INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ehhh jakoś niełądnie sie ten luty zaczyn przykro mi że sie nie udało dziewczyny
ja dziś otrzymałam wyniki genetyki wszytskie mutacje prawidłowe wiec mogę odetchnąćAsia_88 lubi tę wiadomość
-
Dziś temperatura w górę z 36,76 na 36,86, test ujemny i plamienie przed @, mieliście kiedyś tak że przy skoku temperatury miałyście @? Ja miałam tak kilka razy... prosZę zaznaczyć na liście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 08:09
-
mkl wrote:Dziś temperatura w górę z 36,76 na 36,86, test ujemny i plamienie przed @, mieliście kiedyś tak że przy skoku temperatury miałyście @? Ja miałam tak kilka razy... prosZę zaznaczyć na liście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was. Jestesmy po wczirajszyn drugim uiu. Mi lekarz kazał wziasc Ovitrelle dokladnie 36 gidzin przed UiU. Inseminacja była 1,5 godziny po 36 godz takze 37,5 godIny i lekarz twierdził ze nadal sa. Trzy dni wczesniej miały po 18 mm dwie sztuki. Akurat na uiu trafilismy na nie naszego lekarza - mojej lekarki akurat nie było. A ona robi usg dopochwowe przed uiu przed oddaniem nasienia a lekar ktory mi wykonywał nie robi usg takze dziwnie bo od piatkowych 18 mm mogłobsie pozmieniac. Miałam usg brZucha z gory na uiu i nie wiem czy było wtedy widać bo ja sie nie znam.Chmurka85
-
nick nieaktualnyLunka_a - a propos szans iui:
Natural IUIs, meaning that no fertility drugs were used, tend to have lower success rates, dipping down to about 6% in some cases. However, IUIs done with fertility drugs that produce multiple eggs have success rates of up to 30% associated with them. Additionally, sperm count greatly affects the outcome with IUI. Using sperm samples with a smaller count often cause a couple to have less success. Overall, though, a success rate of 15% to 20% is associated with IUI.
-
nick nieaktualnyLunka- moze poradzisz bo dobrze znasz temat W poprzednich cyklach pecherzyk pekal 14-15 dzien. Dzis moj dzien 14 cyklu i w poludnie dostalam pregnyl, pecherzyk mial 20.5 mm. Mam wizyte jutro na iui na poludnie, czyli 24h od pregnylu. i debatuje czy zostawic jak jest, czy przekladac na wieczor. Myslisz ze to ma znaczenie?
Mam wrazenie ze moje poprzednie iui byly za wczesnie, mimo wyliczen lekarza ze niby bylo ok, wiec nie chce znowu zrobic falstartu. ale znowu czytam ze najlepiej zeby plemniki jednak czekaly na jajo, niz odwrotnie. Niby lekarz proponowal iui juz dzisiaj, wiec to przelozenie na jutro to juz jest moje opznienie procesu ale juz glupieje calkiem.