INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina, każda z nas miewa doły.
Ja staram się dwa lata i wydaje mi się nierealne ze mogę być ciąży.
Ale postanowiłam się nie poddawać robić wszystko żebym kiedyś nie zarzuciła sobie ze nie zrobiłam wszystkiego żeby dzidziusia mieć.
Podsumowując - Głowa do góry, trzeba działać a może już wkrótce ...ania8306, bajka_ lubią tę wiadomość
-
Karolina a jakie macie wyniki badania nasienia? Myśleliście o ivf? U nas też problem z mała ilością plemników jest ;/
starania od 2013 (z przerwami) od 11-2015 starania pełną parą
4 cykle z CLO
problem męski - mała ilość plemników
Hashimoto
15-03 -2016 HSG = jajowody drożne
23-07-2016 IUI -
KarolinaSeven wrote:No wlasnie my od 2011 kochamy sie bez zabezpieczenia i do konca... po prostu to juz tyle trwa ze tez mam wlasnie takie mysli
tylko ze u nas nie ma plemnikow
My też jakoś od 2011 r. zaczęliśmy bez zabezpieczenia, fakt że starania na serio były trochę później, ale i tak efektów brak... No i u nas nie ma znalezionej przyczyny
Dobrze że dałaś sobie czas na podjęcie decyzji. I dobrze że się zdecydowałaś. Bo to przecież będzie WASZE dziecko7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
ania8306 wrote:My też jakoś od 2011 r. zaczęliśmy bez zabezpieczenia, fakt że starania na serio były trochę później, ale i tak efektów brak... No i u nas nie ma znalezionej przyczyny
Dobrze że dałaś sobie czas na podjęcie decyzji. I dobrze że się zdecydowałaś. Bo to przecież będzie WASZE dziecko -
ania8306 wrote:My też jakoś od 2011 r. zaczęliśmy bez zabezpieczenia, fakt że starania na serio były trochę później, ale i tak efektów brak... No i u nas nie ma znalezionej przyczyny
Dobrze że dałaś sobie czas na podjęcie decyzji. I dobrze że się zdecydowałaś. Bo to przecież będzie WASZE dziecko
musialam dac sobie czas bo mialam 21 lat dopiero a maz 24... w sumie dziekuje Bogu ze wiedzielismy to za mlodu i przed slubem, chociaz i po slubie taka wiadomosc by nic nie zmienila, ale maz mial na samym poczatku wyrzuty ze z nim jestem.. ehh ciezkie to byly czasyale teraz jestesmy na prostej do dzidzi
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
KarolinaSeven wrote:Kurcze no brak przyczyny to ciezka sprawa
musialam dac sobie czas bo mialam 21 lat dopiero a maz 24... w sumie dziekuje Bogu ze wiedzielismy to za mlodu i przed slubem, chociaz i po slubie taka wiadomosc by nic nie zmienila, ale maz mial na samym poczatku wyrzuty ze z nim jestem.. ehh ciezkie to byly czasyale teraz jestesmy na prostej do dzidzi
-
Ma fsh podwyzszone... nie robilismy dodatkowych badan jak nam sie nie uda aid 3 razy to odpoczniemy i bedzirobic wszystkie badania choc lekarz nam powiedzial ze szanse na znalezienie plemnikow poprzez wykonanie biopsji jest bliska zeru
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Promyczek gratuluję
Ja czekam na @(przyszły tydzień) i podchodzimy ostatni raz do iui. Mam nadzieje ze teraz wszystko wyjdzie ok ze stymulacja.
Za wszystkie nowe dziewczyny trzymam kciuki!
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!Dziewczynka i chlopiec
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Chyba brak przyczyny jest najgorszy.
Ciężko stopniować nieszczęścia i mówić co jest najgorsze, ale nie znając przyczyny jeszcze można mieć nadzieję. Do końca można i trzeba mieć nadzieję.
My nie mamy ani plemników, ani nadziei..
Można wierzyć w cuda, ale ja nie potrafię.
Kiedyś myślałam, że mam większą wiarę, że dla Boga nie ma nic niemożliwego.
Dziś wiem, że niemożliwe jednak istnieje.
Promyczku moje gratulacje!
Dbaj dobrze o swoje maleństwo
04.2014 - najpiękniejszy dzień w naszym życiu
09.2015 - koniec naszych marzeń
Najciekawsze pytania wciąż pozostają pytaniami.. -
07.07 Płatek szkarłatny 3/
08.07 klara_bella 1/
08.07 jatoszka 1/
13.07 Promyczek_39 1/
21.07 Pyatii 1/
22.07 APS 1/
23.07 KarolinaSeven 2/
23.07 sandrita86 1/
23.07 bajka_ 3/
25.07 Selja 1/
25.07 PARIS^^ 2/
26.07 Nadzieja 38 1/
27.07 ana1122 1/
Pyatii jesteś następna w kolejce na- trzymam kciuki
asiak1985 lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.