INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Mkl trzymam za ciebie kciuki...ja mialam inseminacje tez 9...nie wytrzymaalam I dzisiaj siknelam....ani cienia...sikanca zrobilam w tajemnicy przed mezem...idee na bete we wtorek ale juz sie niee ludze ..staram sie jjakos trzymac
-
O moge dac wiadro optymizmu ale coz napisać? Ja wiem ze każdej z nas się uda i tylko spokoj może nas uratować a to ze niektórzy mają łatwiej to co poradzić? Tak jest w wielu sferach życia. Ktoś ma lepszy samochód ktoś więcej pieniędzy ktoś rewelacyjne ciało czy zdrowie. A ktoś nie ma nic z tego anma bogatą fajna dusze:) dziewczyny uda się. Uda się każdej z nas. Nie wiem czy każdej za pomocą iui. Ale każda tu z tego wątku wkrótce zobaczy 2 kreski. Jestem tego więcej niż pewna-do końca tego roku każda z nasnz listy powiedzmy styczniowi ludowej zajdzie w ciąże. Ale bez nakręcania się i stresu. Czekajmy spokojnie na swoją kolejkę i na tego dzidziusia który tam gdzieś jest naszykowany specjalnie dla nas
Mała Mi 80, Kaśka28, anouk11, mkl, Stelka_mis lubią tę wiadomość
-
mkl wrote:Kaśka nie chce robić złudnych nadziei, ale w mojej nieudanej ciąży cień cienia wyszedł mi w 13 dpo, podejrzewam że gdybym zrobiła test w 11dniu nic by nie wyszło, także póki nie ma @ nie wszystko stracone, mimo wszystko trzymam kciuki!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lunk_a ty powinnaś być naszym forumowym psychotarapeutą!!!!!! Ja jadę w środę do kliniki na podglądanko w 10 dc z clo od 2 do 6 dc.Zobaczymy co za stwory urosły;-)
Dziewczyny trzeba się wziąć do "roboty" bo styczeń był słaby a i luty jakoś nie zapowiada się ciekawiej... -
Kochana ja się nauczyłam troszkę cierpliwości teraz. Bo przy 1 iui tez szalalam:) tu wszystko rozchodzi się o cierpliwość. O spokojne czekanie. Wszystko wyżej napisałam. Wiem ze czekanie frustruje a bezsilnośc to napędza. Mozns mieć pretensje do losu do meza do całego świata. Robimy wszystko co możemy. Etapami. Teraz jesteśmy wszystkie tu na etapie iui. I w go wierzymy. Nie uda sie-pójdziemy o krok dalej. Jak człowiek dojdzie do końca Drogi-wykorzysta wszystkie opcje-wtedy może zacząć się prawdziwie martwić. A tak? Nie nie nie, bez przesady:-)
Ewelina2605 lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:Za tydzien robie test ale bez nadzei. Nie czuje ze sie udalo,jeszcze dwie stymulacje przede mna,moze w ktorejs sie uda
olencja lubi tę wiadomość
-
Hej, a ja mam pytanie o bóle właśnie - brzuch pobolewa mnie prawie non stop (leciutko), jest też dość sztywny, napięty. Baaaardzo staram się o tym nie myśleć, nie analizować...Ale może któraś z Was też ma takie bóle??04.2016 Napro
3xIUI 2016
HSG - jeden jajowód niedrożny
niepłodność idiopatyczna
starania od początku 2014 -
Jak prl bez lekow to w 7 dni po owulacji, a tsh obojętny dc. Ale przy cyklach stymulowanych to nie wiem jak wychodzi prl, tsh tez na pewno szaleje.
Prl oprocz implantacji moze wplywac na jakos jajeczek, na ich dojrzalosc gdy jest za duza, nawet niewiele powyzej normy.M&M -
Właśnie zrobiłam test i D.upa zbita. Zjem śniadanie i idę na betę. Ale to już tylko pro forma dla lekarza i czekam na okres