Inseminacja 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Freyja wrote:A nie pytasz jak jesteś na wizycie?
Przygotowujesz się do inseminacji? Jaką masz wcześniejszą historię starań?paulina19841209 -
paulina1984 wrote:Pytałam ale z tych nerwów to pozapominalam moja historia 7 lat starań 3 lata temu laparoskopię plus histero skopią wszystko w nich wykazało Ok męża wyniki super a ciąży brakmoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Dziewczyny bralyscie przeciwbólowe po iui? Potwornie mnie głowa boli, ta pogoda chyba, ale boje się brać leki przeciwbólowe. Chociaż nie wiem czy dłużej wytrzymam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 15:59
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki wracam po przerwie. W końcu po krętej drodze udało się dzisiaj zrobić pierwsza IUI. Poczekalnia bardzo proszę o wpisanie na listę. Mam nadzieję że nie zaniżenie statystyk.
Oh jak bardzo bym chciała...
evkill, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
madixxx wrote:Dziewczynki wracam po przerwie. W końcu po krętej drodze udało się dzisiaj zrobić pierwsza IUI. Poczekalnia bardzo proszę o wpisanie na listę. Mam nadzieję że nie zaniżenie statystyk.
Oh jak bardzo bym chciała...
moja historia
Evkill to jest właśnie ciekawostka. Bo w IV miałam na prawym jeden a na lewym trzy i lekarka odwołała. Po tym zaszłam naturalnie ale niestety z przykrym skutkiem. A dzisiaj mam na prawym dwa i na lewym dwa. Choć powiedziała że bardziej podobają jej się te na lewym bo największy z prawej strony tak jakby zapadający. Zaznaczę że w kwietniu byłam u innej lekarki bo moja była na zwolnieniu. zobaczymy co będzie. Miałam wrażenie że wczoraj wieczorem mi pękł po prawej stronie bo bolał bardzo ale lekarka powiedziała że jest. Myślicie że nawet jak jeden pękł wcześniej to jest jeszcze szansa?
-
madixxx wrote:Evkill to jest właśnie ciekawostka. Bo w IV miałam na prawym jeden a na lewym trzy i lekarka odwołała. Po tym zaszłam naturalnie ale niestety z przykrym skutkiem. A dzisiaj mam na prawym dwa i na lewym dwa. Choć powiedziała że bardziej podobają jej się te na lewym bo największy z prawej strony tak jakby zapadający. Zaznaczę że w kwietniu byłam u innej lekarki bo moja była na zwolnieniu. zobaczymy co będzie. Miałam wrażenie że wczoraj wieczorem mi pękł po prawej stronie bo bolał bardzo ale lekarka powiedziała że jest. Myślicie że nawet jak jeden pękł wcześniej to jest jeszcze szansa?moja historia
Ehh jak pech to pech mialam miec dzis iui jednak estradiol za niski jak na 3 pecherzyki, nie wiem czy jest sens wogole robic iui:((((Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
nick nieaktualny
-
Sprobuje sie na czwartek umowic na iui moze do tego czasu cos wzrosnie, nie wiem jak wy ale najgorsze w tym wszystkim dla mbie jest kombibowanie z wolnym w pracy, juz na mnie krzywo patrza jak czesto wychodze a ni jak idzie sie zgracLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Kasiak621 wrote:Ehh jak pech to pech mialam miec dzis iui jednak estradiol za niski jak na 3 pecherzyki, nie wiem czy jest sens wogole robic iui:((((Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Sylv33 wrote:Dziewczyny, tez chciałbym dołączyć. Miałam wczoraj drugie iui. Aż 4 pecherzyki ale nasienie do bani: 4mln/ml ruch a+b 27%.
. Te parametry nasienia są przed obróbką czy po? Jakby nie były wystarczające to nie robiliby IUI, głowa do góry
.
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Dziewczyny u mnie lekarz powiedział ze inseminacja raczej się nie powiedzie i ze od razu mnie klasyfikuje na in vitro z tym ze ja chce spróbować Wiec dał mi skierowanie na 3 próby -choć jak on już tak powiedział to napewno ma racje niestetypaulina19841209
-
paulina1984 wrote:Dziewczyny u mnie lekarz powiedział ze inseminacja raczej się nie powiedzie i ze od razu mnie klasyfikuje na in vitro z tym ze ja chce spróbować Wiec dał mi skierowanie na 3 próby -choć jak on już tak powiedział to napewno ma racje niestetyStarania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
MagdRy wrote:A u nas nawet IUI krocie kosztuje i podrjscia niby max 3 bo do 3 jest najwieksza szansa gdzie wlasnie dla mnie i meza jest to malo zrozumiale bo kazda IUI ma szanse takie same. Trzymam kciuki za Twoje IUI
Dziękuję bardzo ! za Ciebie też trzymam kciuki. Kiedy testujesz?———————————
Nicola 23.02.2018 (*) 26 tc
niepłodność idiopatyczna, starania od lipiec 2015
IVF: 25.02 punkcja 28.02 transfer!!! 9 x ❄️
IUI:
kwiecień 2017 1 UIUmaj 2017 2 IUI
Czerwiec 2017 3 IUILipiec 2017 4 UIU
Sierpień 2017 5 IUI Nicola
Czerwiec 2018 1 uiuLipiec 2018 2 iui CB
Sierpień 2018 3 IUIWrzesień 2018 4 IUI
Listopad 2018 5 IUIGrudzień 2018 6 IUI