INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po długich przemysleniach i rozmowach z mężem stwierdzilam że podejde do 3iui nasieniem męża,nie będę faszerowac go witaminami bo i tak efekt mizerny a jak nie wyjdzie to podchodzimy do iui z dawcą,nas również nie stac na in vitro
Ania_84, niedoświadczona 32 lubią tę wiadomość
majka23
-
Dziewczyny nie wiem, czy ktoś śledzi moje losy... ale byłam na usg i jajo pękło! I to zapewne w dobrym momencie, bo w zatoce została niewielka ilość płynu endometrium 15 mm:) Moja radość jest wielka.. a jeśli jest tu więcej takich panikujących jak ja, to po pregnylu pęka 99% pęcherzyków i to że nie boli nic nie ma do rzeczy:) Powyżej parę osób mi mądrze mówiło ale ja najmądrzejsza musiałam pobiec i sprawdzać:)Wam też życzę samych dobrych wieści!
Ania_84, Alcea, bizona, Płatek szkarłatny, ewelinka3673, Lady In Red lubią tę wiadomość
niedoświadczona 32 -
majka23 wrote:A ja po długich przemysleniach i rozmowach z mężem stwierdzilam że podejde do 3iui nasieniem męża,nie będę faszerowac go witaminami bo i tak efekt mizerny a jak nie wyjdzie to podchodzimy do iui z dawcą,nas również nie stac na in vitro
Słuchaj nie wiem jakim człowiekiem jest Twój mąż, ale powiem Ci, że jeśli pragniecie po prostu być rodzicami, to uda się i będziecie i dawca/niedawca nic tu nie zmieni kiedy jestem po 1 podejściu to widzę wyraźnie, że to dziecko które może jeszcze nawet nie zaistniało jest już kochane przez mojego męża..i on chyba bardziej chce tej ciąży chyba niż ja.. Trzymam za Was kciuki!niedoświadczona 32 -
niedoświadczona 32 wrote:Dziewczyny nie wiem, czy ktoś śledzi moje losy... ale byłam na usg i jajo pękło! I to zapewne w dobrym momencie, bo w zatoce została niewielka ilość płynu endometrium 15 mm:) Moja radość jest wielka.. a jeśli jest tu więcej takich panikujących jak ja, to po pregnylu pęka 99% pęcherzyków i to że nie boli nic nie ma do rzeczy:) Powyżej parę osób mi mądrze mówiło ale ja najmądrzejsza musiałam pobiec i sprawdzać:)Wam też życzę samych dobrych wieści!
-
majka23 jesli macie jakiekolwiek szanse na powodzenie z mezem to jak najbardziej próbujcie
Mój mąż miał ze mna straszny problem bo musiałam sie upewnić ze razem nie mamy szans -
A ja dziewczyny od wczoraj mam bóle brzucha jak na @,rano zrobiłam test i jest cień cienia ale po większej chwili niż powinno,jutro rano powtórzę i pójdę tez na betę,bo luteine mam brać aż do 32 dc do piątku i nie wiem.co z nią robić odstawiac czy nie
Ania_84, Lady In Red, bizona, niedoświadczona 32, ewelinka3673, Mari123 lubią tę wiadomość
-
Ale ten ból pojawił się wczoraj czyli w 27 dc,jak na mnie coś za wcześnie i zawsze jak się pojawiał to już okres się zaraz rozkręcal a tu nic,mecze się od wczoraj
-
Widzę że dziś same dobre wieści To i ja powiem że jestem zadowolona z wizyty, pierwszy raz w życiu zobaczyłam dominujący pęcherzyk (i 2 mniejsze). Na razie ma 13 mm ale mam brać dalej Puregon i dodatkowo Merional. W środę Ovitrelle i w czwartek moja pierwsza IUI. Trzymam za nas wszystkie kciuki
Lady In Red, niedoświadczona 32 lubią tę wiadomość
PCOS
02.06.2016r. - IUI - -
niedoświadczona 32 wrote:Słuchaj nie wiem jakim człowiekiem jest Twój mąż, ale powiem Ci, że jeśli pragniecie po prostu być rodzicami, to uda się i będziecie i dawca/niedawca nic tu nie zmieni kiedy jestem po 1 podejściu to widzę wyraźnie, że to dziecko które może jeszcze nawet nie zaistniało jest już kochane przez mojego męża..i on chyba bardziej chce tej ciąży chyba niż ja.. Trzymam za Was kciuki!majka23
-
Dziewczyny, mam problem. Da się gdzieś dokupić igły do pena? Bo mam zrobić jeszcze jutro zastrzyk ale mi zbrakło igieł. Mam mieć 7 dawek, miałam już 6 a tylko tyle igieł było w pudełku. jutro wezmę go ze sobą i ruszę w miasto w poszukiwaniu igieł. Macie jakiś pomysł?
Ania_84 lubi tę wiadomość
PCOS
02.06.2016r. - IUI - -
ewelinka3673 wrote:Dziewczyny, mam problem. Da się gdzieś dokupić igły do pena? Bo mam zrobić jeszcze jutro zastrzyk ale mi zbrakło igieł. Mam mieć 7 dawek, miałam już 6 a tylko tyle igieł było w pudełku. jutro wezmę go ze sobą i ruszę w miasto w poszukiwaniu igieł. Macie jakiś pomysł?