Inseminacja 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nina13 wrote:DomiZ u Ciebie to może być za wcześnie na sikanca, ja miałam iui 2 dni wcześniej i też myślę że może nie wyjsc jeszcze.
Kalade ja robiłam zastrzyk 02.06 wieczorem to co?- jeszcze poczekać? -
nick nieaktualny
-
Nina13 wrote:No owulke miałam chyba w dzień iui czyli 4 czerwca więc skoro olence może coś wyjść to i mi tylko boje się że ten ovitrel jeszcze będzie w siuskach i narobię sobie nadziei
-
Eve89la wrote:Dzisiaj powtórzyłam badania,progesteron po zastrzykach ładnie przyrosl,ale beta wzrosła tylko o 90,na szczęście nie jest to ciąża pozamaciczna,jest ona w macicy ale nie do końca w odpowiednim miejscu. Nawet jeśli ciąża dalej by się rozwijała,urodziłabym chore dziecko. Teraz odstawiam progesteron i czekam... serce mi pęka,miało być już tak pięknie
Bardzo mi przykro. -
Hej, jestem po 9 ICSI, nieudanym oczywiście.
2 razy byłam w ciąży z ICSI ale zle się to kończyło.
Pisze, żeby zapytać czy jakieś szczęściary nie maja Puregonu żeby mnie poratować bo refundacji już dawno nie mam, moje endo nie rośnie na żadnych innych lekach a mam jedynaka na zimowisku i nie moge po niego nawet wrócić bo wszelkie koszty nas już przerosly, a tu jeszcze PUREGON bez refundacji.
Także jeśli jest jakaś dobra duszyczka która mogłaby mi pomoc/ odsprzedac uczciwie lek (niektóre kobiety kupuja na refundację i odsprzedają za cene 100%) to byłabym ogromnie wdzięczna bo już nie mam pomysłu skad brac na to pieniądze -
Hej dziewczyny. U mnie od rana już się zaczęło. Dobrze że nie musiałam dlugo czekać.
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
nick nieaktualnyNieTakaNowa wrote:Hej, jestem po 9 ICSI, nieudanym oczywiście.
2 razy byłam w ciąży z ICSI ale zle się to kończyło.
Pisze, żeby zapytać czy jakieś szczęściary nie maja Puregonu żeby mnie poratować bo refundacji już dawno nie mam, moje endo nie rośnie na żadnych innych lekach a mam jedynaka na zimowisku i nie moge po niego nawet wrócić bo wszelkie koszty nas już przerosly, a tu jeszcze PUREGON bez refundacji.
Także jeśli jest jakaś dobra duszyczka która mogłaby mi pomoc/ odsprzedac uczciwie lek (niektóre kobiety kupuja na refundację i odsprzedają za cene 100%) to byłabym ogromnie wdzięczna bo już nie mam pomysłu skad brac na to pieniądze -
https://www.petycjeonline.com/petycja_do_kancelarii_premiera_o_przygotowanie_ustawy_ktora_zapewniaby_refundacj_nfz_zabiegu_in_vitro_a_take_innych_metod_leczenia_niepodnoci
Dziewczęta, jest sprawa! Pod podanym linkiem jest petycja odnośnie przywrócenia finansowania in vitro przez rząd. Podpisujcie i przesyłajcie dalej bo w kupie siła!szczerze mówiąc nie wiem czy te podpisy coś dadzą, ale myślę że warto spróbować
kalade, Ojkaojka, evkill, Nathi2468 lubią tę wiadomość
starania od 05.2015
JA: jajowody drożne,hormony ok,owulacje ok
ON 09.2017: morfologia->2.88;ilość->9.36\ml i 33mln
ON 01.2018:morfologia->4%;ilość->23\ml i 69mln całość
10.2017-01.2018 -> 4 IUI
06.2018 histerolaparoskopia usunięty zrost macicy z przednią ścianą jamy brzusznej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nina trzymam kciuki.
Od jutra zaczynam stymulację do ostatniej IUI. Od 2 tygodni jestem na diecie bezglutenowej i codziennie biegam, oby to coś dało.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyevkill wrote:Nina trzymam kciuki.
Od jutra zaczynam stymulację do ostatniej IUI. Od 2 tygodni jestem na diecie bezglutenowej i codziennie biegam, oby to coś dało. -
Nina13 wrote:To ja teraz trzymam też kciuki za Ciebie oby wszystko się udało. A ze swojej strony nie dziękuję i boje się jeszcze cieszyć bo może to ovitrel
Nina13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny