*inseminacja 2025*
-
WIADOMOŚĆ
-
Vendigo wrote:To tylko mi o tym powiedzieli???? 🤣 Może chodzilo o moją budowę macicy 🫣 obudziłam się z bólem pęcherza, początkiem infekcji. Skonsultowałam z chatem gpt, wzięłam furagine i urosept i dużo piłam, na tyle dużo, że myślałam że nie wytrzymam drogi do kliniki bez przerwy na siusiu 🫣 ale dałam radę 🤣
Jestem już po, całość była bezbolesna i trwała może minute. Kazał mi 2 min jeszcze poleżeć i wygonił do domumyślałam, że zostanę tam z 15 min, ale nie
Obydwa pęcherzyki jeszcze nie pękły, ale endometrium ładnie urosło - nie dopytałam ile miały pęcherzyki i endo, ale mówił że jest idealnie. W piątek i niedzielę bardzo bolał mnie brzuch, tak owulacyjne. Myślałam, że to już po ptakach, a jednak się myliłam. Jednak nie znam swojego organizmu 🫣
Za 12 dni beta i wizyta, trzymajcie kciuki 🤞
Dostaliście jakieś zalecenia po IUI? Coś robic/czegoś nie robić? Mi powiedział, że mam normalnie żyć, tak jakby nigdy nic..
Też miałam takie zalecenia - żyć normalnie 😎
ja jedyne co to zrezygnowałam na te 2 tygodnie z ćwiczeń mocno angażujących mięśnie brzucha, ale to tak już turbo zapobiegawczotrzymam kciuki 🤞🏻
Ja dzisiaj byłam na USG w 4 dc, zaczynam stymulację i przygotowujemy się do 2 IUI, za tydzień podgląd. Nie udało mi się ani dzisiaj ani też za tydzień się nie uda złapać z moim lekarzem tylko z innym, ale na IUI muszę koniecznie już pójść do niego. Bardzo chciałabym pogadać już o kwalifikacji do in vitro bez konieczności podchodzenia do IUI po raz 3. 🥲Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:57
♀29 Regularne cykle, owulacje pomimo PCOS✔️
drożność ✔️ KIR Bx (5/5) ✔️ AMH 3,6 ✔️ PAI hetero ❌ niedoczynność tarczycy❌
♂37 hormony, nasienie✔️
DFI 10% ✔️ HBA 80% ✔️ stres oxy ❌
12 cykli naturalnych, 5 cykli stymulowanych❌
wyleczona ureaplasma ✔️
❌ 1. IUI 09/2025
⏳ 2. IUI 10/2025 -