Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚
Odpowiedz

💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚

Oceń ten wątek:
  • kicia_kocia Ekspertka

Wysłany: 19 listopada, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie sprawdziłam u siebie w okolicy i jest trochę klinik otwartych w sobotę a nawet w niedzielę. Nie chce mi się póki co przechodzić przez taką zmianę, ale jeśli w grudniu ponownie wypadniemy z IUI z uwagi na weekend to wezmę to pod uwagę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada, 22:11

Karolove, Pauuulaa lubią tę wiadomość

PCOS, starania o drugiego 👶🏼
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicia kocia oj zdecydowanie to porazka jak klinika nie pracuje w weekend.

43e007b402535b35389a1a34ce3b22f8.png
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś na bank owulacja. Zawsze mam mega oznaki owulacji. Jak na co dzień sachara tak mega śluz płodny plus mega ból jajnika bądź jajników . A za około 4 dni po owulacji ból piersi się zaczyna i trwa do @ 🫣

• Alicee2024 Koleżanka

Wysłany: 19 listopada, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, dzięki za odpowiedź😉 Twój lekarz wie o dolegliwościach? Nie planujecie zmiany stymulacji?

Kicia _kocia zazdroszczę pozytywnych "skutków ubocznych"! U mnie stymulacja = gorsza cera, opuchnięty brzuch i jakaś taka niestabilna emocjonalnie jestem 🤮

Karolove to masakra że kliniki są otwarte tak krótko. Cykl kobiety nie jest regularny a brak możliwości wizyt czy zabiegów tylko komplikuje sytuację.

Rozmawiałam z mężem, pójdę na monitoring za tydzień i zobaczę jaki plan ma moja doktor na ewentualność owulki w weekend. Jeżeli nic nie wymyśli, to poprosimy o dokumentację i poinformujemy o przeniesieniu. Mamy już inna klinikę (trochę droższa niestety) na oku która otwarta jest do 20stej na tygodniu i w soboty trochę krócej. Przy mojej nieelastycznej pracy to i tak byłoby spore ułatwienie 😰
    Do szału by mnie doprowadziło odpuszczenie cyklu z powodu zamknięcia kliniki. Nie małe pieniądze w nich zostawiamy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada, 22:53

Starania od 10.2022
    Klinika od 1.2024
    ♀️29 l
    - stymulacja owulacji
    - ureoplasma - wyleczona
    - 5.24 - udrożnienie jajowodu
    - hormony w normie
    - łuszczyca
    ♂️ 33 l
    - 4. 24 - embolizacja żylaków
    - obniżone parametry nasienia (morfo 1-0%)

10.2024 - IUI ❌
  • Alicee2024 Koleżanka

Wysłany: 19 listopada, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    U mnie dziś na bank owulacja. Zawsze mam mega oznaki owulacji. Jak na co dzień sachara tak mega śluz płodny plus mega ból jajnika bądź jajników . A za około 4 dni po owulacji ból piersi się zaczyna i trwa do @ 🫣

To źle? Do działa 😉

Starania od 10.2022
    Klinika od 1.2024
    ♀️29 l
    - stymulacja owulacji
    - ureoplasma - wyleczona
    - 5.24 - udrożnienie jajowodu
    - hormony w normie
    - łuszczyca
    ♂️ 33 l
    - 4. 24 - embolizacja żylaków
    - obniżone parametry nasienia (morfo 1-0%)

10.2024 - IUI ❌
  • Ania 89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicee tak tak będziemy działać. Te działania są chociaż przyjemne 😁 chociaż przy braku plemników to efekt będzie zapewne jak od 7 lat to co szkodzi spróbować 😃

‹‹ 361 362 363 364 365
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ