*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Z mężem staramy się o drugie dziecko od listopada 2024, co prawda w przerwami, ale jednak trochę tych stymulacji było. Aktualnie czekam na okres i podchodzimy do drugiej (ostatniej) inseminacji, jeśli nie wyjdzie będę miała powtórzoną biopsję endometrium i podchodzimy do in vitro.
👶🏻Pierwsza ciąża 2018 (1cs Aromek + Ovitrelle)
Starania o drugie dziecko od listopada 2024 -
Powodzenia! oby to był ten cykl 💛Julka92 wrote:Witajcie
Z mężem staramy się o drugie dziecko od listopada 2024, co prawda w przerwami, ale jednak trochę tych stymulacji było. Aktualnie czekam na okres i podchodzimy do drugiej (ostatniej) inseminacji, jeśli nie wyjdzie będę miała powtórzoną biopsję endometrium i podchodzimy do in vitro.
czym jesteś stymulowana?🧑 34 🧔36
2023 🐻
02.2026 - powrót do starań 🩷
03.2026 - IUI [?] -
Akacjowa_ wrote:Powodzenia! oby to był ten cykl 💛
czym jesteś stymulowana?
Do tej pory Aromkiem plus ewentualnie jeszcze był dokładany Estrofem na poprawę endometrium bo bardzo ładnie mi po nim rośnie. A w tym cyklu lekarz zadecydował, że jest to ostatnia szansa przed in vitro więc zadziałamy mocniej - Aromek dwa razy dziennie plus raz dziennie Clo więc jestem trochę przerażona
Monitoring mam mieć już 7-9 dzień cyklu.
👶🏻Pierwsza ciąża 2018 (1cs Aromek + Ovitrelle)
Starania o drugie dziecko od listopada 2024 -
o to szybko, ale przynajmniej będzie stymulacja w pełni pod kontrolą 😁 w razie 'w' będzie można zejść z dawki albo dołożyć 😊Julka92 wrote:Do tej pory Aromkiem plus ewentualnie jeszcze był dokładany Estrofem na poprawę endometrium bo bardzo ładnie mi po nim rośnie. A w tym cyklu lekarz zadecydował, że jest to ostatnia szansa przed in vitro więc zadziałamy mocniej - Aromek dwa razy dziennie plus raz dziennie Clo więc jestem trochę przerażona
Monitoring mam mieć już 7-9 dzień cyklu.
U mnie Lametta 2x1 i Gonal 37.5 😊🧑 34 🧔36
2023 🐻
02.2026 - powrót do starań 🩷
03.2026 - IUI [?] -