INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
niedoświadczona 32 wrote:Link do fotki
https://zapodaj.net/c41b7757ab58f.jpg.html
szczególnie z wieczornego moczu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 21:25
niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
-
niedoświadczona 32 wrote:Dziewczyny doświadczone w testach i pregnylu bardzo proszę i pomoc.. ponieważ dziś się wściekłam i postanowiłam się upić zdecydowaliśmy z mężem o zrobieniu testu sikanego.. chciałam poszaleć w weekend, a @ spodziewam się w poniedziałek..W trakcie przepisowych 5 min wyszła bardzo blada kreska..która ciemniała z czasem jeszcze bardziej.. na ulotce napisano, żeby nie odczytywać po 20 min.. ale 20 min nie minęło.. jak mi powiecie jak wrzucić fotkę to wam wrzucę..
i moje pytanie brzmi czy to jest pregnyl? Dostałam go w 12 dc o 9 rano, jutro o 9 minie więc 14 dni..niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
-
Dzięki za szybki odzew.. pewnie te które mają takie przejścia za sobą wiedzą, że w to nie wierzę.... ani mój mąż i jemy czereśnie i nie wiemy co dalej zrobić.. mąż chce seks a ja nie wiem! Generalnie nie wierzę w te testy.. był o czułości 20...no i jak się już nieraz przekonałyśmy od kreski jeszcze daleka droga do dziecka.. biorę dalej dupka i czekam.. do terminu @.. jak nie będzie to wtedy hcg.. dobry mam plan? i picia nie będzie ...niedoświadczona 32
-
PolaMinka oby sprawcą kiepskiej stymulacji była ta prolaktyna. A co do endo to dziwne... A próbowałaś te internetowe metody typu czerwone wino i migdały?
Też myślę żeby pójść do lekarza rodzinnego po skierowanie do poradni genetycznej i zrobić sobie badania kariotypów itp na nfz. Ciekawe czy mi da... Ale dzięki za info że ma obowiązek
Bridget witam i trzymam kciuki żeby udało się za pierwszym podejściem
GdzieśPoDrigiejStronieTęczy przykro mi Nie poddawaj się, dlaczego zastanawiacie się czy podchodzić?
KarolinaSeven trzymam kciuki jutro Rzeczywiście trochę szybko, ale doskonale ciebie rozumiem
Płatek to jeszcze miałaś akcje. Ale najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło i miałaś iui. Trzymam kciuki
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Bridget wrote:Dziewczyny, niedługo do Was dołączę . Pierwszą inseminację planujemy na sierpień, raczej pod koniec miesiąca.
Staramy się 3,5 roku. Ja lat 24, mąż skończy 29 w listopadzie.
Mamy słabe nasienie z powodu obustronnego wnętrostwa w dzieciństwie.
U mnie wszystko ok,tylko lekko podwyższona prolaktyna.M&M -
dziewczyny robię badania przed iui, bo może jeszcze w tym cyklu podejdę (o ile owu się nie przesunie) i mam pytanko, moge zrobić w różnych labach? Nie będą się czepiać? Bo chcę zrobic po prostu jak najtaniej chodzi mi o to szczególnie że fsh i estradiol beda z innego labu (3dc).07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Mogą się czepiać. Tym bardziej, ze z jednego dnia a dwa laboratoria. I moga byc tez rozne jednostki co utrudnia interpretację wzajemną.A te badania nie sa na tylw drogie by nie móc zrobic obu w jednym miejscu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 22:26
M&M -
nie chodzi tylko o te dwa mam ich więcej do powtórzenia dlatego chciałam częściowo w jednym miejscu i częściowo w drugim. Bo miałam robione te wszystkie badania przez mojego gina we wrześniu, ale tutaj chca "nowe" bo tamte juz są przestarzałe, i średnio mi się uśmiecha znowu za wszystko płacic, bo mase tego jest, łącznie z chlamydią itp07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
W Invikcie nie czepiali się. Wirusowe miałam zrobione w innym laboratorium, hormony u nich, chlamydię jeszcze gdzie indziej. Fakt że badania były z różnych dni.
pyatii lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
bizona wrote:Niedoswiadczona. ..ja pierdziu
Bete mozesz robic i jutro;) moooocno trzymam kciuki i po cichu gratuluję!
niedoświadczona 32 -
W takim razie wypoczywajcie moze i na dobre wyjdzie ze bety nie bedziesz robic wczesniej..mniej stresow i rozkminek czy mala czy ok itp.
Poprawilas mi dzis humor:)niedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualnyniedoświadczona- ja miałam takiego bladziocha po pregnylu ale w 10 dc. 14 dc to już raczej nie zastrzyk!
Ja się szykuję na moją pierwszą iui, trzymać kciuki, żeby był pęcherzyk, albo jeśli już ma być pęknięty to żeby był świeżyania8306 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co.. dziś jak wyszłam z bloku zwymiotowałam na trawnik.. nie czułam żadnych mdłości po prostu mnie zerwało.. nie wiem czy nie wyleciał duphaston, który rano wzięłam.. ale nie nastawiam się na objawy.. bo może to przez to, że wzięłam rano leki na pusty żołądek.. nie zdążyłam ze śniadaniem.niedoświadczona 32