INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania M ja mialam IUI pomiedzy peknieciem jednego pecherzyka z lewego jajnika a peknieciem drugiego z prawego jajnika ale byla to moja pierwsza IUI i niestety nieudanaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja z tego co pamietam IUI była już na pękniętym.
-
nick nieaktualny
-
mialam isc na bete dzisiaj i poszlam ale bylo 20 ludzi przede mna i nie zdazylam...szlam przed praca...no ale co sie odwlecze to nie uciecze..jutro potwierdze wsyztkoDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania M wrote:hmm, mialam pregnyl tylko raz, i nie pamietam ile to bylo godzin. tak mysle ze peknie mi jutro sam z siebie, a chyba lepiej robic iui zaraz przed...
Nic nie przekladaj. Zmienisz termin bedzie pewnie więcej ludzi niz na Twoją godzinę. Będziesz sie denerwować. Pierwsza decyzja najlepsza.
-
Hej dziewczyny, nie pisze, ale czasem podczytuje co slychac na tym watku.
Czekam na usmiechniete buzki na lutowej liscie.
U mnie dzisiaj 1 dc i zaczynam brac tabletki antykoncepcyjne- zaczynamy in vitro. Zobaczymy co przyniesie los, licze ze w koncu II na tescie. Trzymajmy za siebie wzajemnie kciukiStarania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
To ja wiem w tym dokładnie kiedy pękł mi wczoraj pęcherzyk po pregnylu, po prostu to czułam. Pierwszy większy 35 h po, a drugi 37 h po zastrzyku. Nie miałam inseminacji ze względu na zły wynik posiewu.Novum od września 2015
40 lat, wysokie FSH (10,7), spadające AMH (1,7), mąż nasienie w dolnej granicy normy
27.01.2016 1 IUI
18.03.2016 2 IUI
10.02.2017 1 iVf cb
7.04.2017 crio
29.05.2017 crio jest mały człowiek z wielkim sercem...TP 16.02.18
-
Z tym estradiolem jest fajnie bo on świadczy o dojrzałości pęcherzyka. I można przewidziec owu nawet nie znając lh. Podam przykład, swoj zreszta:
Sroda-estradiol 145, lh 5, pecherzyk 21mm, endo 10mm.
Dr powiedział ze pecherzyk jest niedojrzały.
Czwartek-lh wzroslo niewiele. Bylo niecałe 6. Estardiol 250. Podałam Ovitrelle i byc może nawet pik lh był wcześniejn niz ovi zadzialal.
W piatek juz bez badań.pecherzyk 23mm okrągły ładny. Endo 11mm
Sobotsa-pecherzyk pekniety. Zostal po nim ślad.
Także poziom estradiolu jest ważny. Jeśli pecherzyk jest ok dojrzały pik lh wywoła właśnie zastrzyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:15
-
Hej,
Niestety ale u mnie lutowa IUI skończyła się niepowodzeniem plamienia które miałam pod koniec cyklu nie zwiastowały nic dobrego. aktualnie jestem po wizycie u lekarza 4dc od wczoraj jestem na CLO wizyta 2 marca - pewnie dostanę ovitrelke i 4marca kolejna 3 IUI zaplanowana o ile wszystko będzie ok.
Nowy cykl, nowe możliwości8 stycznia 2016 - pierwsza IUI ;-(
5 luty 2016 - druga IUI ;-(
4 marca 2016 - planowana 3IUI -
Lunk_a wrote:Z tym estradiolem jest fajnie bo on świadczy o dojrzałości pęcherzyka. I można przewidziec owu nawet nie znając lh. Podam przykład, swoj zreszta:
Sroda-estradiol 145, lh 5, pecherzyk 21mm, endo 10mm.
Dr powiedział ze pecherzyk jest niedojrzały.
Czwartek-lh wzroslo niewiele. Bylo niecałe 6. Estardiol 250. Podałam Ovitrelle i byc może nawet pik lh był wcześniejn niz ovi zadzialal.
W piatek juz bez badań.pecherzyk 23mm okrągły ładny. Endo 11mm
Sobotsa-pecherzyk pekniety. Zostal po nim ślad.
Także poziom estradiolu jest ważny. Jeśli pecherzyk jest ok dojrzały pik lh wywoła właśnie zastrzyk.
Mój lekarz twierdzi że bardziej po lh widać dojrzałość pęcherzyka, gdzieś niedawno wyczytałam na forum jak lekarz odpowiadał na pytania i też napisał że bardziej lh, cco lekarz to inna opinia -
mkl wrote:Melduję miesiaczke, mam pytanie czy jeśli wczoraj mój tampon był cały brązowy to rozumiem że nie jest to pierwszy dzień miesiaczki? Dziś mam żywą krew więc zaznaczyłem dziś jako pierwszy dzień
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
nick nieaktualny