Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina wrote:Ja jak miałam podchodzić do histeroskopii akurat, to gin przepisał mi antyki na miesiąc i że wtedy w dowolnym dc można robić. Jednak tamte tabsy totalnie mi nie spasowały bo olamilam dzień w dzień i brzuch bolał plus cykl trwał chyba z 45dni a histero i tak nie zrobiłam, bo dr miał wypadek i tyle z tego było Zrobiłam dopiero 2mies.pozniej.
Mam nadzieję, że uda się wbić z terminem idealnie i cykl nie będzie płatał figli
Daj znać
Ale jestem wpisana tez na listę rezerwowa, jak się coś zwolni pomiędzy to mnie przyjmą wcześniej...
Z drugiej strony lepiej późno niż wcale, już się wyleczyłam z tego ze jak czegoś chce to muszę miec na zaraz, na już... jakos przez lata człowiek się uczy pokory... i czekania...Selina lubi tę wiadomość
1cs: Synek 07.2014, cc
Starania o rodzeństwo od 07.2015
01-05.2019 - 3x IUI
05.2019 IVF start, krótki protokół, transfer odroczony, mamy 1❄️
07.08 FET blastki 4AB 😢
04.09 CRIO-ICSI 6 komórek
09.09 ET wczesnej blastki 2 😢
Koniec walki -
Meggie1 wrote:Prosze napiszcie cos, jestem taka nabuzowana i w 6dpo, gdzie nerwy niewskazane... wypiłam już melisę, ale chyba potrzebuję dobrego słowa
Meggie1 lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
PUCHATEK strasznie mi przykro:* jak to moja pani doktor powiedziała czasem po prostu trzeba paru IUI żeby się w końcu udało. Nie poddawaj się!:*
MEGGIE do nas też w końcu szczęście się uśmiechnie, wierzę w to!:* Dużo przeszła ta twoja koleżanka. Głowa do góry kochana i walczymy!! Ja sobie powiedziałam,że póki co będę robić IUI do skutkuPuchatek lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam, kochane jesteście :* jak ją mijam na korytarzu to jest taka rozpromieniona, taka szczęśliwa... my też takie będziemy, masz rację! Ja też sobie obiecałam, że od 7 marca prawdopodobnie (1 IUI) idę za ciosem, robię cykl za cyklem!
Selina lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPecherzyki jeszcze cale JP 22 i JL21 a ten trzeci co byl to dr mowi ze jakis dziwny rozciagniety sie zrobil wiec go nie bierze pod uwage.
Endo 10 trojlinijne cokolwiek to znaczy bo pierwszy raz mi powiedziano ze takie mam.
Teraz czekam za 2 IUI AID.
Dam znac po
CYTRYNKA_2016, Selina, Nauczycielka lubią tę wiadomość
-
NeverLoseHope wrote:Pecherzyki jeszcze cale JP 22 i JL21 a ten trzeci co byl to dr mowi ze jakis dziwny rozciagniety sie zrobil wiec go nie bierze pod uwage.
Endo 10 trojlinijne cokolwiek to znaczy bo pierwszy raz mi powiedziano ze takie mam.
Dam znac po -
NeverLoseHope wrote:Pecherzyki jeszcze cale JP 22 i JL21 a ten trzeci co byl to dr mowi ze jakis dziwny rozciagniety sie zrobil wiec go nie bierze pod uwage.
Dam znac po -
Dam znac po1cs: Synek 07.2014, cc
01-05.2019 - 3x IUI
07.08 FET blastki 4AB 😢
Koniec walki -
Dam znac poKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Matylciss88 wrote:Przykro mi bardzo, liczyłam na dobre wieści1cs: Synek 07.2014, cc
01-05.2019 - 3x IUI
07.08 FET blastki 4AB 😢
Koniec walki -
nick nieaktualny