Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
Może clexane i acard? Ja biorę taki zestaw i metylowane witMartaChm. wrote:Dziewczyny z mutacja,mam podejrzenie. Ze ja mam bo jak brałam ovarin w tamtym cyklu dopiero coś zaskoczyło, ale okazało się ciąża biochemiczna. Brałam tylko ovarin. Co powinnam jeszcze brać przed pozytywnym testem
Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
niezapominajka12345 wrote:Może clexane i acard? Ja biorę taki zestaw i metylowane wit
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki..
kryzys mam.. do testu parę dni, a nie mam żadnych objawów i już mam czarne myśli, że pierwsza iui i niepowodzenie.
Piersi mnie tylko trochę bolą jak zawsze przed okresem, nic więcej
martwię się jeszcze powrotem do pracy, ehPinaColada93 lubi tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
Martynkowo wrote:Cześć dziewczynki..
kryzys mam.. do testu parę dni, a nie mam żadnych objawów i już mam czarne myśli, że pierwsza iui i niepowodzenie.
martwię się jeszcze powrotem do pracy, ehMad_red, Jolka4025 lubią tę wiadomość
-
Brałam od razu po iui acard, clexane, duphaston, luteinę dopochwowo. Poza tym już dużo wcześniej biorę wit B12, magnez, kwas foliowy, wit. D, Prenatal duoMartaChm. wrote:Pogadam w czwartek o tym z ginekolog już kiedyś rozmawialiśmy to mówiła że da zastrzyki po pozytywnym teście ale no tym razem zanim się zaczęło to się skończyło... Ale i tak się cieszę a jakie witaminy bierzesz i powiedz po zabiegu iui co brałasstarania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Spokojnie! Ja zawsze się doszukiwałam objawów i zawsze jakies tam się znalazły a ciąży brak, teraz żadnych objawów (jak zresztą przez cały I trymestr) a ciąża jednak jest, więc jeszcze chwila cierpliwości ✊✊✊😍 trzymam kciuki!Martynkowo wrote:Cześć dziewczynki..
martwię się jeszcze powrotem do pracy, ehMad_red lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Szczerze to nawet nic nie widziałam 🙄🙄😅🙈 tylko karta ciąży mnie zainteresowala a reszta stwierdziłam, że to jakieś reklamy, muszę zajrzeć 😅🙄🙈
Ja jeszcze nie myślę o porodzie, jeszcze kupa czasu, ale na tą chwilę chyba raczej u siebie w mieście zresztą wiesz jak to jest możesz se planować a może Cie złapać znienacka😅🙈
No dosyć dziwnie, że tak obok siebie wizyty ale może Br chce zobaczyć wyniki tych badań nie wiem, ja mojemu pokaże dopiero w pon, wtedy też zdecyduje czy robię ten test nifty dodatkowo bo mieliśmy w tym zeszłym tygodniu już go robić ale przez te Plamienia....🙉 stwierdzilismy, że czekamy do pon. medart nie ma raczej żadnego swojego szpitala. Nie bój się prenatalnych, mów żeby tak nie naciskał i tyle niech spada hehe. Ojjj tak jeszcze w sumie dluuuuga niedziela i nareszcie mój upragniony poniedziałek 😍✊✊✊Mad_red, niezapominajka12345 lubią tę wiadomość
-
martwię się jeszcze powrotem do pracy, eh
Dopóki nie masz wyniku bety, to wszystko jest możliwe i życzę Ci bardzo pozytywna 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚
Mnie dziś od rana boli brzucha. Brałam nospe max i na bieliźnie zauważyłam drobna plamkę czerwono-brazową. Dziwne, bo jak się podcieralam to na papierze nic 🤷. Zaczynam już się stresować, a wizyta dopiero w przyszły wtorek 😒Bąbel lubi tę wiadomość
Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
martwię się jeszcze powrotem do pracy, eh
Bedzie dobrze. 🤞🍀❤️Mad_red, Jolka4025 lubią tę wiadomość
starania od lipca 2018 r.
AMH:
11.2019 - 4,00
09.2020 - 3.46
Badanie nasienia(morfologia) - 0%
01.2020: Sono HSG - obydwa jajowody drożne
06.05.2020: I IUI. ❌😔
08.06.2020: II IUI ❌😔
08.07.2020: III IUI ❌😔 😔
09.2020: in vitro -
NARESZCIE!!!!!✊✊✊✊
Wizyta na 15 pewnie będzie poślizg jak zwykle, trzymajcie mocno kciuki musi być dobrze 😊😊😊😍😍✊✊✊✊Bąbel wrote:O której masz wizytę Kochana? 💁♀️ To już jutro 💪🍀🌷Mad_red, Bąbel, Fragola_95, CinniMinni lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:NARESZCIE!!!!!✊✊✊✊
Wizyta na 15 pewnie będzie poślizg jak zwykle, trzymajcie mocno kciuki musi być dobrze 😊😊😊😍😍✊✊✊✊
A jedziesz do Medartu czy masz u siebie? 🤔
Bo teraz już mój N. nie wszedł ze mną do gabinetu na wizytę pierwszy raz byłam sama 😉
Ja nie wiem biorę ta nospe od piątku wieczora i narazie nie ma zbytnio różnicy ten brzuch mnie pobolewa a najbardziej wieczorami mi dokucza ☹️niezapominajka12345, Mad_red lubią tę wiadomość
-
Mad_red wrote:Dopóki nie masz wyniku bety, to wszystko jest możliwe i życzę Ci bardzo pozytywna 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚
Mnie dziś od rana boli brzucha. Brałam nospe max i na bieliźnie zauważyłam drobna plamkę czerwono-brazową. Dziwne, bo jak się podcieralam to na papierze nic 🤷. Zaczynam już się stresować, a wizyta dopiero w przyszły wtorek 😒
Ty się żadna plamka nie martw obserwuj to i dużo odpoczywaj 💪💪💪🍀🍀🍀🌷🌷🌷 -
U siebie mam wizytę ✊😊😊o Medart to chce zapomnieć jak najszybciej i już nigdy tam nie wracac 😉 hehe dosyć tam na cierpiałam, ale suma sumarum jestem im wdzięczna ✊😍😊
Spokojnie to dopiero 2 dni bierzesz, organizm musi się przyzwyczaic, ja biorę 3 razy dziennie i póki co jest ok, aż się boję jak będzie mi teraz kazał to odstawić heh...Bąbel wrote:Napewno będzie dobrze zobaczysz 🍀🍀🍀✊✊✊🙏🙏🙏
A jedziesz do Medartu czy masz u siebie? 🤔
Bo teraz już mój N. nie wszedł ze mną do gabinetu na wizytę pierwszy raz byłam sama 😉
Ja nie wiem biorę ta nospe od piątku wieczora i narazie nie ma zbytnio różnicy ten brzuch mnie pobolewa a najbardziej wieczorami mi dokucza ☹️Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Nie rozumiem?
Przepraszam, prenatal uno najpierw brałam a teraz od 12 tyg prenatal duo. Wszystko razem z witaminami.MartaChm. wrote:Ale prenatal duo osobno i dodatkowo te witaminy?starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:NARESZCIE!!!!!✊✊✊✊
Wizyta na 15 pewnie będzie poślizg jak zwykle, trzymajcie mocno kciuki musi być dobrze 😊😊😊😍😍✊✊✊✊
Trzymamy kciuki 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚. Będzie dobrze. Dawaj znać, co i jak. Myślami jestem z Tobą 😘😘😘niezapominajka12345, Bąbel lubią tę wiadomość
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
Bąbel wrote:Mnie cały czas boli brzuch 🤦♀️ Ja nie wiem co My z tymi brzuchami mamy 😏 ja od piątku wieczora biorę i najbardziej doskwiera mi właśnie wieczorami ☹️
Ty się żadna plamka nie martw obserwuj to i dużo odpoczywaj 💪💪💪🍀🍀🍀🌷🌷🌷
Dziękuję Bąbel za słowa wsparcia 😍😍😍 . Obserwuję, leżę i pachne. Jak będzie trzeba to i jutro wolne sobie zrobię, a co mi tam 🙂
A możecie polecić jakieś dobre witaminy dla ciężarówek? Ja dojadam doppel Herz mama, ale w tym tygodniu musze się zaopatrzyć. Oprócz tego biorę dodatkowo omega ,dawka ,2000 i selen, kwas foliowy 15mg.niezapominajka12345, Bąbel lubią tę wiadomość
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
-
Dziękuję bardzo ✊✊✊😍😊 ja również trzymam za Ciebie kciuki, odpoczywaj! U mnie Plamienia trwaly 4 dni teraz nagle cisza, jutro dam znać co tam się dzieje, mam nadzieję że Maleństwo rośnie i jest wszystko ok 😊😊😊✊Mad_red wrote:Trzymamy kciuki 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚. Będzie dobrze. Dawaj znać, co i jak. Myślami jestem z Tobą 😘😘😘
Bąbel, Mad_red lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Dziewczyny, proszę o radę. Już tutaj kiedyś pisałam, przez chwilę myślałam, że wiem co chce zrobić, ale teraz znów mam rozterki.
Staramy się od czerwca 2019. W sierpniu zaszlam Ale w połowie października poronilam puste jajo. Mogliśmy się starać od razu bo poronilam samoistnie. Zaczęliśmy od razu i intensywnie. Do tej pory nic. Jesteśmy w klinice bo już tak zwariowalam. Lekarka mówi, że jak nie chce czekać to inseminacja. Jutro mam Sono hsg, cykl odczekamy I w kolejnym stymulacja clo I inseminacja. Mam już dość tych staran. Myślę, że chciałabym spróbować inseminacji. Mąż też jest tego zdania. Tylko że dużo się czyta opinii, że inseminacja to w zasadzie takie same szanse jak przy zwykłym stosunku. Jakie wy macie do tego podejście? Proszę o wasze opinie.Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
niezapominajka12345 wrote:U siebie mam wizytę ✊😊😊o Medart to chce zapomnieć jak najszybciej i już nigdy tam nie wracac 😉 hehe dosyć tam na cierpiałam, ale suma sumarum jestem im wdzięczna ✊😍😊
Spokojnie to dopiero 2 dni bierzesz, organizm musi się przyzwyczaic, ja biorę 3 razy dziennie i póki co jest ok, aż się boję jak będzie mi teraz kazał to odstawić heh...
My jak takie lekomanki 🤣 ale ja mam brać tylko 5 dni a jutro już 3 dzień... zobaczymy co to będzie 😊niezapominajka12345 lubi tę wiadomość