INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej- to ja Sylwiasta159, usunelam tamto konto, bo za duzo juz tam mialam postow, po ktorys ktos moglby mnie zdemaskowac
Mkl- nie masz dzis zadnego spadku. Spadek traktujemy taka temp ktora spada ponizej linii podstawowej. To ze jest ciut nizsza od wczorajszdj nie oznacza od razu spadku, przeciez ona nir musi idc od linijki caly czas albo rosnac.Nasza Marcysia jest już z nami
-
Beta < 1. Pierwsze IUI do kosza.
Idę sie umartwiać. -
nick nieaktualny
-
Dzieki Monika,
Ja sie nie poddaje, tylko musze przezyc zalobe po tym cyklu.
W przyszlym tygodniu mi przejdzie. -
Opium jedziemy na tym samym wozku...ja potwierdze to na sto procent jutro ale po tym sikancu nie mam zludzen...tez jestem po pierwszej IUI. Powiedz mi jak dlugo sie staracie i dlaczego decyzja o IUI? sory ze pytam ale jestem tu od niedawna i nie mialam okazji ponzac waszej historiiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasia, staramy sie od 11/2014.
Niepłodnosc idiopatyczna. -
nick nieaktualny
-
Monika, a jaka u was jest historia?
Ja zaczynam tez myslec o in vitro... -
Tak Kasiu, nasze wszystkie wyniki sa dobre.
Leczymy sie w klinice w Belgii. -
Opium wrote:Monika, a jaka u was jest historia?
Ja zaczynam tez myslec o in vitro...
Tez sie nad tym zastanawiam ale kwoty mnie przerazaja...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ajka wrote:A ja nie czekam na @, tylko staram się przesunąć okres dupkiem bo muszę jeszcze zdążyć zrobić wymaz z szyjki przed @, także mimo negatywu biorę dalej... i puki co ani śladu @
-
Opium wrote:Tak Kasiu, nasze wszystkie wyniki sa dobre.
Leczymy sie w klinice w Belgii.
Masakra jak znasz przyczyne to przynajmniej wiesz co robic (przy madrym lekarzu)a jak sie nie zna przyczyny to tragedia...jedynie co mozna powiedziec na "pocieszenie" to to ze wieeeele par ma wyniki super i dluugo sie staraja nawet po 7 lat i w koncu pyk - i dzieciatko sie pojawia...ale co to za pocieszenie prawda?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dokładnie, co to za pocieszenie...