INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
ołowiana wrona wrote:Miałam dzisiaj IUI. Lekarz przywitał mnie słowami, że jestem ostatnia pacjentka z IUI bo od jutra większość placówek wytrzymuje IUI i ivf przez błędy w ustawie...nie sądziłam, że do tego dojdzie.
także na NFZ już szanse sa małe. -
nick nieaktualny
-
ołowiana wrona wrote:Miałam dzisiaj IUI. Lekarz przywitał mnie słowami, że jestem ostatnia pacjentka z IUI bo od jutra większość placówek wytrzymuje IUI i ivf przez błędy w ustawie...nie sądziłam, że do tego dojdzie.
U nas też tak jest, dlatego drugie IUI w grudniu ewentualnie. Lekarz powiedział, że lepiej wstrzymać, bo jak pacjentka zacznie stymulację a się w trakcie okaże, że inseminacji nie mogą zrobić, to będzie niestosowne z ich strony. I może być źle odebrane przez pacjentów.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
carolla wrote:Kasica jak się czujesz?
Kłuje mnie raz lewy jajnik, raz prawy (z niego była owulacja). Ogólnie dobrze się czuję. Miło, że pytaszcarolla lubi tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualnyTo chodzi o akredytacje ktore kliniki musza uzystac w zwiazku z wejsciem ustawy o in vitro w zycie. Nie chodzi o bledy w ustawie. Na pewno ivf i iui sa wstrzymane od 1-7.11 to minimum. Kliniki licza ze w ciagu tygodnia MZ podpisze zgody ale jesli sie nie uwina to taki przestoj moze trwac nawet do 2mcy. Dotyczy to wszystkich klinik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 21:11
Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
Wyczekująca.. wrote:Pregnyl? A po co jeżeli mogę wiedziec?1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualny
-
Hej, Dziewczyny kiedy testujecie po IUI? Wiem, ze najlepiej w dniu spodziewanej@, ale wiadomo, ze niecierpliwość wygrywa...
No i mam jeszcze pytanko czy każdego miesiąca jak sie staracie to rezygnujecie całkowicie z alko? Chodzi mi o lampkę lub dwie wina. Mam wreszcie wolny weekend i chcemy sobie zrobic jakaś fajna kolacyjkę. No a mi w głowie, ze to moze zaszkodzić. Wiem, ze to moze głupie, ale mozna ześwirowac jak tak przez 2,5 roku za każdym raziem w głowie takie myśli przy okazji jakies imprezki czy kolacyjki z M.... -
no co wy? iui wstrzymane? ;o
ja planowałam właśnie w listopadzie 2 iui ;/;/
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualnyLunk_a wrote:Niezapominajka kciuki!
Komercyjne iui nie sa wstrzymane. -
nick nieaktualnyDobrze wiedzieć.
Hej wam,
U mnie się niby rozkręciło. Spróbuję się dziś dodzwonić do mojego gina, bo nie wiem czy jest. Zapytam o clo, ale chyba sobie trzeba darować w tym cyklu, dopóki nie pójdę na USG. W mojej sytuacji zdrowotnej lepiej nie ryzykować. 1 mc mnie ominie po prostu.
Jak u reszty testujących niebawem?