inseminacja 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Srebrzysta przykro mi dzisiaj obie nie miałyśmy szczęścia.
Dziewczyny właśnie ta lekarka mówiła o nerwach i skokach emocji że cieszymy się potem denerwujemy następnie smucimy i to bardzo na nas oddzialuje. Ja w swoim.zyciu miałam mnóstwo stresów nerwów i przeżyć wiem że sluchalyscie już nie raz że trzeba się wyluzować ale chyba zaczynam na serio wierzyć że coś w tym jest...pytanie teraz jak to zrobić jak się wyluzować?19.01.2017 laparoskopia- endometrioza
prolaktyna obniżona Cabergoline
drożność jajowodów ok
23.06.2017 IUI
28.08.2017 IUI
21.09.2017 IUI ;( -
Srebrzysta, bardzo mnie rozczarowała Twoja wiadomość
. Czego innego się spodziewałam. Ściskam i tulę.
starania od ok 2015
Ja: Usunięta przegroda, PCOS?/ Wysokie androgeny
M: Mała ilość żołnierzyków
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶 -
nick nieaktualnyKajeczka wrote:Srebrzysta przykro mi dzisiaj obie nie miałyśmy szczęścia.
Dziewczyny właśnie ta lekarka mówiła o nerwach i skokach emocji że cieszymy się potem denerwujemy następnie smucimy i to bardzo na nas oddzialuje. Ja w swoim.zyciu miałam mnóstwo stresów nerwów i przeżyć wiem że sluchalyscie już nie raz że trzeba się wyluzować ale chyba zaczynam na serio wierzyć że coś w tym jest...pytanie teraz jak to zrobić jak się wyluzować?
Srebrzysta ściskam bardzo mocno.
-
nick nieaktualny
-
Srebrzysta, tak mi przykro:( tulę Cię mocno. Podchodzisz w nowym cyklu do kolejnej IUI?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
ulaaaa:( wrote:Jak juz znajdziesz magiczny sposób na wyluzowanie to daj znac chętnie skorzystam z porady...ja rycze po kontach co 5 minut.
Oczywiście od razu poinformuje kochana ja też płacze potem myślę że już będę spokojna ale nie idzie.bo nagle ktoś zaciazy albo mam kontakt z malutkim dzieckiem albo mysli dobijaja z tej niewiedzy19.01.2017 laparoskopia- endometrioza
prolaktyna obniżona Cabergoline
drożność jajowodów ok
23.06.2017 IUI
28.08.2017 IUI
21.09.2017 IUI ;( -
nick nieaktualnyTak mi przykro
Nie wiem czemu testy wychodzą pozytywne. Druga kreska była dziś wyraźna! A kiedy masz termin miesiączki? Może być tak, ze jednak coś tam się działo? Ale beta szybko zaczęła spadać... Wiem tez, ze torbiele pokazują pozytywne testy...
-
To nie ovitrelle na pewno bo robiłam testy 25,26 dc i była biel wizyta zero nic. 27 był mega bladzioch a dziś 28dc mocniejszy normalna kreska blada ale widoczna. Szczerze nie rozumie o co tu chodzi i czemu ta beta wynosi 2. Dziewczyny sugeruja druga betę ale nie wiem czy jest sens się szarpać na te nerwy.
-
Może faktycznie zrobił się jakiś torbiel? Widziałam na Twoim wykresie że miałaś 2 jajeczka w różnych jajnikach. Może to jedno niepęknięte tak wpłynęło na wynik? Wynik bety to 2 czy <2,0 ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 23:31
starania od ok 2015
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶 -
Co prawda termin gdzies za 2-3 dni bo zawsze tak 30-31 dni cykl. Tylko niby już 15 dpo program wyznaczył tylko miałam 2 pęcherzyki jeden pękł dzień po IUI a drugi nie. Czułam go dopiero kilka dni później więc gdyby niby była z drugiego ... Ahhh popadam chyba w paranoję. Ale przyznajcie niezłe archiwum X ???!!!! Szczerze to tylko ja mogę mieć takie gówniane szczęście żeby po 2,5roku wyszedł mi zakłamany pozytyw 2 dni.... Żyć się odechciewa
-
annana88 wrote:Może faktycznie zrobił się jakiś torbiel? Widziałam na Twoim wykresie że miałaś 2 jajeczka w różnych jajnikach. Może to jedno niepęknięte tak wpłynęło na wynik? Wynik bety to 2 czy <2,0 ?
Wynik <2,0 ale to chyba to samo? Bo to nie jest 0,2/. Zawsze miałam 0,100 to dużo mniej i taki mają przeważnie dziewczyny na negatyw. Nie kumam tego ... -
Według mnie wynik <2,0 oznacza że beta jest niższa niż 2,0. Może się mylę ale ewidentnie widnieje tu znak mniejszości. W każdym razie zrobić betę nie zaszkodzi. Będziesz wiedziała co i jak. Tym bardziej że testy wychodzą pozytywne.starania od ok 2015
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶 -
Nie powinnaś się czuć jak kretynka. Większość z nas widziała drugą kreskę i byłyśmy przekonane że dostaniemy od Ciebie dobrą wiadomość a beta to tylko formalność. Głowa do góry i nie poddawaj się. Rozumiem jakie uczucia dziś tobą targają ale będzie dobrze
.
srebrzysta lubi tę wiadomość
starania od ok 2015
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶 -
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:Nie rozumie tych testów. Skoro beta 2,00.Zastrzyk miałam 16-17 dni temu to chyba nie to. A czemu nie 0,100? Miałyście też tak ?
Tak jak wspominałam też miałam taki cień i już się cieszyłam a tu bęc, nic z tego.
Przykro mi bardzoale zobaczysz słońce niebawem dla nas wyjdzie
Następnym razem czekaj do 10-12dpo i rób betę od razu zamiast testówsrebrzysta lubi tę wiadomość