INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
KasicaLisica wrote:U mnie jakieś ciągnięcie w jajnikach i brzuchu i napady głodu. Jadłam chipsy, przegryzałam je boczkiem1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
zazdroszczę testowania Ja albo we wtorek albo w terminie @ czyli 03.11. się chyba pospieszę z tej niecierpliwości. Mnie dalej bolą sutki dodatkowo jestem upośledzona ruchowo bo mnie w pachwinie lewej napierdziela jak chodzę :0 a dziś małżowina ma prywatna ma urodziny i jutro pół familii zjedzie się na obiad."Zamknij oczy, ale nie umieraj.
Masz prawo do płaczu. A potem wstań
i walcz o następny dzień."
15.10.2015 - I IUI
"Co ma przeminąć to przeminie
A co ma zranić do krwi zrani" -
Mnie też w pachwinach właśnie boli. Jestem ciekawa czy tak zawsze będzie, czy organizm inaczej będzie na to wszystko reagował. Zobaczymy14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Mnie własnie w tej lewej. Z lewego było owu i boję się pozamacicznej jak gdyby coś miało się udać. ale nie wierzę w powodzenie tej misji. Musimy przez to przebrnąć przed in vitro niestety"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
Niestety - trzeba przebrnąć przez to wszystko. Nie ma wyjścia. Przynajmniej walczymy, a nie siedzimy i marnujemy czas. Kiedyś nie będziemy żałować, że tej walki nie było14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Znaczy nie załuję wszystko to jest drobnym kroczkiem do wyczekiwanego od tak dawna celu:) Tylko obawiam się rozczarowania tego okropnego, opłakanego już tyle razy. dziś od rana mam fatalny nastrój.Jak tylko otworzyłam oczy to się rozpłakałam. Chyba naprawdę muszę się zapisać na leczenie głowy :x"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
To nie jest zły pomysł, serio. Głowa musi odpocząć, żeby nie zwariować. Trzeba się oczyszczać z tego ładunku emocjonalnego. Jest duży. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać na cud Mały, różowy..14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Do tej pory rozmawiam na ten temat tylko z koleżanką z podobnym problemem. Ale i Bogu niech będą dzięki zaszła w ciążę i zostałam z tym sama. No jest jeszcze mój mąż, który mnie wspiera ale faceci nie rozumieją łez na widok jednej kreski, kiedy powinny być dwie."Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
Od kwietnia, od razu poszliśmy się przebadać, bo dużo par dookoła ma/miało problem z poczęciem dziecka. Na ten moment wszystko okej u męża i u mnie. Dajemy sobie jakieś pół roku. Później będziemy myśleć, co dalej.14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Ja trochę za późno zaczęłam odwiedzać lekarzy wg mnie. Może nie byłoby tylu rozczarowań. Kto wie zresztą. Ja stara mąż jeszcze starszy :x jak się w końcu uda to będziemy rodzicami - dziadkami."Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
To ma też plusy - będziecie dłużej młodzi duchem! Nie myśl tak, zawsze jest dobra pora na dziecko!14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
Ale jak mój małż do mnie gadał zaraz po ślubie dziecko i dziecko i dziecko to uciekałam, bo umowa na zastępstwo bo olaboga patrząc na to z perspektywy czasu to głupia byłam ( najprawdopodobniej jestem i będę ) Ja się w dalszym ciągu czuję na 15 lat"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
A co ma zranić do krwi zrani"