INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunk_a wrote:Który dc? A masz jakas stymulacje? Pisalas pewnie ale kazda z nas tyle pisze. Sorki
Olencja, komu ja teraz raport z majtek zloze?
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Dziewczyny, jak to jest przy inseminacji na nfz, jak odbywa się oddanie nasienia?
Mam mieć w szpitalu podanie, czy partner też stawia sie w szpitalu?
Ja bede miala inseminacje na nfz i partner musi byc razem z tobą takie sa warunki w Poznaniu. Najpierw robią usg jesli wszystko ok to partner idzie oddac nasienie.niedoczynnosc tarczycy
amh 0,68
11.06.16 iui
25.10.16 iui
23.11.16 iui stymulacja
30.06.17 iui stymulacja
04/2019 brak komórek jajowych
01/2020 przerwany długi protokół
07/2020 nieudana procedura z jednym zarodkiem -
asiak1985 wrote:Ja bede miala inseminacje na nfz i partner musi byc razem z tobą takie sa warunki w Poznaniu. Najpierw robią usg jesli wszystko ok to partner idzie oddac nasienie.
Po prostu dopytaj jutro. -
nick nieaktualnyasiak1985 wrote:Ja bede miala inseminacje na nfz i partner musi byc razem z tobą takie sa warunki w Poznaniu. Najpierw robią usg jesli wszystko ok to partner idzie oddac nasienie.
ed. mogłabyś opowiedziec po krótce jak to wygląda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 22:12
-
asiak1985 wrote:Ja bede miala inseminacje na nfz i partner musi byc razem z tobą takie sa warunki w Poznaniu. Najpierw robią usg jesli wszystko ok to partner idzie oddac nasienie.
Też bym się chętnie dowiedziała jak to po kolei wygląda bo też tam jadę w maju i mam nadzieję na IUI.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
nick nieaktualnyo Poznaniu dużo piszą tutaj, niestety niezbyt dobrze...
http://www.nasz-bocian.pl/node/51517
ja powoli wycofuję się z pomysłu inseminacji na nfz po przeczytaniu tego -
Gdzieś za 2 tyg pierwsze podejście wiec zdam relacje jak to wyglądało.
Czytałam rózne opinie o Poznaniu ale stwierdziłam ze sama się musze przekonać tym bardziej ze każdy ma inne wymagania. Jesteśmy z poza Poznania wiec mój chłop musi oddać nasienie na miejscu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 01:14
niedoczynnosc tarczycy
amh 0,68
11.06.16 iui
25.10.16 iui
23.11.16 iui stymulacja
30.06.17 iui stymulacja
04/2019 brak komórek jajowych
01/2020 przerwany długi protokół
07/2020 nieudana procedura z jednym zarodkiem -
u mnie niestety kiepskie wieści;
pęcherzyk, który w piątek miał 13mm przestał rosnąć; zaczął natomiast rosnąc ten, który miał w piątek 10 mm i dzisiaj miał 13 mm; endometrium podrosło z 6 mm do 6,6 mm zaledwie
nie wiem, czy cokolwiek w tym cyklu z tej inseminacji będzie, dzisiaj już 15dc...
czy ktoś z Was miał kiedykolwiek bardzo późno inseminację, tak ok. 18-20 dc?
czy to ma w ogóle sens?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:19
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Gallina u mnie było tak ze pecherzyk rosl bardzo powoli ale rósł. Takiej sytuacji nie miałam..gdybyś zbadala estradiol wiedziałabys o dojrzałości pęcherzyka i czy coś będzie w tym cyklu. Z estradiolem lh i progesteron proponuje.
Nie wiem kochana...kiedy wizyta? Lekarz coś mówi? -
Lunk_a wrote:Gallina u mnie było tak ze pecherzyk rosl bardzo powoli ale rósł. Takiej sytuacji nie miałam..gdybyś zbadala estradiol wiedziałabys o dojrzałości pęcherzyka i czy coś będzie w tym cyklu. Z estradiolem lh i progesteron proponuje.
Nie wiem kochana...kiedy wizyta? Lekarz coś mówi?
mają zadzwonić popoułudniu z wynikami, zrobili mi chyba wszystkie te hormony, o których piszesz; powiedzą mi wtedy, co dalej; ta czwarta IUI w moim przypadku jest trochę taka bonusowa, czekając na przystapienie do invitro; lekarz wprawdzie uważał, że nie ma sensu kolejnej robić, ale też i szkoda cykl marnować; więc jestem troche przygnębiona, że nie idzie po mojej myśli, ale jest w zanadrzu konkretny plan
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
ojejku wrote:o Poznaniu dużo piszą tutaj, niestety niezbyt dobrze...
http://www.nasz-bocian.pl/node/51517
ja powoli wycofuję się z pomysłu inseminacji na nfz po przeczytaniu tego
Czytałam to kiedyś, ale to jest raptem kilka opinii, zawsze się znajdą negatywne nawet jakby było super, tak czy siak, nawet jeśli to prawda to i tak chcę wykorzystać tyle iui ile mi na nfz przysługuje W końcu płacimy składki07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Gallina wrote:mają zadzwonić popoułudniu z wynikami, zrobili mi chyba wszystkie te hormony, o których piszesz; powiedzą mi wtedy, co dalej; ta czwarta IUI w moim przypadku jest trochę taka bonusowa, czekając na przystapienie do invitro; lekarz wprawdzie uważał, że nie ma sensu kolejnej robić, ale też i szkoda cykl marnować; więc jestem troche przygnębiona, że nie idzie po mojej myśli, ale jest w zanadrzu konkretny plan
Jaki u Was problem?