Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
Cyprysek89 wrote:Hehe chciałabym 😉 mój M ma w maju urodziny 😍
Ja jestem mocno nastawiona na tą laparoskopie więc zbytnich nadzieji sobie nie robię 😉 prędzej myślę, że tam jakieś monstrum mi rośnie... coś sobie trzeba wmawiać 🙈🙈🙈
Mój też majowy 🥰Cyprysek89 lubi tę wiadomość
Starania od stycznia 2018
👩🦰27 lat
👱29 lat
Od września 2019 GAMETA GDYNIA
1.02.2020 - IUI 😔
29.02.2020 - IUI cb ☹️
Maj 2020 - operacja ŻPN
09.11.2020 - IUI 😔
Grudzień 2020 - start IVF 🍀🍀🍀
Marzec 2021 - FET ☹️☹️☹️
Kwiecień 2021 - FET beta 7dpt - 74;10dpt - 266; 18dpt - 3139
10 tc poronienie
Styczeń 2022 - FET puste jajo 😔
Maj 2022 zmiana lekarza i kliniki na medi-medic
Lipiec 2022 - IUI ❤️
Kwiecień 2023 - urodzenie synka ❤️ -
Fragola_95 wrote:Byłoby cudownie.
Dziewczyny! Potrzebuje motywacji! Co jakiś czas wpadam w dołek. Chyba brakuje mi kontaktu z ludźmi. Macie pomysły jak sobie z tym poradzić?
Rety ja mam dość ludzi 🙈🙈🙈 już mi bokiem wychodzi powtarzanie, że maseczki 2.5 a rękawiczek nie ma 🤪🤪🤪
Ale jestem cały czas zajęta i to fakt w pracy w ogóle nie myślę o staraniach 😀 A jak już zasiąde na kanapie z telefonem to tak jak teraz zaczynam czytać i szukać. Potem wchodzę na temat dziewczyn z IVF i dociera do mnie jaka jeszcze może to być daleka i kręta droga...
A teraz uszy do góry💚💚💚💚💚Bąbel, Fragola_95, CappuccinoBoo lubią tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:W dzień plamienie jest mniejsze, ale głównie leżę, wstaje tylko na posiłki czy siku. Już się boję nocy bo wczoraj w dzień też nie było tak źle a nagle w nocy większe plamienie i nad ranem też 😞😞🙄😔
Po nocy zawsze się więcej tego nazbiera bo jednak cały czas leżysz i wstajesz raz na kilka ładnych godzin tak jak z miesiączka 😏
Powiem Ci ze cały czas myśle o tym jak On mógł tak Cię podusić z takim rezultatem 🤔 to chyba nie jest normalne...
Wierze ze będzie dobrze ❤️😍😘niezapominajka12345, Mad_red lubią tę wiadomość
-
Cyprysek89 wrote:Rety ja mam dość ludzi 🙈🙈🙈 już mi bokiem wychodzi powtarzanie, że maseczki 2.5 a rękawiczek nie ma 🤪🤪🤪
Ale jestem cały czas zajęta i to fakt w pracy w ogóle nie myślę o staraniach 😀 A jak już zasiąde na kanapie z telefonem to tak jak teraz zaczynam czytać i szukać. Potem wchodzę na temat dziewczyn z IVF i dociera do mnie jaka jeszcze może to być daleka i kręta droga...
A teraz uszy do góry💚💚💚💚💚
Nie czytaj nie nakręcaj się bo to nic nie daje 😏
Jeszcze będzie dobrze 🍀 jeszcze będziesz szczęśliwa 🌷 wszystko przed Tobą uwierz mi ❤️ Musi być dobrze 💪😘😊
Mad_red lubi tę wiadomość
-
Cyprysek89 wrote:Rety ja mam dość ludzi 🙈🙈🙈 już mi bokiem wychodzi powtarzanie, że maseczki 2.5 a rękawiczek nie ma 🤪🤪🤪
A teraz uszy do góry💚💚💚💚💚
U mnie w pracy zdalnej jest o tyle lepiej że nie mam sytuacji stresowych 😀 Dzisiaj rozmawialam z jedną z moich uczennic i zapytała się mnie czy mam w domu spokój 😂 Dała mi tym do myslenia bo rzeczywiście mam spokój 😀Mad_red, Cyprysek89 lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2018
👩🦰27 lat
👱29 lat
1.02.2020 - IUI 😔
29.02.2020 - IUI cb ☹️
Maj 2020 - operacja ŻPN
09.11.2020 - IUI 😔
Marzec 2021 - FET ☹️☹️☹️
10 tc poronienie
Lipiec 2022 - IUI ❤️
Ogólnie powiem Wam, że zaczęłam zastanawiać się grubo nad IVF ale mój M chce zrobić najpierw operacje ŻPN. Więc pewnie jeszcze 2 IUI i wtedy operacja.Starania od stycznia 2018
👩🦰27 lat
👱29 lat
1.02.2020 - IUI 😔
29.02.2020 - IUI cb ☹️
Maj 2020 - operacja ŻPN
09.11.2020 - IUI 😔
Marzec 2021 - FET ☹️☹️☹️
10 tc poronienie
Lipiec 2022 - IUI ❤️
Cyprysek89 wrote:Hehe chciałabym 😉 mój M ma w maju urodziny 😍
Ja jestem mocno nastawiona na tą laparoskopie więc zbytnich nadzieji sobie nie robię 😉 prędzej myślę, że tam jakieś monstrum mi rośnie... coś sobie trzeba wmawiać 🙈🙈🙈Mad_red, Cyprysek89 lubią tę wiadomość
starania od lipca 2018 r.
AMH:
11.2019 - 4,00
09.2020 - 3.46
Badanie nasienia(morfologia) - 0%
01.2020: Sono HSG - obydwa jajowody drożne
06.05.2020: I IUI. ❌😔
08.06.2020: II IUI ❌😔
08.07.2020: III IUI ❌😔 😔
09.2020: in vitro -
Nie no wiesz nie wiadomo czy to przez Sz takie Plamienia, bo nie pojawiły się od razu po badaniu tylko dopiero po 2 dniach 🙄🙄 dziewczyny mi na forum też pisały ze je dusił po brzuchu i też później obolale były...heh no mam nadzieje ze dzisiejsza nic będzie lepsza, zobaczymy ✊✊✊Bąbel wrote:Spokojnie zobaczysz ze z dnia na dzień będzie coraz lepiej 🍀✊💪
Po nocy zawsze się więcej tego nazbiera bo jednak cały czas leżysz i wstajesz raz na kilka ładnych godzin tak jak z miesiączka 😏
Powiem Ci ze cały czas myśle o tym jak On mógł tak Cię podusić z takim rezultatem 🤔 to chyba nie jest normalne...
Wierze ze będzie dobrze ❤️😍😘starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
Mad_red wrote:Poki co, beta na to wskazuje 🤞🍀.Nie wiem, czy odpuściłam, czy po prostu wiedziałam, że nic oprócz tradycyjnego miziania nie mogę zrobić, bo klinika zamknięta, a i tak byliśmy raczej na nie jeśli chodzi o ivf.
Wg moich obliczeń zaciążyłam jakieś 2 dni przed owu. Może u mnie tak to działa, a może to była ta komórka i ten plemnik? 🤷. Jedyne co to zastosowałam żel Conceive plus na poślizg 😜,bo biorę sterydy i one strasznie wyjalawiaja organizm. A może wszystko na raz...
Rozumiem, że potrzebowalas oddechu. Mam nadzieję, że kliniki się otworzą w maju. Trzymam kciuki 🍀🤞💚 😘
Rodzeństwo dla Antosia❤️ cudownie! Lubię, a wręcz uwielbiam takie historie! Proszę zostań tutaj( o ile Ci czas i chęci pozostały!) dodawaj otuchy i opowiadaj swoją historie❤️ a jeśli mogę wiedzieć to na co bierzesz sterydy? To coś związanego z płodnością?
A co do mnie to zapisałam się już na wizytę i został niecały miesiąc! I tak ja mogę żyć, znowu mam ochotę i siłę do walki! A już myślałam, ze się nie podniosę, a jednak💪🏻 ta moja korona trochę polezala w kącie, ale jednak założyłam na głowę, poprawiłam i jadę dalej!
Miłego dnia dziewczyny!❤️ Już po kawie? Ja zaraz nastawiam ekspres na druga☕️Cyprysek89, Linka89, Mad_red lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie po nocy trochę lepiej, a tak się bałam bo przez dwie noce było dużo bardziej obfite plamienie, dzisiaj wstałam na siku ok 4 i czyściutko, rano też czysto, teraz już powoli wypływa mi luteina i zawsze była tylko biała a teraz jednak brązowa więc tam głębiej jeszcze brąz jest, podczas podcierania również. Mam nadzieję jednak, że to dobre wieści i lada moment minie, byle do poniedziałku ✊✊✊✊😊
Fragola_95, Cyprysek89, CappuccinoBoo, Bąbel, Mad_red lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Dziewczyny u mnie po nocy trochę lepiej, a tak się bałam bo przez dwie noce było dużo bardziej obfite plamienie, dzisiaj wstałam na siku ok 4 i czyściutko, rano też czysto, teraz już powoli wypływa mi luteina i zawsze była tylko biała a teraz jednak brązowa więc tam głębiej jeszcze brąz jest, podczas podcierania również. Mam nadzieję jednak, że to dobre wieści i lada moment minie, byle do poniedziałku ✊✊✊✊😊
Ale to już dobry znak😊 odpoczywaj nadal 😉niezapominajka12345, Mad_red lubią tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:Dziewczyny u mnie po nocy trochę lepiej, a tak się bałam bo przez dwie noce było dużo bardziej obfite plamienie, dzisiaj wstałam na siku ok 4 i czyściutko, rano też czysto, teraz już powoli wypływa mi luteina i zawsze była tylko biała a teraz jednak brązowa więc tam głębiej jeszcze brąz jest, podczas podcierania również. Mam nadzieję jednak, że to dobre wieści i lada moment minie, byle do poniedziałku ✊✊✊✊😊
Będzie dobrze❤️ nasz kochany wątkowy Dzidziuś🤩 Ale daj nam znać po wizycie!
A jeśli mogę wiedzieć- przez te mutacje MTHFR bierzesz inny kwas foliowy? W sensie oczywiście chodzi mi o inną formę. I czy w ogóle badałaś podczas starań poziom kwasu foliowego?
niezapominajka12345, Mad_red lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:(
Czy zlapala któraś jelitowkę po iui?
Dzisiaj całą noc wymiotowałam, wczoraj wypiłam dwie lampki wina, a w nocy prawdziwa rewolucja żołądkowaw życiu czegoś takiego nie przeżyłam
jakies złote rady jak dojść do siebie ? 😭
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Poniedziałek już na horyzoncie 💁♀️
My jutro 🙈🤦♀️🍀✊❤️niezapominajka12345, Mad_red lubią tę wiadomość
-
Może po prostu to już jakieś resztki tego brązowego.
Będzie pięknie 😁 zobaczysz ❤️niezapominajka12345, Mad_red lubią tę wiadomość
starania od lipca 2018 r.
AMH:
11.2019 - 4,00
09.2020 - 3.46
Ja dziś oficjalnie zaczęłam cykl. We wtorek mam pierwszy monitoring. Ustalimy leki itd.💪🤞
Martynkowo.. Mi lekarz powiedział że jeśli już się planuje IUI to mam się zachowywać jakbym już była w ciąży czyli zero alkoholu np. Nie chcę Cię negować czy coś, każdy robi jak chce ale może to właśnie jest jakiś sposób na obronę organizmu ta jelitowka.starania od lipca 2018 r.
AMH:
11.2019 - 4,00
09.2020 - 3.46
Nie nie badałam nigdy poziomu kwasu foliowego, a biorę metylowany kwas foliowy z solgara.CappuccinoBoo wrote:Będzie dobrze❤️ nasz kochany wątkowy Dzidziuś🤩 Ale daj nam znać po wizycie!
A jeśli mogę wiedzieć- przez te mutacje MTHFR bierzesz inny kwas foliowy? W sensie oczywiście chodzi mi o inną formę. I czy w ogóle badałaś podczas starań poziom kwasu foliowego?Bąbel, CappuccinoBoo lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
PinaColada93 wrote:Ja dziś oficjalnie zaczęłam cykl. We wtorek mam pierwszy monitoring. Ustalimy leki itd.💪🤞
Martynkowo.. Mi lekarz powiedział że jeśli już się planuje IUI to mam się zachowywać jakbym już była w ciąży czyli zero alkoholu np. Nie chcę Cię negować czy coś, każdy robi jak chce ale może to właśnie jest jakiś sposób na obronę organizmu ta jelitowka.
Może.. w każdym razie mam nauczkę.
Chciałam wyluzować żeby nie zwariować no i mam.13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Trzymam mocno kciuki za jutro, widzisz doczekałaś się ✊✊✊😍😊🙈 ja jeszcze aż 4 dni 😱😱😱😞✊Bąbel wrote:Widzisz mówiłam Ci ze będzie lepiej 😘🙏🍀
Poniedziałek już na horyzoncie 💁♀️
My jutro 🙈🤦♀️🍀✊❤️Mad_red lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Oby tak było!!! Ale skąd to się wzięło to i tak się pewnie nie dowiem 🙈🙈🙈🙄✊✊✊trzymam kciuki żeby było ok 😍😊PinaColada93 wrote:Może po prostu to już jakieś resztki tego brązowego.
Będzie pięknie 😁 zobaczysz ❤️Mad_red lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞