INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Colla wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/64RtteBQ8RVY44MI1tS3vbf1_jARrw
Dziewczyny robilam zastrzyk z pregnylu 22.04, 23.04 mialam inseminacje.. Czy to jeszcze pregnyl? Mam bole jak na okres.. Innych nie zauwazylam. Kiedys bylam w ciazy, ale wtedy piersi bolaly tak, ze dotknac nie moglam.
Trzymam kciuki żeby to była ciąża:)niedoświadczona 32 -
nick nieaktualny
-
Nam pomimo dobrych parametrów nasienia nie udało się. Beta 1,2.
Cola moje gratulacje! -
Kochane dziewczyny jeszcze nie - dziękuje, nie chce zapeszac. To była moja pierwsza iui, a ja serio zwatpilam jakoś parę dni temu, tak że odstawilam dupka. Dziś ogromnie boli mnie głowa, ide po kolejny test, zobaczę jutro rano. Na spokojnie wszystko. Oby wszystko było pomyslnie, trzymam kciuki by i u was tak było.
bajka_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylily3030 wrote:Mi lekarz powiedział, ze nie ma żadnych ogeaniczen tego samego dnia poszliśmy na 9 km spacer bo była piękna pogoda Polecam
lily3030, żyje zupełnie normalnie, nie mam żadnych ograniczeń ( przyznaję że przy pierwszym podejściu trochę fiksowałam) ale takie smażenie się na słońcu to chyba nie wskazane ( nie chodziło mi o spacery w słońcy czy o sport tylko takie leżenie plackiem na leżaku )...
Colla, gratuluję tak po cichutku -
Hej!!! Gratuluję pozytywnych testów
Monika moim zdaniem można się opalać, mi lekarz powiedział dziś, że mam żyć normalnie. I taki mam zamiar Pytałam czy mogę biegać bo zaczęłam na razie trucht - godzinę biegnę i na razie wybiegane mam po 7 km dziennie (3 min biegu 3 min marszu - realizuję plan biegacza dla początkujących) Gin powiedział, że jak najbardziej mam biegać.
Dziś miałam 2 iui. W prawym jajniku 2 pęcherzyki 28mm i 21 mm, endo 12mm.
Dostałam zastrzyk ovitrelle. Po 2,5 godzinie miałam iui - pęcherzyki miały w już po 17mm więc zastrzyk szybko zadziałał. Endo nadal było 12mm.
Testuje 21.05bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
nick nieaktualny
-
Beta w 11 dpo 24,2 ))) Jutro powtórka. Trzymam kciuki za resztę, maj zaczął się pozytywnie- obu tak dalej!!!
Jolcia1985, Torunianka, bajka_, Alcea, TIMBULINA, ka_tarzyna, gosia89, monika9966, Płatek szkarłatny, Lady In Red, Opium, niedoświadczona 32 lubią tę wiadomość
Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
Dziewczynki gratuluje:D
ktora prowadzi liste niech uaktualni ładnie sie zaczyna robic:D oby cala reszta nadrobila statystyki z poprzednich miesiecy
trzymam za wszytkie kciuki:D
Ja 11dc i sluz rozciagliwy czyzby tak szybko owulacja? normalnie 14-16dc dopiero...moze przez to ze w poprzednim cyklu laparo mialam...matko to tak niedawno temu a mi sie wydaje ze wieki temu to mialamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej dziewczyny! Jestem 5 dni po IUI, brałam w tym cyklu kolejno CLO, zastrzyk z Pregnylu i teraz przez 14 dni progesteron. Zaobserwowałam jedna dziwna rzecz - w ogóle nie bolą mnie piersi. Zazwyczaj od owulacji mnie pobolewają, a czasem bolą mega mocno. Wydaje mi sie to bardzo dziwne - reagowała tak któraś z Was na hormony?
Pozdrawiam wszystkie staraczki!!!Torunianka lubi tę wiadomość
-
Lady in Red mnie właśnie też nie bolą.Chyba, że mocniej ścisnę.Zawsze tydzień przed okresem bolały i były większe.A tu nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 14:11
4 lata starań
Słabe nasienie
29.04.2016 PIERWSZA IUI Nieudana ((
26.05.20160 DRUGA IUI .... Nieudana (( -
Colla wrote:Kochane dziewczyny jeszcze nie - dziękuje, nie chce zapeszac. To była moja pierwsza iui, a ja serio zwatpilam jakoś parę dni temu, tak że odstawilam dupka. Dziś ogromnie boli mnie głowa, ide po kolejny test, zobaczę jutro rano. Na spokojnie wszystko. Oby wszystko było pomyslnie, trzymam kciuki by i u was tak było.
Colla jak sytuacja na froncie????4 lata starań
Słabe nasienie
29.04.2016 PIERWSZA IUI Nieudana ((
26.05.20160 DRUGA IUI .... Nieudana ((