💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie sprawdziłam u siebie w okolicy i jest trochę klinik otwartych w sobotę a nawet w niedzielę. Nie chce mi się póki co przechodzić przez taką zmianę, ale jeśli w grudniu ponownie wypadniemy z IUI z uwagi na weekend to wezmę to pod uwagę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada, 22:11
Karolove, Pauuulaa lubią tę wiadomość
PCOS, starania o drugiego 👶🏼 -
Paula, dzięki za odpowiedź😉 Twój lekarz wie o dolegliwościach? Nie planujecie zmiany stymulacji?
Kicia _kocia zazdroszczę pozytywnych "skutków ubocznych"! U mnie stymulacja = gorsza cera, opuchnięty brzuch i jakaś taka niestabilna emocjonalnie jestem 🤮
Karolove to masakra że kliniki są otwarte tak krótko. Cykl kobiety nie jest regularny a brak możliwości wizyt czy zabiegów tylko komplikuje sytuację.
Rozmawiałam z mężem, pójdę na monitoring za tydzień i zobaczę jaki plan ma moja doktor na ewentualność owulki w weekend. Jeżeli nic nie wymyśli, to poprosimy o dokumentację i poinformujemy o przeniesieniu. Mamy już inna klinikę (trochę droższa niestety) na oku która otwarta jest do 20stej na tygodniu i w soboty trochę krócej. Przy mojej nieelastycznej pracy to i tak byłoby spore ułatwienie 😰
Do szału by mnie doprowadziło odpuszczenie cyklu z powodu zamknięcia kliniki. Nie małe pieniądze w nich zostawiamyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada, 22:53
Starania od 10.2022
Klinika od 1.2024
♀️29 l
- stymulacja owulacji
- ureoplasma - wyleczona
- 5.24 - udrożnienie jajowodu
- hormony w normie
- łuszczyca
♂️ 33 l
- 4. 24 - embolizacja żylaków
- obniżone parametry nasienia (morfo 1-0%)
10.2024 - IUI ❌ -
Ania 89 wrote:U mnie dziś na bank owulacja. Zawsze mam mega oznaki owulacji. Jak na co dzień sachara tak mega śluz płodny plus mega ból jajnika bądź jajników . A za około 4 dni po owulacji ból piersi się zaczyna i trwa do @ 🫣
To źle? Do działa 😉Starania od 10.2022
Klinika od 1.2024
♀️29 l
- stymulacja owulacji
- ureoplasma - wyleczona
- 5.24 - udrożnienie jajowodu
- hormony w normie
- łuszczyca
♂️ 33 l
- 4. 24 - embolizacja żylaków
- obniżone parametry nasienia (morfo 1-0%)
10.2024 - IUI ❌ -