X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inseminacja 2020 👑
Odpowiedz

Inseminacja 2020 👑

Oceń ten wątek:
  • Cyprysek89 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2020, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PinaColada93 wrote:
    Sprawdzam co chwilę forum czy już wiadomo coś! 😁
    🍀🍀❤️❤️
    Jakby co najmniej działo się to u kogoś z rodziny 😁😛

Myślałam, że tylko ja mam takie zboczenie 🙈🙈🙈

PinaColada93, Bąbel, Mad_red lubią tę wiadomość

l22ne6ydn4cyrozp.png
  • Bąbel Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2020, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko ok Moje Kochane Gwiazdeczki 💪🙏❤️
    Maluszek rośnie 💁‍♀️Serduszko puka pięknie 😍
    Następna wizyta za miesiąc 🙈
    Schodzimy z luteiny z 3* dziennie do 2* dziennie i dupka z 2*2 na 2*1 mam nadzieje ze to dobra decyzja lekarza 🍀🌷😊
    Na ten brzuch mam brać no-spe przez 5 dni i zobaczyć czy będzie lepiej 🤦‍♀️ reszta leków bez zmian 😀
    Ciśnienie miałam oczywiście za wysokie z nerwów i mam prowadzić książeczkę pomiarów w domu 🤪
    znowu badania krwi i skierowanie na mocz 😆 na posiew tez pobrał 🙈
    No i te prenatalne na 18 maja 😏🙃🤨
    Dziękuje za wszystkie trzymane ✊✊✊
    😘😘😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 14:37

niezapominajka12345, Cyprysek89, Fragola_95, Mad_red, CinniMinni, Tysia33, CappuccinoBoo, Jolka4025, nat87 lubią tę wiadomość

f3c5740a8e.png
  • niezapominajka12345 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2020, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to super ze wszystko jest w porządku!!! Bardzo się cieszę😍😍😍✊
    To teraz tak jak ja tyle tej nospy będziesz w siebie pakować hehe ja od kiedy biorę to brzuch mi się już nie napina więc jakoś to działa 😉
    No to nieźle z tym ciśnieniem to pewnie z nerwów hehe ja póki co zawsze mam książkowe.to za miesiąc i prenatalne i wizytę u B? Czy tylko te prenatalne??🤔
    Teraz trzymaj za mnie kochana kciuki do poniedziałku jeszcze trochę ✊✊✊😍🙈

Też dzisiaj odebrałam wyniki moczu krwi itp i coś tam ciut za wysokie coś ciut za niskie w morfologii ale u kobiet w ciąży tak się może zdarzać więc się nie martwię, zobaczymy co mi powie Kru w poniedziałek.
    Próby wątrobowe za to się poprawiły już są w normie, górna granica ale norma ✊😊 progesteron też zbadałam jeszcze raz i dziś 51, w poniedziałek był 55 więc ok, ale i tak nie mam pojęcia skąd te Plamienia. Dzisiaj już w sumie brak z czego się bardzo cieszę, ale i tak nic nie wiem co tam się w brzuszku u mojego Maleństwa dzieje 😊🙄🙈😍😍😍
    Bąbel wrote:
    Schodzimy z luteiny z 3* dziennie do 2* dziennie i dupka z 2*2 na 2*1 mam nadzieje ze to dobra decyzja lekarza 🍀🌷😊
    Na ten brzuch mam brać no-spe przez 5 dni i zobaczyć czy będzie lepiej 🤦‍♀️ reszta leków bez zmian 😀
    Ciśnienie miałam oczywiście za wysokie z nerwów i mam prowadzić książeczkę pomiarów w domu 🤪
    😘😘😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 14:42

Bąbel, Mad_red, Fragola_95 lubią tę wiadomość

starania od maja 2018 r.
    niedoczynność tarczycy
    nietolerancja glutenu
    Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
    AMH 2,19
    Badanie nasienia-ok
    obydwa jajowody drożne
    Niepłodność idiopatyczna?:/
    07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
    03.02.2020 r. - 2 IUI - udana :) jest serduszko❤️✊😊
    nzjdskjos9e2yu1z.png
  • Cyprysek89 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2020, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbel i Niezapominajka 💚💚💚 super- bardzo się cieszę, że wszystko ok 😍

Leżcie i pachnijcie dalej ☺☺☺☺

niezapominajka12345, Bąbel, Mad_red, Jolka4025 lubią tę wiadomość

l22ne6ydn4cyrozp.png

Wysłany: 24 kwietnia 2020, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe dobry tekst!!!lezcie i pachnijcie dalej 🤣🤣we własnym biznesie nie ma tam dobrze heh jestem jedynym pracownikiem więc robić trzeba 🙄🙈😅
    Cyprysek89 wrote:
    Bąbel i Niezapominajka 💚💚💚 super- bardzo się cieszę, że wszystko ok 😍

Leżcie i pachnijcie dalej ☺☺☺☺

Bąbel, Mad_red lubią tę wiadomość

starania od maja 2018 r.
    niedoczynność tarczycy
    nietolerancja glutenu
    Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
    AMH 2,19
    Badanie nasienia-ok
    obydwa jajowody drożne
    07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
    nzjdskjos9e2yu1z.png
  • PinaColada93 Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2020, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbel wrote:
    😘😘😘
    Czekałam na taką wiadomość dziś! 👏 Wielkie gratulacje 🎊 ❤️❤️

Bąbel, Mad_red lubią tę wiadomość

starania od lipca 2018 r.
    AMH:
    11.2019 - 4,00
    09.2020 - 3.46
    Badanie nasienia(morfologia) - 0%
    01.2020: Sono HSG - obydwa jajowody drożne
    06.05.2020: I IUI. ❌😔
    08.06.2020: II IUI ❌😔
    08.07.2020: III IUI ❌😔 😔
    09.2020: in vitro
  • Mad_red Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2020, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wieści Bąbel, nieźle Niezapominajka 😘😘😘
    Cieszę,się że jest ok. Oby tak dalej 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚😘😘😘

Bąbel, niezapominajka12345 lubią tę wiadomość

Styczeń 2012 IUI nieudana
    Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
    Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
    Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
    38 l., AMH 0.35
    RZS
    14 stycznia 2020 IUI 😢
    8 luty 2020 druga IUI 😢
    23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
    rfxgqqmzdcx1nkg4.png
  • Bąbel Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2020, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka12345 wrote:
    Kochana to super ze wszystko jest w porządku!!! Bardzo się cieszę😍😍😍✊
    To teraz tak jak ja tyle tej nospy będziesz w siebie pakować hehe ja od kiedy biorę to brzuch mi się już nie napina więc jakoś to działa 😉
    No to nieźle z tym ciśnieniem to pewnie z nerwów hehe ja póki co zawsze mam książkowe.to za miesiąc i prenatalne i wizytę u B? Czy tylko te prenatalne??🤔
    Teraz trzymaj za mnie kochana kciuki do poniedziałku jeszcze trochę ✊✊✊😍🙈

Też dzisiaj odebrałam wyniki moczu krwi itp i coś tam ciut za wysokie coś ciut za niskie w morfologii ale u kobiet w ciąży tak się może zdarzać więc się nie martwię, zobaczymy co mi powie Kru w poniedziałek.
    Próby wątrobowe za to się poprawiły już są w normie, górna granica ale norma ✊😊 progesteron też zbadałam jeszcze raz i dziś 51, w poniedziałek był 55 więc ok, ale i tak nie mam pojęcia skąd te Plamienia. Dzisiaj już w sumie brak z czego się bardzo cieszę, ale i tak nic nie wiem co tam się w brzuszku u mojego Maleństwa dzieje 😊🙄🙈😍😍😍
    Niezapominajka ja tez się bardzo cieszę 😘
    Ja ta nospe narazie mam brać 5 dni po 2*1 dziennie 💁‍♀️ Jak przejdzie ból to odstawić 🙈 mam nadzieje ze mi tez pomoże 🙏
    Narazie zeszłam z popołudniowej luteiny dzisiaj a od jutra odstawiam dodatkowego dupka 🤦‍♀️ Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze po odstawieniu chociaż się boje tak jak Ty ten prolutex...
    Ogólnie mam dzisiaj kiepski dzień strasznie mnie mdli i wogole nic mi nie smakuje...
    w domu jak przyjechałam miałam dobre ciśnienie i jak mierzylam koło 18 tez ok 😀 121/75
    18-stego mam prenatalne strach się bać 🙈🙈🙈
    A 22- ego wizyta u A.B. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    U Ciebie w poniedziałek tez będzie dobrze zobaczysz 🍀✊🌷 a to jest wizyta po miesiącu tak? 🤔
    Najważniejsze ze plamienia ustępują i ze wątroba wraca do normy 😊
    Maleństwo pięknie siedzi w brzuszku i tak ma być 🤰

nat87, Mad_red, niezapominajka12345 lubią tę wiadomość

f3c5740a8e.png

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę nospe max teraz 3 razy dziennie po 1 tab. bólów brzucha nie ma, tylko ciekawe co to będzie jak ją odstawie, bo też nie mam zamiaru teraz cały czas się tak faszerować kurcze, no ale to zobaczymy co Kru powie mi w poniedziałek, póki co to mam tylko nadzieję, że w brzuszku jest WSZYSTKO DOBRZE i maluch rośnie jak na drożdżach, to jest najgorsze że nie ma tam ,,podglądu'' kurcze tak w domu, żeby można było zobaczyć czy serduszko pięknie bije itp. bo póki co żyje cały tydzien w stresie...!!:(( Byle do poniedziałku!!
    Co do luteiny to oni u wszystkich powoli schodzą z tych ilości, ale widzisz też tak się bałam, bo startowałam ze skandalicznie niskiego progesteronu 1.33 w dniu bety szok!! A teraz już jestem ponad 2 tygodnie bez zastrzyków prolutex i progesteron ponad 50 więc jest ok, tylko się boję że w poniedziałek też będzie chciał schodzić z kolejnych tabletek, ale nie wiem czy pozwolę;D hehe
    To widzisz z tym ciśnieniem, to skacze Ci przed wizyta widocznie i zawsze na wizytach tak będziesz miała a w domku ok, hehe;)
    18stego masz prenetalne też u Sz? Jakby co to mów, żeby aż tak nie dusił jak Cię będzie bolało!
    Ja w 20 tygodniu na połówkowe mam też niby isc do niego, ale już się boje...jescze zobaczę, może u Kru zrobię, bo do tamtego mam uraz, nie wiem czy te plamienia to jego wina, czy taki zbieg okoliczności, ale na kogos trzeba zgonic;) A to on był nie delikatny...
    To dziwne trochę, że masz 18stego wizytę u Sz i zaraz później 22 u Brę? Mój mi specjalnie kazał się umówić do Sz na 17.04, a później dopiero do niego po ok.10 dniach, żeby nie było tak wizyta za wizytą, bo serio na prenatalnych już tak CIę dokładnie zbada że będziesz miała dosyć wizyt na 2 tygodnie hehe, tzn. w moim przypadku akurat widzisz, że wizyta po 2 dniach od Sz byłaby wskazana (bo pojawiło się plamienie...):/
    Tak u mnie w poniedziałek jest wizyta po równym miesiącu!! Czyli kuuuupa czasu....oby było ok, trzymajcie mocno wszystkie kciuki!! Bo ja umieram ze strachu!! Chcę usłyszeć bicie serduszka i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba!!
    Dziś w nocy też plamień brak, w dzien już też nie ma, jeszcze tylko jak aplikuję sobie luteinę tym aplikatorem no to na nim widać , że trochę brązu jeszcze jest tam głębiej...:/
    Bąbel wrote:
    Niezapominajka ja tez się bardzo cieszę 😘
    Ja ta nospe narazie mam brać 5 dni po 2*1 dziennie 💁‍♀️ Jak przejdzie ból to odstawić 🙈 mam nadzieje ze mi tez pomoże 🙏
    Narazie zeszłam z popołudniowej luteiny dzisiaj a od jutra odstawiam dodatkowego dupka 🤦‍♀️ Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze po odstawieniu chociaż się boje tak jak Ty ten prolutex...
    Ogólnie mam dzisiaj kiepski dzień strasznie mnie mdli i wogole nic mi nie smakuje...
    w domu jak przyjechałam miałam dobre ciśnienie i jak mierzylam koło 18 tez ok 😀 121/75
    18-stego mam prenatalne strach się bać 🙈🙈🙈
    A 22- ego wizyta u A.B. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    U Ciebie w poniedziałek tez będzie dobrze zobaczysz 🍀✊🌷 a to jest wizyta po miesiącu tak? 🤔
    Najważniejsze ze plamienia ustępują i ze wątroba wraca do normy 😊
    Maleństwo pięknie siedzi w brzuszku i tak ma być 🤰

Bąbel lubi tę wiadomość

starania od maja 2018 r.
    niedoczynność tarczycy
    nietolerancja glutenu
    AMH 2,19
    Badanie nasienia-ok
    obydwa jajowody drożne
    07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
    nzjdskjos9e2yu1z.png
  • Bąbel Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka12345 wrote:
    Ja biorę nospe max teraz 3 razy dziennie po 1 tab. bólów brzucha nie ma, tylko ciekawe co to będzie jak ją odstawie, bo też nie mam zamiaru teraz cały czas się tak faszerować kurcze, no ale to zobaczymy co Kru powie mi w poniedziałek, póki co to mam tylko nadzieję, że w brzuszku jest WSZYSTKO DOBRZE i maluch rośnie jak na drożdżach, to jest najgorsze że nie ma tam ,,podglądu'' kurcze tak w domu, żeby można było zobaczyć czy serduszko pięknie bije itp. bo póki co żyje cały tydzien w stresie...!!:(( Byle do poniedziałku!!
    Co do luteiny to oni u wszystkich powoli schodzą z tych ilości, ale widzisz też tak się bałam, bo startowałam ze skandalicznie niskiego progesteronu 1.33 w dniu bety szok!! A teraz już jestem ponad 2 tygodnie bez zastrzyków prolutex i progesteron ponad 50 więc jest ok, tylko się boję że w poniedziałek też będzie chciał schodzić z kolejnych tabletek, ale nie wiem czy pozwolę;D hehe
    To widzisz z tym ciśnieniem, to skacze Ci przed wizyta widocznie i zawsze na wizytach tak będziesz miała a w domku ok, hehe;)
    18stego masz prenetalne też u Sz? Jakby co to mów, żeby aż tak nie dusił jak Cię będzie bolało!
    Ja w 20 tygodniu na połówkowe mam też niby isc do niego, ale już się boje...jescze zobaczę, może u Kru zrobię, bo do tamtego mam uraz, nie wiem czy te plamienia to jego wina, czy taki zbieg okoliczności, ale na kogos trzeba zgonic;) A to on był nie delikatny...
    To dziwne trochę, że masz 18stego wizytę u Sz i zaraz później 22 u Brę? Mój mi specjalnie kazał się umówić do Sz na 17.04, a później dopiero do niego po ok.10 dniach, żeby nie było tak wizyta za wizytą, bo serio na prenatalnych już tak CIę dokładnie zbada że będziesz miała dosyć wizyt na 2 tygodnie hehe, tzn. w moim przypadku akurat widzisz, że wizyta po 2 dniach od Sz byłaby wskazana (bo pojawiło się plamienie...):/
    Tak u mnie w poniedziałek jest wizyta po równym miesiącu!! Czyli kuuuupa czasu....oby było ok, trzymajcie mocno wszystkie kciuki!! Bo ja umieram ze strachu!! Chcę usłyszeć bicie serduszka i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba!!
    Dziś w nocy też plamień brak, w dzien już też nie ma, jeszcze tylko jak aplikuję sobie luteinę tym aplikatorem no to na nim widać , że trochę brązu jeszcze jest tam głębiej...:/
    No tak mi się kazał umówić w tym samym tygodniu to dziwne co??? 🤔
    Słuchaj widziałaś ta ankietę co jest w tej książeczce o planie porodu??? ☺️ Masakra ile pytań 🤣 ja nawet niektórych nie rozumiem 🤪 a gdzie Ty będziesz rodziła? Czy MedART ma swój własny szpital wiesz może jak to wyglada?
    Boje się strasznie tych prenatalnych i ze względu na to co powie i ze względu na to duszenie 😏 spytałam się czy jest jeszcze inny lekarz i powiedział ze tak ale doktor A.B. kieruje do doktora Sz. 🤨
    Teraz czekam jeszcze na kolejne wyniki posiewu czy te tabletki co brałam 5 dni dowcipnie coś pomogły? Mam nadzieje ze tak 😀
    Jeszcze muszę zrobić mocz w tygodniu 🤔
    Słuchaj poniedziałek już za dwa dni Maleńka wiec będzie dobrze 🍀🙏💪

niezapominajka12345, Cyprysek89 lubią tę wiadomość

f3c5740a8e.png

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to nawet nic nie widziałam 🙄🙄😅🙈 tylko karta ciąży mnie zainteresowala a reszta stwierdziłam, że to jakieś reklamy, muszę zajrzeć 😅🙄🙈
    Ja jeszcze nie myślę o porodzie, jeszcze kupa czasu, ale na tą chwilę chyba raczej u siebie w mieście zresztą wiesz jak to jest możesz se planować a może Cie złapać znienacka😅🙈
    No dosyć dziwnie, że tak obok siebie wizyty ale może Br chce zobaczyć wyniki tych badań nie wiem, ja mojemu pokaże dopiero w pon, wtedy też zdecyduje czy robię ten test nifty dodatkowo bo mieliśmy w tym zeszłym tygodniu już go robić ale przez te Plamienia....🙉 stwierdzilismy, że czekamy do pon. medart nie ma raczej żadnego swojego szpitala. Nie bój się prenatalnych, mów żeby tak nie naciskał i tyle niech spada hehe. Ojjj tak jeszcze w sumie dluuuuga niedziela i nareszcie mój upragniony poniedziałek 😍✊✊✊
    Bąbel wrote:
    No tak mi się kazał umówić w tym samym tygodniu to dziwne co??? 🤔
    Słuchaj widziałaś ta ankietę co jest w tej książeczce o planie porodu??? ☺️ Masakra ile pytań 🤣 ja nawet niektórych nie rozumiem 🤪 a gdzie Ty będziesz rodziła? Czy MedART ma swój własny szpital wiesz może jak to wyglada?
    Boje się strasznie tych prenatalnych i ze względu na to co powie i ze względu na to duszenie 😏 spytałam się czy jest jeszcze inny lekarz i powiedział ze tak ale doktor A.B. kieruje do doktora Sz. 🤨
    Teraz czekam jeszcze na kolejne wyniki posiewu czy te tabletki co brałam 5 dni dowcipnie coś pomogły? Mam nadzieje ze tak 😀
    Jeszcze muszę zrobić mocz w tygodniu 🤔
    Słuchaj poniedziałek już za dwa dni Maleńka wiec będzie dobrze 🍀🙏💪

Cyprysek89, Bąbel lubią tę wiadomość

starania od maja 2018 r.
    niedoczynność tarczycy
    nietolerancja glutenu
    AMH 2,19
    Badanie nasienia-ok
    obydwa jajowody drożne
    07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
    nzjdskjos9e2yu1z.png
  • Anuś1988 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny;) Byliśmy wczoraj z mężem w klinice,dostaliśmy receptę na stymulację ;) Będę uciekać już z tego wątku ,ponieważ będziemy podchodzić jednak odrazu do in vitro :) ale będę Was czytać i trzymam kciuki za Wasze upragnione ciążę ;) Pozdrawiam cieplutko ;)

Cyprysek89, niezapominajka12345, Bąbel, CappuccinoBoo, Mad_red, Fragola_95 lubią tę wiadomość

Początek starań o maleństwo 2015r.
    AMH 4,94
    25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
    28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre ;)
    24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
    11.05.2020r.1Stymulacja
    16.05.2020r. Transfer-nieudany.
    9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
    19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
    4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
    16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
    15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
    22.06.2021r.IUI😢
    20.07.2021r. IUI 😢
    28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
    8 dpt beta 84,5
    10dpt beta 172
    15dpt beta 1456
    Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r.
  • Cyprysek89 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2020, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuś1988 wrote:
    Cześć dziewczyny;) Byliśmy wczoraj z mężem w klinice,dostaliśmy receptę na stymulację ;) Będę uciekać już z tego wątku ,ponieważ będziemy podchodzić jednak odrazu do in vitro :) ale będę Was czytać i trzymam kciuki za Wasze upragnione ciążę ;) Pozdrawiam cieplutko ;)

My również trzymamy kciuki za Was 😘

Mad_red, Anuś1988 lubią tę wiadomość

l22ne6ydn4cyrozp.png
  • CappuccinoBoo Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2020, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuś1988 wrote:

A my trzymamy za Ciebie kciuki❤️ w razie dobrych wieści- napisz nam tutaj😍 jeśli będziesz chciała się wypłakać- tez zapraszamy! Zawsze kiedy jedna z nas jest w dołku, to druga już z niego wyszła i to jest wsparcie.

Mad_red, Anuś1988 lubią tę wiadomość

• Mad_red Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2020, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuś1988 wrote:

Trzymamy kciuki🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚 Powodzenia! 😘😘😘

Anuś1988 lubi tę wiadomość

Styczeń 2012 IUI nieudana
    Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
    Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
    Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
    38 l., AMH 0.35
    RZS
    14 stycznia 2020 IUI 😢
    8 luty 2020 druga IUI 😢
    23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
    rfxgqqmzdcx1nkg4.png
  • PinaColada93 Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2020, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuś1988 wrote:
    Trzymajcie się tam! ❤️ Oby wszystko poszło pomyślnie 🍀🍀🍀

Anuś1988, Mad_red lubią tę wiadomość

starania od lipca 2018 r.
    AMH:
    11.2019 - 4,00
    09.2020 - 3.46
    Badanie nasienia(morfologia) - 0%
    01.2020: Sono HSG - obydwa jajowody drożne
    06.05.2020: I IUI. ❌😔
    08.06.2020: II IUI ❌😔
    08.07.2020: III IUI ❌😔 😔
    09.2020: in vitro
  • Fragola_95 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2020, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuś1988 wrote:

Powodzenia! 🍀🍀🍀

Anuś1988, Mad_red lubią tę wiadomość

Starania od stycznia 2018
    👩‍🦰27 lat
    👱29 lat
    Od września 2019 GAMETA GDYNIA
    1.02.2020 - IUI 😔
    29.02.2020 - IUI cb ☹️
    Maj 2020 - operacja ŻPN
    09.11.2020 - IUI 😔
    Grudzień 2020 - start IVF 🍀🍀🍀
    Marzec 2021 - FET ☹️☹️☹️
    Kwiecień 2021 - FET beta 7dpt - 74;10dpt - 266; 18dpt - 3139
    10 tc poronienie :(
    Styczeń 2022 - FET puste jajo 😔
    Maj 2022 zmiana lekarza i kliniki na medi-medic
    Lipiec 2022 - IUI ❤️
    Kwiecień 2023 - urodzenie synka ❤️
  • Anuś1988 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2020, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CappuccinoBoo wrote:
    A my trzymamy za Ciebie kciuki❤️ w razie dobrych wieści- napisz nam tutaj😍 jeśli będziesz chciała się wypłakać- tez zapraszamy! Zawsze kiedy jedna z nas jest w dołku, to druga już z niego wyszła i to jest wsparcie.

Dziękuję bardzo za miłe słowa ;) będę zaglądać i oczywiście dam znać jak się sprawy mają ;) Miłej niedzieli dla Wszystkich 😊

CappuccinoBoo, PinaColada93, PinaColada93, Mad_red lubią tę wiadomość

Początek starań o maleństwo 2015r.
    AMH 4,94
    25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
    28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre ;)
    24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
    11.05.2020r.1Stymulacja
    16.05.2020r. Transfer-nieudany.
    9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
    19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
    4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
    16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
    15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
    22.06.2021r.IUI😢
    20.07.2021r. IUI 😢
    28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
    8 dpt beta 84,5
    10dpt beta 172
    15dpt beta 1456
    Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r.
  • Cyprysek89 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2020, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja melduję 1 dc wreszcie 🤪🤪🤪

niezapominajka12345, PinaColada93, Bąbel, Mad_red lubią tę wiadomość

l22ne6ydn4cyrozp.png
  • MartaChm. Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2020, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z mutacja,mam podejrzenie. Ze ja mam bo jak brałam ovarin w tamtym cyklu dopiero coś zaskoczyło, ale okazało się ciąża biochemiczna. Brałam tylko ovarin. Co powinnam jeszcze brać przed pozytywnym testem

‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ