Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina wrote:Ale w których dc?
I nie wiem czy to plamnienie (ale w sumie krwi nie ma) czy o co chodzi -
Bogna87 wrote:Ppszczola kiedy ten śluz? Po owu?
Wg mnie owu jeszcze przede mną. Wczoraj śluz jak zawsze mało, ale już rozciagliwy, Ale przy okazji brązowe plaminie/śluz.
Ehh no nic. Mniejsza o to -
pszczola2000 wrote:Wg mnie owu jeszcze przede mną. Wczoraj śluz jak zawsze mało, ale już rozciagliwy, Ale przy okazji brązowe plaminie/śluz.
Ehh no nic. Mniejsza o toStarania od czerwca 2016
27 lat
V IUI - nieudane
Słabe nasienie, pco,
histero i laparo... Ok
Operacja żylaków powrózka nasiennego.
Ciągła walka z infekcjami :'( -
nick nieaktualny
-
Ja dziś zaczynam 20 dc, 6 dzień po inseminacji mam zawroty głowy i ból jajników ogólnie coś słabo2004 ciąża naturalna-syn
2007 ciąża naturalna-syn
Starania od 2017,m brak plemników
Moje wszystkie badania ok
2019 01 11 pierwsze aid☹️
2019 02 05 drugie ☹️
,, I choćby pogasły wszystkie światła.... nie pozwól zgasnąć nadziei ". Przerwa w staraniach -
Dziewczyny w Bocianie też jest realizowany ten program do in vitro,ale nie wiem czy tylko w Białymstoku,nie znalazłam żadnej informacji29 lat
Ponad 3 lata starań
17.05.17 laparoskopia (endometrioza)
17.05.18 I iui cb
03.08.18 II iui
31.08.18 III iui
29.09.18 IV iui
25.10.18 histeroskopia, usuwanie polipów i zrostów
27.11.18 V iui
27.12.18 VI iui
13 dni po iui beta 139
Progesteron 61,75
15 dni po iui beta 352
Progesteron 60
Czekamy 19.09
Dziewczynka -
A pro po programu to ja już dzwoniłam do kriobanku i się trochę dowiedziałam. Koszt to tylko leki żeby zacząć to trzeba umówić się na wizytę na początku cyklu i wtedy więcej już się dowiemy. Ogólnie ta pani bardzo miła ile może tyle mówi i ogólne warunki przystąpienia lub odrzucenia wysyła mailowo a reszta jak już mówiłam na wizycie. A i program startuje 5 lutego i kto pierwszy ten lepszy więc można już się zapisywać
Cs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
Pionerka wrote:A pro po programu to ja już dzwoniłam do kriobanku i się trochę dowiedziałam. Koszt to tylko leki żeby zacząć to trzeba umówić się na wizytę na początku cyklu i wtedy więcej już się dowiemy. Ogólnie ta pani bardzo miła ile może tyle mówi i ogólne warunki przystąpienia lub odrzucenia wysyła mailowo a reszta jak już mówiłam na wizycie. A i program startuje 5 lutego i kto pierwszy ten lepszy więc można już się zapisywać
❗Rozpoczynamy rekrutację do badań klinicznych umożliwiających przeprowadzenie procedury IN VITRO bez kosztów❗
Dopłata pacjenta do leków koniecznych do stymulacji jajników w zależności od wymaganej dawki 1500-2500 zł.
Serdecznie zapraszamy❣
Czy planuje Pani poddać się zabiegowi in vitro?
Może Pani zostać zakwalifikowana do badania jeżeli:
• ma Pani od 18 do 37 lat
• jest Pani w trakcie leczenia bezpłodności metodą IVF/ICSI
Wszystkie procedury związane z badaniem klinicznym (np. terapia badanym lekiem, testy laboratoryjne, konsultacje lekarskie) oraz część kosztów podróży do ośrodka badawczego i część kosztu zabiegu IVF lub ICSI będą opłacone przez sponsora badania klinicznego.
Tu piszą że cześć kosztów pokryje sponsor. A resztę?
I ostatnia kropka w wymaganiach to jak ktoś nigdy nie podchodził do in vitro to nie może brać udzialu? -
pszczola2000 wrote:❗Rozpoczynamy rekrutację do badań klinicznych umożliwiających przeprowadzenie procedury IN VITRO bez kosztów❗
Dopłata pacjenta do leków koniecznych do stymulacji jajników w zależności od wymaganej dawki 1500-2500 zł.
Serdecznie zapraszamy❣
Czy planuje Pani poddać się zabiegowi in vitro?
Może Pani zostać zakwalifikowana do badania jeżeli:
• ma Pani od 18 do 37 lat
• jest Pani w trakcie leczenia bezpłodności metodą IVF/ICSI
Wszystkie procedury związane z badaniem klinicznym (np. terapia badanym lekiem, testy laboratoryjne, konsultacje lekarskie) oraz część kosztów podróży do ośrodka badawczego i część kosztu zabiegu IVF lub ICSI będą opłacone przez sponsora badania klinicznego.
Tu piszą że cześć kosztów pokryje sponsor. A resztę?
I ostatnia kropka w wymaganiach to jak ktoś nigdy nie podchodził do in vitro to nie może brać udzialu?
Nie wiem jak z kosztami ale jeśli chodzi o ostatnia kropkę ja nie podchodziłam do in vitro a żeby ta ostatnia inseminacja się nie powiodła miałam brać udział w tym programie29 lat
Ponad 3 lata starań
17.05.17 laparoskopia (endometrioza)
17.05.18 I iui cb
03.08.18 II iui
31.08.18 III iui
29.09.18 IV iui
25.10.18 histeroskopia, usuwanie polipów i zrostów
27.11.18 V iui
27.12.18 VI iui
13 dni po iui beta 139
Progesteron 61,75
15 dni po iui beta 352
Progesteron 60
Czekamy 19.09
Dziewczynka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie jak to przeczytałam to też tak myślałam a okazuje się że właśnie możesz mieć maksymalnie 1 in vitro więc jeżeli nie mialyscie ( tak jak i ja ) to jak najbardziej spełniamy ten punkt . Jak zadzwonicie to pania na maila trochę bardziej szczegółowo wysyła warunki uczestnictwa w tym programie ale za dużo żeby tu wklejać więc albo tel albo jak chcecie to wam prześlę w wolnej chwili jak mi na priv wyslecie swojego mailaCs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
W miarę dobry stosunek lh do FSH ale dość wysokie wartości. Jak macie dziewczyny? Ja ostatnio miałam lh 4,33mIU/ml a FSH 6,89mIU/ml to był 2dc wiem że mam zaburzony stosunek ich ale chodzi mi o to że zazwyczaj jest mniej niż 10. Który to dokładnie był dzień cyklu? Może stąd te wyższe wartości?Starania od czerwca 2016
27 lat
V IUI - nieudane
Słabe nasienie, pco,
histero i laparo... Ok
Operacja żylaków powrózka nasiennego.
Ciągła walka z infekcjami :'(