INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady In Red wrote:Dziewczyny, jutro mam IUI, tymczasem dzisiaj test owu pozytywny (kreska tak ciemna, ze jeszcze takiej nie widziałam), śluz wodnisty, piersi bolesne. Boje sie, ze jutro będzie za późno
Wczoraj o północy podawałam sobie Pregnyl.
Co za stresy
Trzymam kciuki jutro.mocno mocno;))Lady In Red lubi tę wiadomość
-
Mi kazał 15 dni od inseminacji testować o ile @ nie pojawi się wcześniej.. muszę to jakoś zaplanować jednak inaczej, bo na sukces nie liczę tym razem. Muszę wiec pójść na wizytę z ujemnym wynikiem i ustalić strategię na następny cykl..tylko termin trzeba rezerwować z wyprzedzeniem.. nie wiem jak to dograćniedoświadczona 32
-
Niedoświadczona u mnie to wizyta zawsze ma byc miedzy 2-4 dc wiec spokojnie te kilka dni gdzies sie znajdie termin
nrazie o tym nie mysl
-
Lady In Red wrote:A ja trzymam za Ciebie
To kiedy testujesz? Mi ostatnim razem kazali dokładnie 14 dni po
-
niedoświadczona 32 wrote:Mi kazał 15 dni od inseminacji testować o ile @ nie pojawi się wcześniej.. muszę to jakoś zaplanować jednak inaczej, bo na sukces nie liczę tym razem. Muszę wiec pójść na wizytę z ujemnym wynikiem i ustalić strategię na następny cykl..tylko termin trzeba rezerwować z wyprzedzeniem.. nie wiem jak to dograć
-
Ania_84 wrote:Niedoświadczona u mnie to wizyta zawsze ma byc miedzy 2-4 dc wiec spokojnie te kilka dni gdzies sie znajdie termin
nrazie o tym nie mysl
No właśnie ostatnio brałam clo od 3 dc... clo mam jeszcze, tylko nie wiem czy dawka będzie taka sama. Jutro idę na usg do sieciówki w ramach prywatnego ubezpieczenia żeby sprawdzić pęcherzyki, bo w klinice już nie mam szans się dostać... jak nie pękło to się zapisuję do kliniki.
niedoświadczona 32 -
AniaStaraczka85 wrote:Kurcze a w mojej klinice jest tak ze jak lekarz każe przyjść na usg na jakąś kontrolę to nie ma siły i wciskają gdzie się da,mi kiedyś wypadło 3 maja i siedziałam z innymi do IUI w kolejce:)
Właśnie rzecz w tym, że mi nie kazał.. zakładał pewnik, że pęknie..i od razu miałam zacząć dupka..i test za 15 dni, a tymczasem nie miałam żadnych pregnylowych objawów owulacji..i nie mam nadal!Aż się boję, że jakaś może torbiel się zrobiłaJutro się okaże..
niedoświadczona 32 -
niedoświadczona 32 wrote:Właśnie rzecz w tym, że mi nie kazał.. zakładał pewnik, że pęknie..i od razu miałam zacząć dupka..i test za 15 dni, a tymczasem nie miałam żadnych pregnylowych objawów owulacji..i nie mam nadal!Aż się boję, że jakaś może torbiel się zrobiła
Jutro się okaże..
Ale nie martw się bo w tamtym feralnym cyklu i tak czułam jajnik po pregnylu a i tak nie pekly wiec nie ma regułyniedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
-
AniaStaraczka85 wrote:No właśnie do 32 dc kazał brać luteine wiec.zapytałam go czy tego 32 mam testować to powiedział ze mogę już, a le skoro Wam mówią ze 14,15 dni po IUI to chyba jednak poczekam.a Ty miałaś pierwsza IUI też?
Tak, to była moja pierwsza IUI, jutro będzie druga.
Ja mam normalnie dość krótka fazę lutealna (11dni), ale w cyklu IUI dostałam progesteron i wydłużyła sie do 14 dni. Mimo zaleceń lekarza nie wytrzymałam i zatestowalam 12 dnia - była jedna kreska. Potem powtórzyłam 14 - znów jedna kreska. A potem dostałam okres.
Mam nadzieje, ze u Ciebie bedą 2 krechy!
-
Lady In Red wrote:Tak, to była moja pierwsza IUI, jutro będzie druga.
Ja mam normalnie dość krótka fazę lutealna (11dni), ale w cyklu IUI dostałam progesteron i wydłużyła sie do 14 dni. Mimo zaleceń lekarza nie wytrzymałam i zatestowalam 12 dnia - była jedna kreska. Potem powtórzyłam 14 - znów jedna kreska. A potem dostałam okres.
Mam nadzieje, ze u Ciebie bedą 2 krechy! -
Lady In Red wrote:Ja akurat brałam Utrogestan, a nie dupka. W ostatnim dniu brania Utrogestanu zaczęłam plamić, a kolejnego dnia dostałam okres.
-
Pazyfae wrote:Ja skonczylam brac luteine w srode. Nie wiem w sumie kiedy powinnam zrobic test.