Inseminacja 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy hah dokladnie:) ja kupilam 6 testów jak będzie negatywny, to wykorzystam w przyszłości, a jak pozytywny to na pewno się nie zmarnuje, bo pewnie będę sikać do skutku na każdy z niedowierzaniem póki sików starczy hahahahahahahhaha
gosia1992, inka1985, Luna131, monik88, Lucy2323, srebrzysta lubią tę wiadomość
-
Dołączam do lutowej listy. Jestem dzisiaj po AID. Dziwne uczucie... Nie potrafię sobie miejsca znaleźć. Lekarz przepisał dupka na 10 dni, mam zacząć pojutrze, w 17dc. Ale co mnie zdziwiło, kazał zrobić betę za 10 dni! Czy to nie za wcześnie?????32 lata
mąż - azoospermia
19.02 I AID w 15dc 10dpo beta 23,55
12dpo beta 72,8, 17dpo beta 618
Torbiel z niepeknietego pęcherzyka ;( -
nick nieaktualnyLuna131 wrote:Ja miałam IUI tego samego dnia. A gdybyś progesteron dziś zrobiła? Byłoby wiadomo czy była owu czy nie. Chociaż nie do końca się znam, sama się nad tym zastanawiam, bo nie dostałam ani progesteronu do zbadania, ani usg po... Trochę to dziwne, bo jak nic się nie zadziało to znowu przyczyna będzie nieznana...
Lucy2323 lubi tę wiadomość
-
Miłe moje.. no nie wytrzymałam. Pojechałam i spuściłam z siebie krew na bete.. Za jakies 3 godz wyniki, czyli ok 18. Jeśli miałoby cokolwiek zaskoczyć to już będzie choćby śladowy wzrost.
Poza tym wku.. mnie testy sikane, bo nic nie wysikiwałam, a po kilku godzinach na wyschniętym teście jak byk kontrolna i jasna ale jak byk testowa.. no i do dupy taka robota.. Wiem, że wyniki nieważne ale rozwiać wątpliwości musiałam.
srebrzysta lubi tę wiadomość
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Starania od 2013.
* podwójna IUI 07.02+08.02.2018
* II IUI - 03.2018
IV2018 - IVF krótki protokół - dwa bobaski
V2018 IVF drugie podejście:(
IX CET
XII CET -
nick nieaktualnyHope2018 wrote:Wiadomo ze to nie zadna regula ale ostatnio lekarka ktora robila mi wymaz powiedziala ze ciaze to skutek uboczny hsg jesli cos tam bylo nieidealnie:)
wiec ja jak glupia czekam na sonohsg. wbije sie pazurami w kozetke ale maja mi tam zwiekszac cisnienie przeplywu na maksa:) -
nick nieaktualnyinsulinka wrote:Ja powoli szykuje się na @. 11dp piersi zaczęły boleć okresowo, brzuch, jajniki i okropnie na dole w krzyżu no i wczoraj odstawiłam jazdę... łzy na polichach i pod nosem "nigdy nie będę mamą".
-
nick nieaktualnyMariaM wrote:Miłe moje.. no nie wytrzymałam. Pojechałam i spuściłam z siebie krew na bete.. Za jakies 3 godz wyniki, czyli ok 18. Jeśli miałoby cokolwiek zaskoczyć to już będzie choćby śladowy wzrost.
Poza tym wku.. mnie testy sikane, bo nic nie wysikiwałam, a po kilku godzinach na wyschniętym teście jak byk kontrolna i jasna ale jak byk testowa.. no i do dupy taka robota.. Wiem, że wyniki nieważne ale rozwiać wątpliwości musiałam. -
inka1985 wrote:Maria trzymam kciuki, chociaż mogłaś wziąć na wstrzymanie chociaż do jutra, bo dziś jakiś z dupy dzień jest
Inka jeśli z dupy dzień, to będzie nas dwie W grupie podobno raźniejMotylek1313 lubi tę wiadomość
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Starania od 2013.
* podwójna IUI 07.02+08.02.2018
* II IUI - 03.2018
IV2018 - IVF krótki protokół - dwa bobaski
V2018 IVF drugie podejście:(
IX CET
XII CET -
inka1985 wrote:Ej, ja myślałam, ze to sie robi raz?
tak ale mi wyszly:niedrozny prawy i czesciowo drozny lewy.
w tym samym cyklu zaszlam z prawego wiec tak jakby moze byc tamto sono niewazne.
choc szczerze to mysle ze mam niedrozne jak mialam, moze mi przepchaja znowu;)inka1985, MariaM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHope2018 wrote:tak ale mi wyszly:niedrozny prawy i czesciowo drozny lewy.
w tym samym cyklu zaszlam z prawego wiec tak jakby moze byc tamto sono niewazne.
choc szczerze to mysle ze mam niedrozne jak mialam, moze mi przepchaja znowu;)
-
Nina13 wrote:Ja też nie miałam usg po IUI i progesteronu też nie, nikt o tym nie nie wspominał a nic nie mówiła lekarzowi No bo co - powie że go uczę
Niepłodność idiopatyczna
19.07.2018 transfer 1 kropki -
22.08.2018 crio 1 kropki - beta 10dpt 115, 12dpt 294, 14dpt 708
-
nick nieaktualnyJa1986 dobrze że jesteś opowiedz nam coś o swoich pierwszych objaqach po udanej IUI i jak to było u Ciebie no i napisz coś koniecznie o maluszku, nakręcalam nas pozytywnie, No przecież musimy pozytywnie myśleć. Ja już tworzę wizualizacje siebie i maluszka na połowę listopada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje wam za przyjecie do grupy.Dziewczyny ja niewiem ja jak przetrwam te dwa tygodnie.Czasami to mam takie schizy...jestem na etapie staran a z gory zalozylam ze nic z tego nie wyjdzie...Dzis oczywiscie wyrzylam sie na mezu, no bo najblizej.Probuje nie nie bic sie z myslami ale non stop mysle i mysle...okropnie mi.Chcialabym tak przewinac czas...Sama niewiem co myslec 3 lata brak ciazy a tu raptem hsg i ovitrelle...i mam sie ludzic ze bedzie cud...A jak u was czulyscie sie w pierwszym cyklu po hsg? Okres przyszedl szybciej czy sie spoznil? Czytalam, ze niektore odpuszczaly pierwszy cykl..Ile jeszcze takich mcy oczekwian...1cp 2007,19.05.2008 synus.
3lata staran, slabe nasienie 2%endometrioza -zabieg 2015 .
01.01.18 klinika - nasienie 5%, endometrioza, miesniaki,hsg drozne, amh 4,4.
Ovitrelle I cykl nat... -
A dzis testuje Maria M? Milo mi poznac trzymam kciuki bo juz wkrotce 18.001cp 2007,19.05.2008 synus.
3lata staran, slabe nasienie 2%endometrioza -zabieg 2015 .
01.01.18 klinika - nasienie 5%, endometrioza, miesniaki,hsg drozne, amh 4,4.
Ovitrelle I cykl nat... -
Paulina1983r wrote:Dziekuje wam za przyjecie do grupy.Dziewczyny ja niewiem ja jak przetrwam te dwa tygodnie.Czasami to mam takie schizy...jestem na etapie staran a z gory zalozylam ze nic z tego nie wyjdzie...Dzis oczywiscie wyrzylam sie na mezu, no bo najblizej.Probuje nie nie bic sie z myslami ale non stop mysle i mysle...okropnie mi.Chcialabym tak przewinac czas...Sama niewiem co myslec 3 lata brak ciazy a tu raptem hsg i ovitrelle...i mam sie ludzic ze bedzie cud...A jak u was czulyscie sie w pierwszym cyklu po hsg? Okres przyszedl szybciej czy sie spoznil? Czytalam, ze niektore odpuszczaly pierwszy cykl..Ile jeszcze takich mcy oczekwian...
Kochana ja miałam wszystko najzupełniej normalnie po hsg, nic sie nie spóźniło ani nie skróciło. Niestety u mnie nie podziałało "magicznie" i ciąży nie było po "przedmuchaniu" jajowodów. Ale też mi położna mówiła, że to częsty skutek uboczny więc chyba niektórym się udaje!starania od 04.2016
Walczymy dalej!
Nasienie bez rewelacji (morfo 4%)
AMH 0,95
HSG - Oba jajowody drożne
10.02.2018 - 1 IUI