Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko ok Moje Kochane Gwiazdeczki 💪🙏❤️
Maluszek rośnie 💁♀️Serduszko puka pięknie 😍
Następna wizyta za miesiąc 🙈
Schodzimy z luteiny z 3* dziennie do 2* dziennie i dupka z 2*2 na 2*1 mam nadzieje ze to dobra decyzja lekarza 🍀🌷😊
Na ten brzuch mam brać no-spe przez 5 dni i zobaczyć czy będzie lepiej 🤦♀️ reszta leków bez zmian 😀
Ciśnienie miałam oczywiście za wysokie z nerwów i mam prowadzić książeczkę pomiarów w domu 🤪
znowu badania krwi i skierowanie na mocz 😆 na posiew tez pobrał 🙈
No i te prenatalne na 18 maja 😏🙃🤨
Dziękuje za wszystkie trzymane ✊✊✊
😘😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 14:37
niezapominajka12345, Cyprysek89, Fragola_95, Mad_red, CinniMinni, Tysia33, CappuccinoBoo, Jolka4025, nat87 lubią tę wiadomość
-
Kochana to super ze wszystko jest w porządku!!! Bardzo się cieszę😍😍😍✊
To teraz tak jak ja tyle tej nospy będziesz w siebie pakować hehe ja od kiedy biorę to brzuch mi się już nie napina więc jakoś to działa 😉
No to nieźle z tym ciśnieniem to pewnie z nerwów hehe ja póki co zawsze mam książkowe.to za miesiąc i prenatalne i wizytę u B? Czy tylko te prenatalne??🤔
Teraz trzymaj za mnie kochana kciuki do poniedziałku jeszcze trochę ✊✊✊😍🙈
Też dzisiaj odebrałam wyniki moczu krwi itp i coś tam ciut za wysokie coś ciut za niskie w morfologii ale u kobiet w ciąży tak się może zdarzać więc się nie martwię, zobaczymy co mi powie Kru w poniedziałek.
Próby wątrobowe za to się poprawiły już są w normie, górna granica ale norma ✊😊 progesteron też zbadałam jeszcze raz i dziś 51, w poniedziałek był 55 więc ok, ale i tak nie mam pojęcia skąd te Plamienia. Dzisiaj już w sumie brak z czego się bardzo cieszę, ale i tak nic nie wiem co tam się w brzuszku u mojego Maleństwa dzieje 😊🙄🙈😍😍😍Bąbel wrote:Wszystko ok Moje Kochane Gwiazdeczki 💪🙏❤️
Schodzimy z luteiny z 3* dziennie do 2* dziennie i dupka z 2*2 na 2*1 mam nadzieje ze to dobra decyzja lekarza 🍀🌷😊
Na ten brzuch mam brać no-spe przez 5 dni i zobaczyć czy będzie lepiej 🤦♀️ reszta leków bez zmian 😀
Ciśnienie miałam oczywiście za wysokie z nerwów i mam prowadzić książeczkę pomiarów w domu 🤪
😘😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 14:42
Bąbel, Mad_red, Fragola_95 lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
Hehehe dobry tekst!!!lezcie i pachnijcie dalej 🤣🤣we własnym biznesie nie ma tam dobrze heh jestem jedynym pracownikiem więc robić trzeba 🙄🙈😅Cyprysek89 wrote:Bąbel i Niezapominajka 💚💚💚 super- bardzo się cieszę, że wszystko ok 😍
Leżcie i pachnijcie dalej ☺☺☺☺Bąbel, Mad_red lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Bąbel wrote:Wszystko ok Moje Kochane Gwiazdeczki 💪🙏❤️
😘😘😘Bąbel, Mad_red lubią tę wiadomość
starania od lipca 2018 r.
AMH:
11.2019 - 4,00
09.2020 - 3.46
Badanie nasienia(morfologia) - 0%
01.2020: Sono HSG - obydwa jajowody drożne
06.05.2020: I IUI. ❌😔
08.06.2020: II IUI ❌😔
08.07.2020: III IUI ❌😔 😔
09.2020: in vitro -
Super wieści Bąbel, nieźle Niezapominajka 😘😘😘
Cieszę,się że jest ok. Oby tak dalej 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚😘😘😘Bąbel, niezapominajka12345 lubią tę wiadomość
Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
niezapominajka12345 wrote:Kochana to super ze wszystko jest w porządku!!! Bardzo się cieszę😍😍😍✊
To teraz tak jak ja tyle tej nospy będziesz w siebie pakować hehe ja od kiedy biorę to brzuch mi się już nie napina więc jakoś to działa 😉
No to nieźle z tym ciśnieniem to pewnie z nerwów hehe ja póki co zawsze mam książkowe.to za miesiąc i prenatalne i wizytę u B? Czy tylko te prenatalne??🤔
Teraz trzymaj za mnie kochana kciuki do poniedziałku jeszcze trochę ✊✊✊😍🙈
Też dzisiaj odebrałam wyniki moczu krwi itp i coś tam ciut za wysokie coś ciut za niskie w morfologii ale u kobiet w ciąży tak się może zdarzać więc się nie martwię, zobaczymy co mi powie Kru w poniedziałek.
Próby wątrobowe za to się poprawiły już są w normie, górna granica ale norma ✊😊 progesteron też zbadałam jeszcze raz i dziś 51, w poniedziałek był 55 więc ok, ale i tak nie mam pojęcia skąd te Plamienia. Dzisiaj już w sumie brak z czego się bardzo cieszę, ale i tak nic nie wiem co tam się w brzuszku u mojego Maleństwa dzieje 😊🙄🙈😍😍😍
Ja ta nospe narazie mam brać 5 dni po 2*1 dziennie 💁♀️ Jak przejdzie ból to odstawić 🙈 mam nadzieje ze mi tez pomoże 🙏
Narazie zeszłam z popołudniowej luteiny dzisiaj a od jutra odstawiam dodatkowego dupka 🤦♀️ Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze po odstawieniu chociaż się boje tak jak Ty ten prolutex...
Ogólnie mam dzisiaj kiepski dzień strasznie mnie mdli i wogole nic mi nie smakuje...
w domu jak przyjechałam miałam dobre ciśnienie i jak mierzylam koło 18 tez ok 😀 121/75
18-stego mam prenatalne strach się bać 🙈🙈🙈
A 22- ego wizyta u A.B. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
U Ciebie w poniedziałek tez będzie dobrze zobaczysz 🍀✊🌷 a to jest wizyta po miesiącu tak? 🤔
Najważniejsze ze plamienia ustępują i ze wątroba wraca do normy 😊
Maleństwo pięknie siedzi w brzuszku i tak ma być 🤰
nat87, Mad_red, niezapominajka12345 lubią tę wiadomość
-
Ja biorę nospe max teraz 3 razy dziennie po 1 tab. bólów brzucha nie ma, tylko ciekawe co to będzie jak ją odstawie, bo też nie mam zamiaru teraz cały czas się tak faszerować kurcze, no ale to zobaczymy co Kru powie mi w poniedziałek, póki co to mam tylko nadzieję, że w brzuszku jest WSZYSTKO DOBRZE i maluch rośnie jak na drożdżach, to jest najgorsze że nie ma tam ,,podglądu'' kurcze tak w domu, żeby można było zobaczyć czy serduszko pięknie bije itp. bo póki co żyje cały tydzien w stresie...!!
( Byle do poniedziałku!!
Co do luteiny to oni u wszystkich powoli schodzą z tych ilości, ale widzisz też tak się bałam, bo startowałam ze skandalicznie niskiego progesteronu 1.33 w dniu bety szok!! A teraz już jestem ponad 2 tygodnie bez zastrzyków prolutex i progesteron ponad 50 więc jest ok, tylko się boję że w poniedziałek też będzie chciał schodzić z kolejnych tabletek, ale nie wiem czy pozwolęhehe
To widzisz z tym ciśnieniem, to skacze Ci przed wizyta widocznie i zawsze na wizytach tak będziesz miała a w domku ok, hehe;)
18stego masz prenetalne też u Sz? Jakby co to mów, żeby aż tak nie dusił jak Cię będzie bolało!
Ja w 20 tygodniu na połówkowe mam też niby isc do niego, ale już się boje...jescze zobaczę, może u Kru zrobię, bo do tamtego mam uraz, nie wiem czy te plamienia to jego wina, czy taki zbieg okoliczności, ale na kogos trzeba zgonic;) A to on był nie delikatny...
To dziwne trochę, że masz 18stego wizytę u Sz i zaraz później 22 u Brę? Mój mi specjalnie kazał się umówić do Sz na 17.04, a później dopiero do niego po ok.10 dniach, żeby nie było tak wizyta za wizytą, bo serio na prenatalnych już tak CIę dokładnie zbada że będziesz miała dosyć wizyt na 2 tygodnie hehe, tzn. w moim przypadku akurat widzisz, że wizyta po 2 dniach od Sz byłaby wskazana (bo pojawiło się plamienie...)
Tak u mnie w poniedziałek jest wizyta po równym miesiącu!! Czyli kuuuupa czasu....oby było ok, trzymajcie mocno wszystkie kciuki!! Bo ja umieram ze strachu!! Chcę usłyszeć bicie serduszka i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba!!
Dziś w nocy też plamień brak, w dzien już też nie ma, jeszcze tylko jak aplikuję sobie luteinę tym aplikatorem no to na nim widać , że trochę brązu jeszcze jest tam głębiej...Bąbel wrote:Niezapominajka ja tez się bardzo cieszę 😘
Ja ta nospe narazie mam brać 5 dni po 2*1 dziennie 💁♀️ Jak przejdzie ból to odstawić 🙈 mam nadzieje ze mi tez pomoże 🙏
Narazie zeszłam z popołudniowej luteiny dzisiaj a od jutra odstawiam dodatkowego dupka 🤦♀️ Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze po odstawieniu chociaż się boje tak jak Ty ten prolutex...
Ogólnie mam dzisiaj kiepski dzień strasznie mnie mdli i wogole nic mi nie smakuje...
w domu jak przyjechałam miałam dobre ciśnienie i jak mierzylam koło 18 tez ok 😀 121/75
18-stego mam prenatalne strach się bać 🙈🙈🙈
A 22- ego wizyta u A.B. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
U Ciebie w poniedziałek tez będzie dobrze zobaczysz 🍀✊🌷 a to jest wizyta po miesiącu tak? 🤔
Najważniejsze ze plamienia ustępują i ze wątroba wraca do normy 😊
Maleństwo pięknie siedzi w brzuszku i tak ma być 🤰Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Ja biorę nospe max teraz 3 razy dziennie po 1 tab. bólów brzucha nie ma, tylko ciekawe co to będzie jak ją odstawie, bo też nie mam zamiaru teraz cały czas się tak faszerować kurcze, no ale to zobaczymy co Kru powie mi w poniedziałek, póki co to mam tylko nadzieję, że w brzuszku jest WSZYSTKO DOBRZE i maluch rośnie jak na drożdżach, to jest najgorsze że nie ma tam ,,podglądu'' kurcze tak w domu, żeby można było zobaczyć czy serduszko pięknie bije itp. bo póki co żyje cały tydzien w stresie...!!
( Byle do poniedziałku!!
Co do luteiny to oni u wszystkich powoli schodzą z tych ilości, ale widzisz też tak się bałam, bo startowałam ze skandalicznie niskiego progesteronu 1.33 w dniu bety szok!! A teraz już jestem ponad 2 tygodnie bez zastrzyków prolutex i progesteron ponad 50 więc jest ok, tylko się boję że w poniedziałek też będzie chciał schodzić z kolejnych tabletek, ale nie wiem czy pozwolęhehe
To widzisz z tym ciśnieniem, to skacze Ci przed wizyta widocznie i zawsze na wizytach tak będziesz miała a w domku ok, hehe;)
18stego masz prenetalne też u Sz? Jakby co to mów, żeby aż tak nie dusił jak Cię będzie bolało!
Ja w 20 tygodniu na połówkowe mam też niby isc do niego, ale już się boje...jescze zobaczę, może u Kru zrobię, bo do tamtego mam uraz, nie wiem czy te plamienia to jego wina, czy taki zbieg okoliczności, ale na kogos trzeba zgonic;) A to on był nie delikatny...
To dziwne trochę, że masz 18stego wizytę u Sz i zaraz później 22 u Brę? Mój mi specjalnie kazał się umówić do Sz na 17.04, a później dopiero do niego po ok.10 dniach, żeby nie było tak wizyta za wizytą, bo serio na prenatalnych już tak CIę dokładnie zbada że będziesz miała dosyć wizyt na 2 tygodnie hehe, tzn. w moim przypadku akurat widzisz, że wizyta po 2 dniach od Sz byłaby wskazana (bo pojawiło się plamienie...)
Tak u mnie w poniedziałek jest wizyta po równym miesiącu!! Czyli kuuuupa czasu....oby było ok, trzymajcie mocno wszystkie kciuki!! Bo ja umieram ze strachu!! Chcę usłyszeć bicie serduszka i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba!!
Dziś w nocy też plamień brak, w dzien już też nie ma, jeszcze tylko jak aplikuję sobie luteinę tym aplikatorem no to na nim widać , że trochę brązu jeszcze jest tam głębiej...
Słuchaj widziałaś ta ankietę co jest w tej książeczce o planie porodu??? ☺️ Masakra ile pytań 🤣 ja nawet niektórych nie rozumiem 🤪 a gdzie Ty będziesz rodziła? Czy MedART ma swój własny szpital wiesz może jak to wyglada?
Boje się strasznie tych prenatalnych i ze względu na to co powie i ze względu na to duszenie 😏 spytałam się czy jest jeszcze inny lekarz i powiedział ze tak ale doktor A.B. kieruje do doktora Sz. 🤨
Teraz czekam jeszcze na kolejne wyniki posiewu czy te tabletki co brałam 5 dni dowcipnie coś pomogły? Mam nadzieje ze tak 😀
Jeszcze muszę zrobić mocz w tygodniu 🤔
Słuchaj poniedziałek już za dwa dni Maleńka wiec będzie dobrze 🍀🙏💪niezapominajka12345, Cyprysek89 lubią tę wiadomość
-
Szczerze to nawet nic nie widziałam 🙄🙄😅🙈 tylko karta ciąży mnie zainteresowala a reszta stwierdziłam, że to jakieś reklamy, muszę zajrzeć 😅🙄🙈
Ja jeszcze nie myślę o porodzie, jeszcze kupa czasu, ale na tą chwilę chyba raczej u siebie w mieście zresztą wiesz jak to jest możesz se planować a może Cie złapać znienacka😅🙈
No dosyć dziwnie, że tak obok siebie wizyty ale może Br chce zobaczyć wyniki tych badań nie wiem, ja mojemu pokaże dopiero w pon, wtedy też zdecyduje czy robię ten test nifty dodatkowo bo mieliśmy w tym zeszłym tygodniu już go robić ale przez te Plamienia....🙉 stwierdzilismy, że czekamy do pon. medart nie ma raczej żadnego swojego szpitala. Nie bój się prenatalnych, mów żeby tak nie naciskał i tyle niech spada hehe. Ojjj tak jeszcze w sumie dluuuuga niedziela i nareszcie mój upragniony poniedziałek 😍✊✊✊Bąbel wrote:No tak mi się kazał umówić w tym samym tygodniu to dziwne co??? 🤔
Słuchaj widziałaś ta ankietę co jest w tej książeczce o planie porodu??? ☺️ Masakra ile pytań 🤣 ja nawet niektórych nie rozumiem 🤪 a gdzie Ty będziesz rodziła? Czy MedART ma swój własny szpital wiesz może jak to wyglada?
Boje się strasznie tych prenatalnych i ze względu na to co powie i ze względu na to duszenie 😏 spytałam się czy jest jeszcze inny lekarz i powiedział ze tak ale doktor A.B. kieruje do doktora Sz. 🤨
Teraz czekam jeszcze na kolejne wyniki posiewu czy te tabletki co brałam 5 dni dowcipnie coś pomogły? Mam nadzieje ze tak 😀
Jeszcze muszę zrobić mocz w tygodniu 🤔
Słuchaj poniedziałek już za dwa dni Maleńka wiec będzie dobrze 🍀🙏💪Cyprysek89, Bąbel lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Cześć dziewczyny;) Byliśmy wczoraj z mężem w klinice,dostaliśmy receptę na stymulację
Będę uciekać już z tego wątku ,ponieważ będziemy podchodzić jednak odrazu do in vitro
ale będę Was czytać i trzymam kciuki za Wasze upragnione ciążę
Pozdrawiam cieplutko
Cyprysek89, niezapominajka12345, Bąbel, CappuccinoBoo, Mad_red, Fragola_95 lubią tę wiadomość
Początek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r. -
Anuś1988 wrote:Cześć dziewczyny;) Byliśmy wczoraj z mężem w klinice,dostaliśmy receptę na stymulację
Będę uciekać już z tego wątku ,ponieważ będziemy podchodzić jednak odrazu do in vitro
Pozdrawiam cieplutko
My również trzymamy kciuki za Was 😘Mad_red, Anuś1988 lubią tę wiadomość
-
Anuś1988 wrote:Cześć dziewczyny;) Byliśmy wczoraj z mężem w klinice,dostaliśmy receptę na stymulację
Pozdrawiam cieplutko
A my trzymamy za Ciebie kciuki❤️ w razie dobrych wieści- napisz nam tutaj😍 jeśli będziesz chciała się wypłakać- tez zapraszamy! Zawsze kiedy jedna z nas jest w dołku, to druga już z niego wyszła i to jest wsparcie.Mad_red, Anuś1988 lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam cieplutko
Trzymamy kciuki🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚 Powodzenia! 😘😘😘Anuś1988 lubi tę wiadomość
Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
Pozdrawiam cieplutko
Anuś1988, Mad_red lubią tę wiadomość
starania od lipca 2018 r.
AMH:
11.2019 - 4,00
09.2020 - 3.46
Badanie nasienia(morfologia) - 0%
01.2020: Sono HSG - obydwa jajowody drożne
06.05.2020: I IUI. ❌😔
08.06.2020: II IUI ❌😔
08.07.2020: III IUI ❌😔 😔
09.2020: in vitro -
Pozdrawiam cieplutko
Powodzenia! 🍀🍀🍀Anuś1988, Mad_red lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2018
👩🦰27 lat
👱29 lat
Od września 2019 GAMETA GDYNIA
1.02.2020 - IUI 😔
29.02.2020 - IUI cb ☹️
Maj 2020 - operacja ŻPN
09.11.2020 - IUI 😔
Grudzień 2020 - start IVF 🍀🍀🍀
Marzec 2021 - FET ☹️☹️☹️
Kwiecień 2021 - FET beta 7dpt - 74;10dpt - 266; 18dpt - 3139
10 tc poronienie
Styczeń 2022 - FET puste jajo 😔
Maj 2022 zmiana lekarza i kliniki na medi-medic
Lipiec 2022 - IUI ❤️
Kwiecień 2023 - urodzenie synka ❤️ -
CappuccinoBoo wrote:A my trzymamy za Ciebie kciuki❤️ w razie dobrych wieści- napisz nam tutaj😍 jeśli będziesz chciała się wypłakać- tez zapraszamy! Zawsze kiedy jedna z nas jest w dołku, to druga już z niego wyszła i to jest wsparcie.
Dziękuję bardzo za miłe słowabędę zaglądać i oczywiście dam znać jak się sprawy mają
Miłej niedzieli dla Wszystkich 😊
CappuccinoBoo, PinaColada93, PinaColada93, Mad_red lubią tę wiadomość
Początek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r.