INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolko myślę jak koleżanka wyżej. Że jeżeli to tylko jedyna przeszkoda to powinno się udać. Ale staraj się o tym nie myśleć, choć wiem że to nie łatwe.
Karolina no zobaczymy jak to u mnie będzieoby cokolwiek wyrosło hahah w zeszłym cyklu były dwa pęcherzyki
-
sandrita86 wrote:KarolinaSeven a miałaś jakieś wskazania żeby brać luteinę? Ja nic nie biorę, iui miałam na cyklu naturalnym przy pęcherzykach 23mm i 24mm. Dzisiaj mam nadzieję dowiedzieć się czy pękły. Nie wiem czy 10 dni po iui to nie za wcześnie na testowanie tzn. ja wolę się nie nastawiać i chyba wyczekam do terminu spodziewanej @. Chyba, że mnie zaskoczy @ wcześniej;/
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
nick nieaktualnyO rany, ale dziewczyny dużo piszecie
Nienadążam czytać ;P
Fasolko_przyjdz
mamy bardzo podobną histori!też jestem 2 lata po ślubie, troche ponad 1,5roku starań i tez własnie dowiedziałam sie o wrogim sluzie.Ale ja to akurat wręcz modliłam sie o taki wynik - bo to oznaczało, że w końcu znalazłam przyczynę niepowodzeń. Bo u nas też cała reszta jest w normie.
Mi dr powiedziała, że nie można stwierdzić na 100% czy to wina śluzu i słabych plemników. W każdym razie w następnym cyklu podchodzimy do pierwszego IUI
ania8306
i co? udało Ci się coś zadzialaś z dzisiejszym IUI/ Czy jednak nie podchodziliście? -
nick nieaktualny
-
promyczek 39 wrote:Karolina seven na razie masz ladny nowy obrazek:
robilam bete 11 dpo,a zrobie jeszcze jedna 14 dpo
z dissiejszego testu sikanego nic nie wyszlo
boje sie robic te bete"
Wiesz co nie ma co się martwić.. tak czasami bywa. Jestem tego przykładem. Miałam w zasadzie identyczną sytuację jak Twoja.. 14 dni po pregnylu pozytywny test czułość 20.. a potem 19 dnia po negatywny.. i na drugi dzień @. Czasem tak jest że mało brakuje, ale coś tam nie pójdzie do końca ok. Postaraj się nie dołować!niedoświadczona 32 -
Monika*** wrote:nie widzialam nigdzie takiej opcji, Ale może napisz do obslugi? ja też bym chętnie zmieniła, na jakąś bardziej lotną
Promyczku
dziekujea jesli chodzi o test to nie przejmuj sie (wiem latwo mowic...) tylko poczekaj na bete, niestety nie mamy na to wplywu
a tak bardzo bysmy chcialy miec np. jesc i robic cos co jedza tylko kobietki ktore chca byc w ciazy... zycie byloby zbyt piekne...
Mam pytanko....
Przeprowadziłam się w okolice Warszawy, już ponad dwa lata staramy się o potomka, wszystkie badanie ok, laparoskopia, hsg też nic nie wykazało, clo biorę i nic nie daje, a dłużej braż też nie można zaczynam myśleć o IUI. Ostatnio, aby ograniczyć wydatki poszła p skierowanie do Poradni Leczenia Niepłodności (dotąd wszystkie badania i wizyty prywatne). Moje pytanie - którą poradnie polecacie...Karową czy Starynkiewicza? A może zupełnie coś innego? Wiem, że na starynkiewicza robią iui nie wiem jak na karowej? Nie mówcie o prywatnych klinikach bo już mnie na nie po prostu nie stać ;/ Będę wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki i rady. -
Szafirkowa wrote:Mam pytanko....
Przeprowadziłam się w okolice Warszawy, już ponad dwa lata staramy się o potomka, wszystkie badanie ok, laparoskopia, hsg też nic nie wykazało, clo biorę i nic nie daje, a dłużej braż też nie można zaczynam myśleć o IUI. Ostatnio, aby ograniczyć wydatki poszła p skierowanie do Poradni Leczenia Niepłodności (dotąd wszystkie badania i wizyty prywatne). Moje pytanie - którą poradnie polecacie...Karową czy Starynkiewicza? A może zupełnie coś innego? Wiem, że na starynkiewicza robią iui nie wiem jak na karowej? Nie mówcie o prywatnych klinikach bo już mnie na nie po prostu nie stać ;/ Będę wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki i rady.
A jak z clo? Co to znaczy ze nic nie dalo? Jakie mialas pecherzyki przy braniu clo?
Hej dziewczyny. My jednak dzisiaj nie podchodziliśmy do iui
Mam nadzieję że w kolejnym cyklu się uda. Ale i tak będę na forum żeby wam kibicować
Zu nas kiepsko, wczoraj nie było, dzisiaj mój mąż też nie ma siły, za gorąco, objedzony, zmęczony itp. No masakra co ja z nim mam. A ja się ciut łudzę że może naturalny strzał by się udał... Zobaczę czy da radę
Kupiłam dobrego szampana, w końcu mam imieniny i zrelaksuję się
Za nowe dziewczyny też trzymam kciuki.
Karolina jaki romantyczny avatar
Promyczku no jak to negatywny. Nie nie i nie. Czekam na pozytywną betę7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
ania8306 wrote:Hej dziewczyny. My jednak dzisiaj nie podchodziliśmy do iui
Mam nadzieję że w kolejnym cyklu się uda. Ale i tak będę na forum żeby wam kibicować
Zu nas kiepsko, wczoraj nie było, dzisiaj mój mąż też nie ma siły, za gorąco, objedzony, zmęczony itp. No masakra co ja z nim mam. A ja się ciut łudzę że może naturalny strzał by się udał... Zobaczę czy da radę
Kupiłam dobrego szampana, w końcu mam imieniny i zrelaksuję się
Za nowe dziewczyny też trzymam kciuki.
Karolina jaki romantyczny avatar
Promyczku no jak to negatywny. Nie nie i nie. Czekam na pozytywną betęno w takim razie mocno zaciskam kciuki za kolejny cykl :*
Ojejku moj maz to jest maszyna do sexu, czasami sie smiejemy ze bozia odebrala mu mozliwosc robienia dzieci bo pewnie mialby ich z kilkanascie hehe
ah no romantycznytak mi sie spodobal
Aha Ania wszystkiego naj naj naj z olazji imienin ! Zdrowka !
Ania zbałamuc go i tyle,uzyj swoich sztuczek ,co by sie Twoje warunki nie zmarnowały:P
i własnie naturalny strzał sie uda:)
ech ci faceci ,za goraco im ,no nie wytrzymam:P
ja tez czelam na pozytywna:)2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥