INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lily3030 niestety nie mogę otworzyć tego zdjęcia ale jeśli to prawda to z całego serca Ci gratuluję!!!!Jakie miałaś jeszcze objawy???Mnie nadal nie bolą piersi, tylko są lekko powiększone.Kluje mnie jajnik i pobolewa brzuch.Śluzu mniej ale znowu nie taki gesty i biały.Miesiączka za 8 dni.Jakoś nastawiam się niezbyt pozytywnie.Rozczarowania tak bolą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 22:47
4 lata starań
Słabe nasienie
29.04.2016 PIERWSZA IUI Nieudana((
26.05.20160 DRUGA IUI .... Nieudana((
-
Kochana,
Ja staram sie nie nastawiać bo to taki cień, ze czasami sama mam watpliwości. Moze ten link sie otworzy
http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/fa4372e6e242f582
Z objawami to jest tak, ze nie wiem czy sama ich sobie nie wkręcam, ale od kilku dni mdli mnie szczególnie gdy jestem głodna, zaraz po iui miałam mnóstwo wodnistego śluzu, temperatura podwyższona, piersi dopiero dzisiaj zaczęły bolec- tak jak na @ i pisałam wczesniej o bólu podbrzusza. Dzisiaj jeszcze ból głowy.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki, objawy masz pozytywne
TIMBULINA wrote:Lily3030 niestety nie mogę otworzyć tego zdjęcia ale jeśli to prawda to z całego serca Ci gratuluję!!!!Jakie miałaś jeszcze objawy???Mnie nadal nie bolą piersi, tylko są lekko powiększone.Kluje mnie jajnik i pobolewa brzuch.Śluzu mniej ale znowu nie taki gesty i biały.Miesiączka za 8 dni.Jakoś nastawiam się niezbyt pozytywnie.Rozczarowania tak boląDwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
Zobaczymy co jutro przyniesie, tak bardzo chciałbym zeby ta krecha pociemniała
QUOTE=Paolala]Lily tez widze cien kreski, zrob bete;) trzymam kciuki:)
ja dzisiaj robilam po 48h kontrolnie bete, wynik 1740:)
powodzenia dziewczyny![/QUOTE]
Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
Lily będzie dobrze zobaczysz!!!! Mnie w sumie nie mdli ale jak głodna jestem to aż mi słabo ale wszystko można sobie wkręcić.Dzisiaj boli mnie strasznie tył pleców i w udach mnie ciągnie.Wczoraj był 7 dzień po insem. I tak mnie rano bolał brzuch, że myślałam że zaraz dostane @.potem przeszło.Oj tak bym już chciała żeby nam się udało.Juz tyle lat walczymy.Tracę juz siły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 23:17
4 lata starań
Słabe nasienie
-
To dokładnie tak jak mnie kilka dni temu, rano mocny ciągnący ból. Kolezanka jak była w ciąży to wlasnie krzyż ja bardzo bolał.
Mysle ze w koncu sie udaTak jak patrze na forum to statystyki wynoszą ok 20% moze akurat je podwyższymy, bo do tej pory słabe...
Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
No co ty???Haha Może dlatego bo jakoś ciągle senna jestem.Dziś się wyspałam a po dwóch godzinach byłam wykończona.A tylko obiad zrobiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 23:53
4 lata starań
Słabe nasienie
-
To może bedą bliźniaki
)))) Z tego 23 i 20, bo ten 18 pewnie nie pękł. Mi zawsze sie marzyły, ale w tym cyklu nie ma szans bo pękł tylko jeden pęcherzyk 30 mm, był drugi 19 ale nie pękł, nie miałam nic na pękanie, tylko monitoring bo wczesniej mi same pękały
Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
Mi tez pękaly ale chyba na wszelki wypadek kazali wziąć ovitrelle .Ja tez bym chciała bliźniaki.Nie miałam sprawdzane czy pękły ale chyba tak bo dzień po inseminacji strasznie bolał mnie brzuch aż miałam delirke4 lata starań
Słabe nasienie
-
Ja tez sie strasznie bałam, ale najważniejsze, ze ten dzisiejszy dał mi jeszcze nadzieje. Pewnie wszystkie dziewczyny maja stresa. Lepiej czasami nie wiedzieć, zeby po raz kolejny sie nie rozczarować..no ale dzisiaj coś mnie wzięło i stwierdziłam ze nie wytrzymam do niedzieliDwa lata strań
1.IUI 26.04.2016