*inseminacja 2026*
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety, ale czułam, że jest coś na rzeczy no drugiego i trzeciego dnia przyjmowania Clo bardzo bolały mnie jajniki i miałam nabrzmiały dół brzucha.Akacjowa_ wrote:O nieźle, to mocno zareagowałaś na leki.
Moment kiedy coś idzie nie tak jak byśmy chcieli zawsze troche dobija 🥺 alee zaraz kolejny cykl i kolejna szansa 💛
Szkoda mi tego cyklu, bo te dwa pęcherzyki z prawejgo jajnika wyglądały bardzo obiecująco. Teraz muszę cierpliwie czekać te trzy tygodnie, choć łatwo nie jest... -
No to napewno, każdy czas kiedy się nie działa niesamowicie się ciągnie, ale siła wyższa 🤷 my będziemy mieli przerwę w przyszłym miesiącu, wystartujemy pewnie pod koniec kwietnia 🙃Bakallia wrote:No niestety, ale czułam, że jest coś na rzeczy no drugiego i trzeciego dnia przyjmowania Clo bardzo bolały mnie jajniki i miałam nabrzmiały dół brzucha.
Szkoda mi tego cyklu, bo te dwa pęcherzyki z prawejgo jajnika wyglądały bardzo obiecująco. Teraz muszę cierpliwie czekać te trzy tygodnie, choć łatwo nie jest...🧑 34 🧔36
2023 🐻
02.2026 - powrót do starań 🧡
14.03.2026 - IUI
24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹 -
Może jest jeszcze za wcześnie? Mnie lekarz powiedział, żeby sprawdzić poziom bety dopiero 14 dni po IUIGhostler wrote:Hej dziewczyny, u mnie drugi cykl IUI, stymulacja bemfola 37,5 i clo 2x1, finalnie 3 pęcherzyki naprawmy jajniku, zastrzyk w piątek 06.03 godzina 10:30 IUI sobota 10:30. Nie mam wsparcia progesteronem po, działa ciałko żółte, czekam. Wczoraj robiłam testy easy at home i premom niby czułość 10, negatywne

-
Niby tak, ale się nie nastawiam i już planuje dalej 😊 po IUI okazało się, że nasienie było słabe, w zasadzie prawie na granicy, więc sprowadzono mnie skutecznie na ziemie 🙄Bakallia wrote:Ale przecież jeszcze nie znasz wyniku ostatniej IUI 🙂🧑 34 🧔36
2023 🐻
14.03.2026 - IUI
24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹 -
Ja również mam badać betę 14 dni po IUI.Bakallia wrote:Może jest jeszcze za wcześnie? Mnie lekarz powiedział, żeby sprawdzić poziom bety dopiero 14 dni po IUI
10 dni to za wcześnie, może jeszcze trwać implantacja.👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro), przeciwciała przeciwplemnikowe,
MTHFR hetero, Pai1 4G/4G
Jajowody ✅️
Cd138 ✅️
Kariotypy✅️
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
04/2025 klinika
4 cyke stymulowane
3 IUI
Acard, clexane
05/2026 kwalifikacja IVF -
Zawsze jest cień nadziei, że jednak się uda.Akacjowa_ wrote:Niby tak, ale się nie nastawiam i już planuje dalej 😊 po IUI okazało się, że nasienie było słabe, w zasadzie prawie na granicy, więc sprowadzono mnie skutecznie na ziemie 🙄
Zazdroszczę Ci Twojego pozytywnego podejścia. U mnie póki co "dół" 😐 -
Już sobie to trochę przetrawiłam przez weekend, u Ciebie też będzie lepiej lada dzień 😉 a że umówiłam się do mojego dr i chce mu przedstawić jaki mam plan 😅 to wyczekuje ma wizytę za miesiąc, żeby się odniósł i działamy 🧡Bakallia wrote:Zawsze jest cień nadziei, że jednak się uda.
Zazdroszczę Ci Twojego pozytywnego podejścia. U mnie póki co "dół" 😐🧑 34 🧔36
2023 🐻
14.03.2026 - IUI
24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹 -
U nas też już konkretne plany. Ostatnia IUI w kolejnym cyklu, a jeśli się nie uda to działamy z IVF. Żeby już nie tracić czasu i moich nerwów.Akacjowa_ wrote:Już sobie to trochę przetrawiłam przez weekend, u Ciebie też będzie lepiej lada dzień 😉 a że umówiłam się do mojego dr i chce mu przedstawić jaki mam plan 😅 to wyczekuje ma wizytę za miesiąc, żeby się odniósł i działamy 🧡
-
No i super, myślę, że przy skuteczności iui nie ma co za długo tracić czasu na kolejne próby 🙃 sama planuje podobnie 😊Bakallia wrote:U nas też już konkretne plany. Ostatnia IUI w kolejnym cyklu, a jeśli się nie uda to działamy z IVF. Żeby już nie tracić czasu i moich nerwów.🧑 34 🧔36
2023 🐻
14.03.2026 - IUI
24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹 -
12 i 13 dcMisia2158 wrote:Cześć
jakbyście mogły powiedzieć w którym dniu cyklu miałyście IUI? ☺️
Jupiter lubi tę wiadomość
👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro), przeciwciała przeciwplemnikowe,
MTHFR hetero, Pai1 4G/4G
Jajowody ✅️
Cd138 ✅️
Kariotypy✅️
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
04/2025 klinika
4 cyke stymulowane
3 IUI
Acard, clexane
05/2026 kwalifikacja IVF -
Witajcie! Dołączam do wątku
Wróciliśmy do starań o rodzeństwo po udanym IVF. Od początku naszej drogi, zeby zostac rodzicami walczyliśmy z niskimi parametrami nasienia. Poprawiły się na tyle, że dziś podeszliśmy do inseminacji. Pozdrawiam z kanapy, na której zamieszkałam od powrotu z kliniki do domu
Miło was poznać!
Choinka123 lubi tę wiadomość