INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ja miałam usg dzien po IUi i jednego pecherzyka nie bylo juz a drug mial 22,5 mm w piatek mialam przyjsc zobaczyc czy tez pekła a juz był mały 11 widac bylo ze juz nie jest taki regularny tylko taki sflaczały na USG
ja czułam w okolicy prawego jajnika takie kłucie , ciagniecie bylam pewna ze pekł a tu masz ci losale to jest dla mojego gina wazna info
choc mogło byc tak ze jak pekł jeden zaczal sie wydzielac prog i zablokowal pekniecie drugego podobno odwoja owulacja moze byc mozliwe tylko w ciagu 24 h od pierwszej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mari123 wrote:Bingo!!!
Jestem w ciazy!
Doktor mowi ze wyniki w norme. Nastepna bete ma zrobic w polowie tygodnia.
Ciezko w to uwierzyc. Trzymajcie prosze kciuki aby beta rostla. -
Mari123 wrote:Bingo!!!
Jestem w ciazy!
Doktor mowi ze wyniki w norme. Nastepna bete ma zrobic w polowie tygodnia.
Ciezko w to uwierzyc. Trzymajcie prosze kciuki aby beta rostla.)
-
nick nieaktualny
-
ewelinka3673 wrote:Dziewczyny tak czytam ze z ta IUI mozna nie trafic. A czy nie mozna "poprawic" w domu z mezem? Czy jest jakis zakaz po IUI?
-
ewelinka3673 wrote:Dziewczyny tak czytam ze z ta IUI mozna nie trafic. A czy nie mozna "poprawic" w domu z mezem? Czy jest jakis zakaz po IUI?
Mój mąż pierwsze o co pytał to czy po tym zabiegu można się seksić:)na szczęście można:)niedoświadczona 32 -
Mari123 wrote:A tu wakacje w grecji juz zaplacone
Gratuluje, bardzo sie cieszę, ze IUI sie udała! Zmieniasz w związku z tym plany wakacyjne? Wiem, ze dziewczyny w ciąży normalnie latają i wszystko jest ok. Ja dawniej tez myślałam, ze w ciąży bym sie nie ograniczała z podróżowaniem, ale odkąd wiem, ze zajście w ciąże graniczy u mnie z cudem, trochę inaczej na to patrzę - tzn. z większa ostrożnością.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 17:30
-
Mi się raz zdążyło ze po clo urósł jakiś pożal się Boże pęcherzyk z którego nic nie było i napewno raz pomimo pregnylu razy 2 nie pekly mi pęcherzyki i zrobiła się wtedy cysta,a tak to zwykle reaguje
-
U mnie po CLO nie było żadnego konkretnego tylko duża ilość małych pęcherzyków jak to przy PCO. Raz miałam nadzieję że coś urosło bo jeden się wyróżniał nie pamiętam wielkości ale większy niż normalnie u mnie ale na kolejnej wizycie rozczarowanie bo nie ma... zniknął. Dlatego się boję że z tych zastrzyków też nic nie będzie.PCOS
02.06.2016r. - IUI - -
Mari a widzisz
wielkie gratulacje, niech beta teraz sobie ładnie rośnie no i oczywiście spokojnej ciąży. Odpoczywaj, dbaj o siebie i radzę nie czytać pewnych rzeczy, zwłaszcza tych złych
.
U mnie początki były trochę ciężkie m.in szpital, potem długie leżenie ale mocno wierzyłam w to, że będzie dobrzei jak na razie jest co raz lepiej
i ja też już co raz lepiej się czuję
.
Jeszcze raz gratulacje1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualny