INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Wczoraj miałam iui aid w 14 dc. Dzien wcześniej dostałam zastrzyk na pęknięcie. Lecz wczoraj jeszcze nie pękły ale zabieg miałam normalnie. Były dwa pęcherzyki 20 i 22. Wieczorem pojawiło się lekkie brązowe plamienie. Dziś jest tego brązowego śluzu coraz więcej i boli podbrzusze. Czy to jest normalne?
-
Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj o 15.30- 10 dzień po IUI,
Sama nie wiem co sądzić druga kreska wyszła taka bladzizna, ze ledwo ja można wypatrzyć, ale pojawiała się po 4 minutach ( test o czułości 25 mlu)
Jak się dodaje zdjęcie, chciałabym, żebyście rzuciły okiem i napisały co sądzicie.Torunianka lubi tę wiadomość
Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
lily trzymam kciuki
zdj mozesz dodajna fotosik.pl
dodajesz pozniej wypierasz na fora dyskusyjne kopiujesz link -
nick nieaktualnymkl wrote:u mnie wynik był 32...hmm nie wiem co Ci doradzić, a co na to lekarz?? Kazał zbijać?
mam wizyte u endokrynologa 12 maja bo to on mi zlecil badanie prolaktyny. a gin nic nie wie o mojej prolaktynie. miałam dzwonić do niego po @ i mielismy rozmawiac o IUI -
nick nieaktualnylily3030 wrote:Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj o 15.30- 10 dzień po IUI,
Sama nie wiem co sądzić druga kreska wyszła taka bladzizna, ze ledwo ja można wypatrzyć, ale pojawiała się po 4 minutach ( test o czułości 25 mlu)
Jak się dodaje zdjęcie, chciałabym, żebyście rzuciły okiem i napisały co sądzicie.
powtórzysz rano i bedzie wyrazniejsza kreska pomału już gratuluje -
nick nieaktualny
-
lily3030 wrote:Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj o 15.30- 10 dzień po IUI,
Jak się dodaje zdjęcie, chciałabym, żebyście rzuciły okiem i napisały co sądzicie.
Ja chyba też nie wytrzymam. Tak dzielne czekałam a od wczoraj coś mnie strzeliło. W nocy nie mogłam spać bo myślałam. Temperaturę zaczęłam mierzyć czego nie robiłam wcześniej więc odniesienie zerowe. Do tej pory zero objawów na okres oprócz ciągnięcia cycków w środę chyba. A dzisiaj trochę pobolewa mnie brzucha jak na @. Więc pewnie pozamiatane. W poniedziałek/wtorek powinnam planowo dostać okres ale nie wiem jak to będzie przy progesteronie. Czym bliżej tym bardziej fixuje. Jeśli nawet się nie udało to chyba wolałabym wiedzieć i się już nie zadręczać. Dzisiaj jest 9dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 18:09
-
Pola możesz sprawdzić jutro rano, ja też zarzekałam się wytrzymam do niedzieli i dzisiaj zaczełam fiksować. Tym bardziej, że jakieś mdłości miałam od kilku, uczulenie i wysoką temperaturę- między 37,2-37,4 stopnia i dziwny śluz...
Mam nadzieję, że będzie ok
PolaMinka wrote:Myślę, że beta będzie pozytywna. Moja siostra miała taki sam wynik i z każdym dniem kreska robiła się mocniejsza.
Ja chyba też nie wytrzymam. Tak dzielne czekałam a od wczoraj coś mnie strzeliło. W nocy nie mogłam spać bo myślałam. Temperaturę zaczęłam mierzyć czego nie robiłam wcześniej więc odniesienie zerowe. Do tej pory zero objawów na okres oprócz ciągnięcia cycków w środę chyba. A dzisiaj trochę pobolewa mnie brzucha jak na @. Więc pewnie pozamiatane. W poniedziałek/wtorek powinnam planowo dostać okres ale nie wiem jak to będzie przy progesteronie. Czym bliżej tym bardziej fixuje. Jeśli nawet się nie udało to chyba wolałabym wiedzieć i się już nie zadręczać. Dzisiaj jest 9dpo.Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
Będzie na pewno! Ja oprócz 37,3 nie mam nic. Na zachcianki przed wcześnie więc wcinanie śledzi, gdzie całą zimę nie tknęłam zaliczam do standardowych zachcianek przed okresowych. Jak nadal będę tak się stresowała to jutro rano pojadę na betę, sikacza nie chce robić bo z nimi to tak właśnie różnie jest. a brzuch Cie pobolewał czy zupełnie nic? A jaki miałaś śluz?
Nawet nie wiesz jak się już cieszę, że 3 z kwietniowych się udało. Trzymam za Was dziewczyny kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 18:27
-
Brzuch mnie bolała przez trzy dni w ten poniedziałek, wtorek i środę- nad ranem tuż po przebudzeniu się tak jakby ktoś mi chwycił za macicę i rozciągał na boki, mocny ból, po tm jak mi wyszła wysypka i odstawiłam duphaston przeszło i do tej pory nic szczgolnego...
Trzymam za Ciebie kciuki, miałyśmy IUI dzien po dniu
PolaMinka wrote:Będzie na pewno! Ja oprócz 37,3 nie mam nic. Na zachcianki przed wcześnie więc wcinanie śledzi, gdzie całą zimę nie tknęłam zaliczam do standardowych zachcianek przed okresowych. Jak nadal będę tak się stresowała to jutro rano pojadę na betę, sikacza nie chce robić bo z nimi to tak właśnie różnie jest. a brzuch Cie pobolewał czy zupełnie nic?
Nawet nie wiesz jak się już cieszę, że 3 z kwietniowych się udało. Trzymam za Was dziewczyny kciuki.Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
Lily tez widze cien kreski, zrob bete;) trzymam kciuki:)
ja dzisiaj robilam po 48h kontrolnie bete, wynik 1740:)
powodzenia dziewczyny!Ania_84, Torunianka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...