INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martoszka wrote:My juz nie podchodzimy do iui. Wyszła NT mężowi. Wiec niech się leczy. Myślę, że nie ma co godzin juz za dzieckiem. Zrobiliśmy wszystko co mogliśmy i tyle, choć nie powiem, że bym nie chciała spróbować jeszcze iui, no ale jak jest nt no to trudno. Może w czerwcu jeszcze pójdziemy.
-
Gallina wrote:dzisiejszy dzień na forum upłynął pod hasłem wolno rosnących jajek...
jakieś inne njusy majtkowe i pozamajtkowe?
Monika, zdążysz z inseminacją w tym cyklu?
Ja tez nie bede sie martwic. W środę wszystko się wyjaśni-a na pewno to czy będzie owulacja i na kiedy szykować się na iui. -
Martoszka ściskam mocno, mam nadzieję,że te hormony można w miarę szybko ustawić, a Twój mąż nie odbiera tego jako uderzenie w jego męskość... czasami priorytety sobie trzeba poustawiać na nowo, co było ważne wczoraj, nie musi być dzisiaj...
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Martoszka wrote:Ale to w nic nie uderza. Dla nas to normalne. Ja sama mam hashimoto, wiec jego choroba nie jest dla nas nowością i jakimś problemem. Ważne by hormony tarczycy były dobre wreszcie.
Martoszka, a czy NT może być też przyczyną złych wyników spermy? Pytam, bo się na NT u mężczyzn zupełnie nie znam. My nadal szukamy przyczyny kiepskich wyników mojego mężą.
Własny dom piękna sprawa!
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Bizona jestem, jestem:-D
Jakby co to iui miałam 25 marca.Teraz czekam i im bliżej tych 14 dni po ,tym bardziej się denerwuję! Na początku zawsze spokój , a później zaczyna się myślenie:-(Chciałam pójść teraz w piątek na betę ale mam na rano do pracy i teraz nie wiem.Muszę się dowiedzieć czy w szpitalu mogę iść na krew po południu. -
Dziewczyny słuchajcie: biorę luteinę dopochwowo 3x dziennie i nie wiem co zrobić.Ostatnim razem po luteinie @ dostałam 2 dni później czego teraz nie chcę.Teraz planowa ma być w sobotę. W związku z tym lepiej przerwać branie już teraz czy brać dłużej parę dni?
-
Gallina wrote:Martoszka, a czy NT może być też przyczyną złych wyników spermy? Pytam, bo się na NT u mężczyzn zupełnie nie znam. My nadal szukamy przyczyny kiepskich wyników mojego mężą.
Własny dom piękna sprawa! -
bizona, no właśnie nie badaliśmy u męża hormonów, chciałabym teraz wykorzystać ten czas przed ewentualnym invitro, żeby i mąż mógł się dokładniej przebadać;
bizona, kiedy testujesz i jak się trzymasz? ostatnie dni są najgorsze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:55
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Mała Mi 80 wrote:Dziewczyny słuchajcie: biorę luteinę dopochwowo 3x dziennie i nie wiem co zrobić.Ostatnim razem po luteinie @ dostałam 2 dni później czego teraz nie chcę.Teraz planowa ma być w sobotę. W związku z tym lepiej przerwać branie już teraz czy brać dłużej parę dni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 20:02
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017