, i na prawdę bardzo dużo uczą, potrafią ukoić nerwy :)i są to bardzo empatyczne zwierzaki
ooo tak moja jak tylko czuje ze jestem zestresowana kladzie mi sie na okolo glowy pyszczek na policzku lub na czole i mrczy mi mruczanke
jestem chora na epilepsje i serio nic tak mnie nie odpreza jk mruczenie koki i wlasnie wtedy mruczy gdy glowa boli mnie tak"niebezpiecznie" jak przed napademJolcia1985, aszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - dołączyłam niedawno, ale czuję jakbym gadała z Wami od stu lat! Ile pozytywnej energii! Na pewno się przyda każdej z nas Ściskam i uciekam spać "Aaaaa kotki dwa" dla Was kociaryElf, Ania_84, Jolcia1985 lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:fakt koszta sa kolosalne..choc bardziej pochlonely nas koszta diagnostyki a to nie bylo robione w Novum..
przykladowo IUI AID - dawcy w Noum to koszt 1350 czesc wzyt jest wpakiecie ewentulanie dodatkowe wizyty 87 zl
natomiast w Kielcach Gamtea IUI AID 1200 zł ale kazda wizyta monitorig koszt 110 zl .. wiec generlanie wychodzi na to samo
dawc a z kliniki .. jest w cenie iUI AID natomiast jelsi chcesz innego dawce z zagranicznego banku to niestey koszt okolo 2-2500 tys za same słomki plus IUI okolo 900 zl
noo ale to i tak nic w porownaniu z szukaniem plemnikow w naszym przypadku 9300 plus jelsi bysmy sie nie zakwalifikowali po znalezieniu plemnikow do rzadowego n to koszt IVF
To jest interes
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ooo tak moja jak tylko czuje ze jestem zestresowana kladzie mi sie na okolo glowy pyszczek na policzku lub na czole i mrczy mi mruczanke
jestem chora na epilepsje i serio nic tak mnie nie odpreza jk mruczenie koki i wlasnie wtedy mruczy gdy glowa boli mnie tak"niebezpiecznie" jak przed napademAnia_84 lubi tę wiadomość
05.11.2016 Antoś ❤
-
KasicaLisica wrote:Dziewczyny - dołączyłam niedawno, ale czuję jakbym gadała z Wami od stu lat! Ile pozytywnej energii! Na pewno się przyda każdej z nas Ściskam i uciekam spać "Aaaaa kotki dwa" dla Was kociary
Jolcia1985, Elf, KasicaLisica lubią tę wiadomość
-
No tak, trzeba iść spać, kotki dwa już w łóżku więc pora i na mnie .
DobranocAnia_84, KasicaLisica lubią tę wiadomość
05.11.2016 Antoś ❤
-
Elf wrote:To jest interes
smieje sie ze chce sapaprac im psyche bo syn nie spojrzy na zadna kobiete a corka na zadnego faceta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dlatego moj maz stwerdzil ze jak bedzie chlopak idzie na ginekologie a corka na Urologa/ androloga
smieje sie ze chce sapaprac im psyche bo syn nie spojrzy na zadna kobiete a corka na zadnego faceta
to ci strategia na młodychWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 23:48
-
Elf wrote:to ci strategia na młodych
-
Jolcia1985 wrote:No tak, trzeba iść spać, kotki dwa już w łóżku więc pora i na mnie .
Dobranoc -
nick nieaktualnyaszka wrote:Elf ja uwazam że Novum jest najlepsza w Wawie jezeli chodzi o invitro, a IUI moze byc Invicta. Ja korzystałam z usług I. w Wawie.
Przeglądam właśnie ich strony. Dzięki
Novum jest na ul Bocianiej? hahahah dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 23:56
-
nick nieaktualny