INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Elf wrote:Przeglądam właśnie ich strony. Dzięki
Novum jest na ul Bocianiej? hahahah dobre -
KasicaLisica wrote:Dziewczyny, jestem ciekawa jak u Was było po IUI. Jestem szósty dzień po i czuje się jakbym zaraz miała dostać okres - mam taki charakterystyczny ból brzucha, pojawił się trądzik i mega nerw jak przed okresem, dosłownie ten sam rodzaj nerwowości I jeszcze... tam (wiecie gdzie) jakaś wydzielina biała, oszczędzę Wam szczegółów. Na szczęście tego nie ma aż tyle, żebym nie ogarnęła tematu. U Was też tak było po inseminacji?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niunqa wrote:Kochane czy torbiel może dawać pozytywny test? Nie mam dalej @ po odstawieniu luteiny i powtórzyłam test:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdab028d4b1d.jpg
Nie wiem czy jest sens iść na betę.
Dla mnie kosmosem jest to, że test sikany potrafi wyjść pozytywny, więc w organiźmie jest hcg, a beta wychodzi ujemna.
Niunga a byłaś może u lekarza?1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualnyNie byłam, bo po negatywnej becie sprzed tygodnia odstawiłam luteinę i czekałam na @. A że póki co się nie zjawia, to nasikałam na test. Jutro mam rezonans głowy, który w razie "W" muszę odwołać. No i takie cuda kurde. Nic nie zrobię, idę na powtórkę bety.
Nigdy nie miałam torbieli, ale po stymulacji to może być różnie. Markery nowotworowe miałam robione ostatnio i są w połowie normy. Guzów i innych przypadłości nie posiadam. Minęło 14 dni od pregnylu, zresztą tydzień temu beta była negatywna, także na pewno go nie ma. Dlatego jedyne co mi przyszło do głowy, to właśnie torbiel po clo, który nie wchlonął się mimo luteiny, Żeby nie było kreska wyszła od razu. Zrobiłam nawet foto po nakropleniu, bo nie wierzyłam własnym oczom.
O proszę.. jeszcze nie zdążyło wlecieć hehh. Jestem unikatowa. Albo to CUD!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6969376ac6b9.jpgJolcia1985, Ania_84, carolla lubią tę wiadomość
-
Ninqua moze po prostu pecherzyk pozniej pekl nie wiem czy mialas na peknietym czy nie i pozniej doszko do zapłodnienia i zagniezdzenia
Rozumiem ze jestes 16 dni po iui to wcale nie skreśla ciazy
Trzymam kciuki zeby to byl jednak groszekWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 08:29
-
nick nieaktualnyAniu, miałam na niepękniętym 05.10.
7.10 byłam na USG i pęcherzyki szt.2 pękły ( były dwa dominujące). Moim zdaniem pękły we wtorek koło południa, bo czułam silny ból. Beta w poprzedni piątek była negatywna. Jakoś jest to dla mnie niemożliwe. Na upartego mogło tak być. Człowiek nie dopuszcza do siebie myśli, że po 12 latach mogło coś zaskoczyć. -
Ja bym zrobila bete tobilas 10 po domniemanej owu jesli zagniezdzenie bylo dajmy ba to 9 to dopiero 11 mialo prawo cos wyjsc hcg produkowane jest 48 h po zagniezdzeniu
Po tylu latach trudno nie raz uwierzyc i rozumiem pesymistyczne podejscie
Man nadzieje ze milo die zaskoczysz -
Niunqa tak jak piszą dziewczyny, powtórz betę dla pewności, żeby potwierdzić lub wykluczyć ciążę.
Ja wierzę (przynajmniej na razie ), że kiedyś w końcu musi zaskoczyć, więc dlaczego nie teraz ?1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Niunqa idź na bete koniecznie, ja już bym nie wytrzymała. też kiedyś mialam drugą kreske, od razu poleciałam na bete i niestety test okazał się trefny. tak więc podejdź do sprawy na chłodno, a beta rozwieje wątpliwości trzymam kciukiW oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
nick nieaktualnySiemka, wierz mi że ja podchodzę do tego bardzo na chłodno po 12 latach starań i gdyby nie to, że muszę zrobić rezonans to chyba bym to olała Z betą i testami też mam złe doświadczenia. Miałam już cienie na testach, a beta negatywna. Co prawda ta kreska przebiła wszystko
Idę na betę dziś po 14, bo teraz jestem w pracy. Jakoś mi się nie spieszy, biorąc pod uwagę, że w ogóle w to nie wierzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 09:10
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny mam wyniki z dzisiaj, niestety nie zrobilam na anty tpo i toksoplazmoze bo mi nie starczylo .. ale toksoplazmoza to chyba nie utrudnia zajscia w ciaze nie? a to moje wyniki w 4 dc:
TSH TSH 1,120 µIU/ml 0,280 4,300 N
FSH FSH 4,59 mIU/ml
f.pęcherzykowa 3,5-12,5
f.owulacyjna 4,7-21,5
f.lutealna 1,7-7,7
po przekwitaniu 25,8-134,8
LH LH 4,84 mIU/ml
f.pęcherzykowa 2,4-12,6
f.owulacyjna 14-95,6
f.lutealna 1,0-11,4
po przekwitaniu 7,7-58,5
Estradiol Estradiol 79,45 pg/ml
f.pęcherzykowa 12,5-166
f.owulacyjna 85,8-498
f.lutealna 43,8-211
po przekwitaniu 5,0-54,7
ciąża I trymestr 215 - 4300
Prolaktyna Prolaktyna 22,58 ng/ml 4,79 23,30 N
Wartość referencyjna dotyczy kobiet niebędących w ciąży.
Testosteron Testosteron 32,87 ng/dl 6,00 82,00 N
prolaktyna jakas wysoka, w 2013 mialam ok 15, chyba ze podskoczyla mi bo kolejka byla straszna a ja sie spieszylam, troche sie zdenerwowalam .. moglo mi przez to podskoczyc? i wieczorem wypilam drineczka slabego, ale to raczej chyba nie zaszkodzilo co ?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
uff to dobrze czyli nie musze nic brac na obizanie prolaktyny?
a ta toksoplazmoza moze byc przyczyna 3 lat staran zajscia w ciaze , czy to tylko dla bezpieczenstwa sie robi ?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny