INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, widzę, że u Was co raz więcej udanych IUI
aby ten trend już się utrzymywał.
Mari123 - jeżeli nie brałaś pregnylu lub ovitrelle to chyba można gratulować.
U mnie przy becie na poziomie 57 wyszła hmmm w sumie to nawet nie wyszła druga krecha, wyszło na chwilę coś co mogło wyglądać na cień cienia baaardzo delikatnego, ale potem zniknęło. Za to beta się nie myliła. U Ciebie jest już bardzo ładny cień drugiej kreski
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualny
-
Mari123 chyba wszystkie dłużej starające się wiemy, że ciężko uwierzyć. Zrób na spokojnie betę, potem kolejną po 48 h i wtedy możesz zacząć się tak na prawdę cieszyć
. Potem oczywiście przychodzi parę tygodni strachu, stresów, najpierw oczekiwanie na zarodek z serduszkiem, potem kolejny strach czy wszystko dobrze się rozwija, ale po 12 tc jak wszystko jest dobrze można w końcu poczuć się bezpieczniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 13:53
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Ja juz po usg drugi pecherzyk nue pekl zaczal sue ovkurczac i na 11 mm wiec chyba ten jeden pekl i zablokowal drugiego
niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mee wrote:Zrobiłam betę, niestety negatywna, także w przyszłym miesiącu robimy ostatnie podejście.
Ale sukcesy niektórych dziewczyn dodają nadziei! -
Mee wrote:Zrobiłam betę, niestety negatywna, także w przyszłym miesiącu robimy ostatnie podejście.
Ale sukcesy niektórych dziewczyn dodają nadziei! -
Mati jestes w ciąży na 100%
Gratuluje, jak chcesz moge Ci pokazać moje krechy-- dużo jaśniejsze))
QUOTE=Mari123]Ach jo... musze poczekac do jutra.
rano powtorzylam test. wyszedl taki sam jak ten z wieczora. nie dalo mi to spokuj i kupilam inna marke. a tam bialo. dopiero az po wyschnieciu jest slad kreski- wiec ten jest negatywny. jutro pojde na krew- to bedzie 14 dzien po owu.
chcialam wam go pokazac, ale nie wiem czy to dziala:
http://images78.fotosik.pl/630/81802d5361340626med.jpg
ten sie mnie udalo otworzyc, ale musialam otworzyc obrazki[/QUOTE]
niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
ewelinka3673 wrote:Dziewczyny, jak to jest z ta inseminacja? Jak to wygląda w praktyce? Ja od 7 d.c. biorę co drugi dzień zastrzyki Puregon. 14 d.c. mam wizytę, czego mogę się spodziewać?
-
A dzień po IUI czyli 16 dc miałam wizytę kontrolna usg aby sprawdzić czy pekly pęcherzyki,pekly wszystkie i od 18 dc biorę luteine 2 razy 1 do 32 dc.
Lekarz mówił ze mam normalnie żyć, bez żadnych ograniczenniedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
-
AniaStaraczka85 wrote:A dzień po IUI czyli 16 dc miałam wizytę kontrolna usg aby sprawdzić czy pekly pęcherzyki,pekly wszystkie i od 18 dc biorę luteine 2 razy 1 do 32 dc.
Lekarz mówił ze mam normalnie żyć, bez żadnych ograniczen
Ania a czułaś to pękanie pęcherzyków?
Naczytałam się że po pregnylu to taki ból mocny przy owulacji.. a ja jestem już 36 godzin od zastrzyku i coś tam mnie z rana po zabiegu kolnęło po drugiej stronie,ale to chyba raczej od tego wziernika i usg..i więcej nic! Na usg na pewno nie pójdę jutro żeby to sprawdzać..bo sobota i tylko zabiegi pilne robią.niedoświadczona 32 -
niedoświadczona 32 wrote:Ania a czułaś to pękanie pęcherzyków?
Naczytałam się że po pregnylu to taki ból mocny przy owulacji.. a ja jestem już 36 godzin od zastrzyku i coś tam mnie z rana po zabiegu kolnęło po drugiej stronie,ale to chyba raczej od tego wziernika i usg..i więcej nic! Na usg na pewno nie pójdę jutro żeby to sprawdzać..bo sobota i tylko zabiegi pilne robią.niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość