INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niunqa będzie tak jak napisałam kilka dni wcześniej beta się pomyliła:) Trzymam kciuki wszystkie, które mam"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
Masz prawo do płaczu. A potem wstań
i walcz o następny dzień."
15.10.2015 - I IUI
"Co ma przeminąć to przeminie
A co ma zranić do krwi zrani" -
Pysia, świetne LH i FSH , reszta wyników też bardzo dobra.
Ewentualnie dla pewności za jakiś czas powtórzyłabym prolaktynę no i zrób przy najbliższej okazji anty-tpo (podwyższone utrudnia w zajściu w ciąże).
Co do toksoplazmozy, nie utrudnia ona starań, jedynie może być niebezpieczna jak już jesteś w ciąży.
Niunqa trzymam kciuki aby to plamienia nie oznaczało początku końca cyklu :)i że jednak będzie powód aby zrobić bete.pysia lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Dziewczyny ponawiam swoje pytanie, jak to jest z serduszkowaniem podczas brania luteiny dopochwowo?1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
ja serduszkuję. Zresztą gin nic nie mówił żeby nie serduszkować
Jolcia1985 lubi tę wiadomość
"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
nick nieaktualny
-
Jolcia zresztą ustaliłyśmy ostatnio, że mężowie będą robić za popychadełko do lutki;)
Jolcia1985 lubi tę wiadomość
"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
carolla wrote:Jolcia zresztą ustaliłyśmy ostatnio, że mężowie będą robić za popychadełko do lutki;)
Elf lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
Jutro nasze kolejne podejście-trzymajcie kciuki Prawie z niego zrezygnowałam przez pewne zawirowania losu ale mąż stał się bardzo konsekwentny i nie chciał słyszeć o jakimkolwiek złożeniu broni.
Niunqua z całego serca życzę tego cudu! One się zdarzająJolcia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowodzenia
U mnie dalej plamienie. Przez noc się nic nie rozkręciło. Na wszelki wypadek odwołałam rezonans, bo nie czuję się najlepiej. Mam nadzieję, że dziś się rozbuja i będzie można zacząć nowy cykl. Jak myślicie, czy jak się zacznie nowy cykl to mogę wziąć clo w 2dc? Bo nie ukrywam, że trochę finansowo dla mnie jest teraz ciężko, żeby wydać 150 zł na wizytę. -
nick nieaktualnyNiunqa wrote:Powodzenia
U mnie dalej plamienie. Przez noc się nic nie rozkręciło. Na wszelki wypadek odwołałam rezonans, bo nie czuję się najlepiej. Mam nadzieję, że dziś się rozbuja i będzie można zacząć nowy cykl. Jak myślicie, czy jak się zacznie nowy cykl to mogę wziąć clo w 2dc? Bo nie ukrywam, że trochę finansowo dla mnie jest teraz ciężko, żeby wydać 150 zł na wizytę. -
nick nieaktualnyPlamię normalną krwią, jak dla mnie to okres, który się rozkręca. Jest tego dużo i choć w środku, to zaraz patrzeć tylko aż wybuchnie. Nie mam brązowych plamień, które świadczyłyby o niskim progesteronie. Szczerze, to już nie jedno na swoich testach widziałam przez tyle lat starań. Wychodziły nie raz, a potem przychodziła miesiączka.
Sylwiasta, gdyby była jakakolwiek u mnie nadzieja na ciążę, to bym poszła. Ale tutaj ewidentnie jest OKRES po prostu i trzeba się z tym pogodzić. Ja tego nie czuje. Nie czuję, ze to ciąża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 08:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.. chciałabym się was zapytać o to czy któraś z was miała tak jak ja.. otóż tydzień temu w czwartek miałam już drugie iui od kilku dni boli mnie w dole brzucha po lewej stronie, zwłaszcza jak lewa nogą zrobię krok do tyłu.. wczoraj też miałam takie dziwne skorcze/ciągnięcia tak jakby od szyjki w górę.. aż takie że mnie rozwijało.. kiedy mam kaszlnac to muszę sił zwinąć w kłębek bo mam wrażenie że tam coś może pęknąć... któraś z was tak miala?
-
nick nieaktualnyKamilam8 wrote:Dziewczyny jutro w końcu monitoring do czwartej inseminacji Trochę się martwię bo przeziębiona jestem- mam nadzieję , ze to nie bedzię miało większego wpływu i urosną PIĘKNE I DUŻE pęcherzyki
Kamilam8 lubi tę wiadomość