INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gallina wydaje mi się że jak nie wezmę przez 2-3 dni to nic mi nie będzie.Jak beta wyjdzie dobrze to zacznę brać resztę.Ale myślę że nie będzie mi potrzebna:-( Receptę na clo i fostimon też już wzięłam od lekarza w dniu iui:-D Jeszcze 1 góra 2 podejścia i in vitro...
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, melduję się po wizycie- to mója 3 IUI, a pierwsza na cyklu stymulowanym Lamettą ( wziełam o jedną tabletkę za dużo ) i dziś miałam z prawej strony 3 jajka: 19,16 i 14, endo 8,7 na drugim chyba 3 małe których nie bierzemy pod uwagę bo i tak nie urosną. Jutro mam IUI i zobaczymy jak to będzie...
Lunka, jutro dam Ci znać ile mi urosły pęcherzyki i wpisz mnie proszę na listę, że IUI (3) 05.04
Dziewczyny, my też nie badaliśmy u męża hormonów ;/
-
Gallina wrote:bizona, no właśnie nie badaliśmy u męża hormonów, chciałabym teraz wykorzystać ten czas przed ewentualnym invitro, żeby i mąż mógł się dokładniej przebadać;
bizona, kiedy testujesz i jak się trzymasz? ostatnie dni są najgorsze...
No to koniecznie zrobcie hormony i usg. My przed pierwsza wizyta u androloga zrobilismy 2 razy badanie nasienia z posiewem z przerwa miedzy jednym a drugim 3 miesiace, do tego hormony i usg. Poczytalismy ze lekarz i tak by nam kazal zrobic wiec juz przyszlismy na wizyte z wynikami.
Co do testowania to juz mnie nosi;) do tego odczuwam czas inaczej podbrzusze..dzis mnie nawet zakulo pare razy ( mam nadzieje ze to nie gazy hehe) ale domyslam sie ze to wina duphastonu...takze staram sie nie podniecac za bardzo..
Planuje testowac w sobote i jeszcze zrobic falstart w ta srode dla świętego spokoju;)
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualnyGallina wrote:Monika, piękny wynik, trzymam jutro kciuki!
Gallina, dziękuję za kciuki, u mnie jajka same rosną i same pękają...może stymulacja jeszcze je bardziej pobudzi
A z tego co pamiętam to u Ciebie w środę decyzja? Trzymam kciuki żeby IUI była a jeśli nie będzie to zawsze można naturalnie spróbować. O ile się nie mylę, KsicaLisica jest tego świetnym przykładem że cuda się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Alcea wrote:Dziś robiłam betę i melduję,że u nas IUI również niestety nieudana... Marzec chyba nikomu na tym forum nie przyniósł szczęścia.
Ale umówiłam już wizytę na kolejne podejście -
Bizona, obyś w tym cyklu do szczęśliwego testowania dojechała; to forum rozpaczliwie potrzebuje wiosennego dziecka, aby tę złą passę przerwać!
Monika, dziękuję bardzo za wsparcie! ja niestety w cuda nie wierzę, może dlatego, że dotąd w życiu o wszystko musiałam się sama wystarać i nic mi od tak z nieba nie spadło, ale to też hartuje albo będzie owulacja i inseminacja, albo nic w tym cyklu się nie zdarzy
Alcea, przykro mi bardzo... ale udało się raz, musi udać się i tym razem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 22:07
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Dzięki dziewczyny. Dalej wierzę,że się uda i już nieciepliwie czekam na kolejną IUI
Wy też się nie poddawajcie!
Gallina-To prawda: przydałoby się w końcu choć jedno dziecko na tym forum.Asia_88 lubi tę wiadomość
Podejście do drugiej ciaży:
4 IUI nieudane... -
Są tu dzieci w drodze na tym forum, dziewczyny cuda się zdarzają, ja Wam to powtarzamGallina, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Mogłabym napisać, że momentami wizja bezdzietności tak przytłaczała, że nie patrzyłam na małe dzieci, ale napiszę: cuda się zdarzają! Proszę mi tu optymistycznie podchodzić do prokreacji, wizualizować Niestety, starania to czas ćwiczenia cierpliwości, ale potem o tym w sekundę zapomnicie
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze